İnternet & Teknoloji Böyle bir mesaja tepkiniz ne olur? Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 71 Yapay Zekaya Sor B…. oku yedik dediğinizi duyar gibiyim 🙄aynı anda onlarca kişiye yazarsanız yersiniz tabiki 😒 Ben olsam “ harf alayım derdim “ 😒 2 harf şart #flankes Böyle bir mesaja tepkiniz ne olur? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 4 ay İnternet & Teknoloji konusunda 452 cevap paylaştı. ben olsam %50 joker hakkımı kullanırım 😬😬ya da direk numarayi engellerim ne ugrasicam 😎 1 9 Yorumla Flankes1 4 ay Aferin sana 😒 Yorumla wkertenkele 4 ay üzülme üzülme sana da aferin😬 Yorumla Flankes1 4 ay Bende engel atardım çünkü 😒 Yorumla wkertenkele 4 ay yalnız bu soru daha önce sorulmustu, biliyor musun 😅😅 o yuzden hazırlıklıydımKadınların ne kadar tehlikeli olduğunu hala anlamayan var mı? ↗ Yorumla Flankes1 4 ay Bilmiyorum keşfette gördüm ben 😂 foto aynı sadece soru farklı Yorumla wkertenkele 4 ay Ben de instada gormustum daha oncehttps://resimyukle.org/a/WqGAot5n Yorumla Flankes1 4 ay Orada gördüm bende 🤦🏻😂 Yorumla wkertenkele 4 ay Her yerde dolanio demek ki , meshur olmus🤣🤣 Yorumla Flankes1 4 ay İşsizlik 🤦🏻😂 Yorumla
Aselbomb Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 4 ay konuştuğu kişilerin ana hesaplarına yazsın tek tek. d 2 1 Yorumla Flankes1 4 ay Çok mantıklı 🙂🤦🏻 yazan sensin deyip 🤦🏻 ama ya hepsinden olursa 😂
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 4 ay İnternet & Teknoloji konusunda 597 cevap paylaştı. Bunu ben mi attım sana hdjcjvkgşKonuştuğum tek erkek olduğunu iddia etmedim derdim 1 7 Yorumla Flankes1 4 ay 🤦🏻 bana bunu atana engel atarım 😂 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 4 ay Kime yani hsjdjdkf Yorumla Flankes1 4 ay Böyle bir mesajı bana atana 🤦🏻😂 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 4 ay He deli Yorumla Flankes1 4 ay Neee 🙄 üşenmeyip fake açıp beni sınıyorsa o delidir 🙄 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 4 ay Yoo hdjfkgl Yorumla Flankes1 4 ay Öyle öyle 😒 Yorumla
Mor_kalpp Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 4 ay Madem böyle bir düşüncen var güvenmiyorsun niye konuşuyorsun mal mısın kızım. Güven temel duygudur ya çocuk çocuk hareketler bunlar 1 0 Yorumla
m Bichoteva0 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 4 ay Relax'ım, çünkü 10 kişiyle konuşmuyorum ahahhaa 1 0 Yorumla
YamalıFistan Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 4 ay Ne yicez onu bizim herseyimiz ortada cok şükür ÇOK ŞÜKÜR ! 1 0 Yorumla
IMrLonely Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Direkt kendi hesabına "madem güvenin yoktu, ne diye benle beraberdin" diye mesaj atıp engellerim. 1 0 Yorumla
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 29 , eic 50% 4 ay İnternet & Teknoloji konusunda 867 cevap paylaştı. Kimseyle pek özelden konuşmadığım için bir karışıklık olduğunu düşünürüm. 1 0 Yorumla
u чσlєnα Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 4 ay İnternet & Teknoloji konusunda 393 cevap paylaştı. 10 kişiyle konuşmadığıma göre kolay soru benim için 😃 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 4 ay İnternet & Teknoloji konusunda 538 cevap paylaştı. konustugum kimse olmadigi icin bosluk birakicaz mecbur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 4 ay Mesajı açma her konustugun kizada sen oldugunu biliyorum de yeterli illaki soyleyen çikacak 1 0 Yorumla
u ChocoOrb Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 4 ay İnternet & Teknoloji konusunda 321 cevap paylaştı. Güzel taktikmiş jsjhh 1 1 Yorumla Flankes1 4 ay Mesajı görmezse sorun kalmaz bence 😂 Yorumla
Mizuu Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Millet nelerle uğraşıyor ya. 1 3 Yorumla Flankes1 4 ay Kadınlar Mizuu 4 ay Kadinlar kafada kurmayi biraksalar hersey daha guzel olacak Flankes1 4 ay He ya 🤦🏻
melankolikhobit Takip Et Xper 4 Yaş: 18 4 ay konuştuğum tek kişi olacağı için direkt söylerim 🙂 1 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 4 ay Kimsin diye sorarım çünkü kimseyle konuşmuyorum 1 0 Yorumla
Ahmet38sarica Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 4 ay Engelli bas geç. Konuşmuyorum demiştin dersin. 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 4 ay İnternet & Teknoloji konusunda 592 cevap paylaştı. Bu zekanın kimde olduğunu anlardık bence 😂 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 4 ay İnternet & Teknoloji konusunda 836 cevap paylaştı. Engellerim biter gider 1 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 4 ay İnternet & Teknoloji konusunda 700 cevap paylaştı. Yalnız büyük tezgah Ahshsh 1 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 4 ay İnternet & Teknoloji konusunda 578 cevap paylaştı. Konuştuğum kişinin adını verirdim 1 0 Yorumla
pathofdeniz Takip Et Xper 5 Yaş: 33 4 ay "Anne yaşının insanı ol ve böyle şakalar yapmayı bırak lütfen yakışmıyor sana." 0 0 Yorumla
hayatbosm Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 4 ay böyle bi mesaj alırsam ilişkiyi bitiririm 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 4 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kaç hakkımız var. 0 0 Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 4 ay İnternet & Teknoloji konusunda 344 cevap paylaştı. Çok canım 😅 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
ben olsam %50 joker hakkımı kullanırım 😬😬
ya da direk numarayi engellerim ne ugrasicam 😎
Aferin sana 😒
üzülme üzülme sana da aferin😬
Bende engel atardım çünkü 😒
yalnız bu soru daha önce sorulmustu, biliyor musun 😅😅 o yuzden hazırlıklıydım
Kadınların ne kadar tehlikeli olduğunu hala anlamayan var mı? ↗
Bilmiyorum keşfette gördüm ben 😂 foto aynı sadece soru farklı
Ben de instada gormustum daha once
https://resimyukle.org/a/WqGAot5n
Orada gördüm bende 🤦🏻😂
Her yerde dolanio demek ki , meshur olmus🤣🤣
İşsizlik 🤦🏻😂
konuştuğu kişilerin ana hesaplarına yazsın tek tek. d
Çok mantıklı 🙂🤦🏻 yazan sensin deyip 🤦🏻 ama ya hepsinden olursa 😂
Bunu ben mi attım sana hdjcjvkgş
Konuştuğum tek erkek olduğunu iddia etmedim derdim
🤦🏻 bana bunu atana engel atarım 😂
Kime yani hsjdjdkf
Böyle bir mesajı bana atana 🤦🏻😂
He deli
Neee 🙄 üşenmeyip fake açıp beni sınıyorsa o delidir 🙄
Yoo hdjfkgl
Öyle öyle 😒
Madem böyle bir düşüncen var güvenmiyorsun niye konuşuyorsun mal mısın kızım. Güven temel duygudur ya çocuk çocuk hareketler bunlar
Relax'ım, çünkü 10 kişiyle konuşmuyorum ahahhaa
Ne yicez onu bizim herseyimiz ortada cok şükür ÇOK ŞÜKÜR !
Direkt kendi hesabına "madem güvenin yoktu, ne diye benle beraberdin" diye mesaj atıp engellerim.
Kimseyle pek özelden konuşmadığım için bir karışıklık olduğunu düşünürüm.
10 kişiyle konuşmadığıma göre kolay soru benim için 😃
konustugum kimse olmadigi icin bosluk birakicaz mecbur
Mesajı açma her konustugun kizada sen oldugunu biliyorum de yeterli illaki soyleyen çikacak
Güzel taktikmiş jsjhh
Mesajı görmezse sorun kalmaz bence 😂
Millet nelerle uğraşıyor ya.
Kadınlar
Kadinlar kafada kurmayi biraksalar hersey daha guzel olacak
He ya 🤦🏻
konuştuğum tek kişi olacağı için direkt söylerim 🙂
Çok zekice bir hareket
Ahaha çok komik yaaa 🤣🤣🤣🤣
Kimsin diye sorarım çünkü kimseyle konuşmuyorum
Direk engelli basarım
Engelli bas geç. Konuşmuyorum demiştin dersin.
Bu zekanın kimde olduğunu anlardık bence 😂
Engellerim biter gider
Haklı kimseye güvenilmiyor
Çok kritik bir soru 🤣 korkutucu
Mesajları okumadan siliyorum
Yalnız büyük tezgah Ahshsh
mantıklı buldum
Konuştuğum kişinin adını verirdim
"Anne yaşının insanı ol ve böyle şakalar yapmayı bırak lütfen yakışmıyor sana."
böyle bi mesaj alırsam ilişkiyi bitiririm
Kaç hakkımız var.
Ben de yapcam ya