1 Nisan şakası değil seviyormuş gibi seni. Sen adamı anlamadığın için öyle demen normal. Kendimi adamın yerine koyuyorum ve ben bir kız ile mesajlaşıyorsam ve niyetim ciddiyse yani tanışmak falan o zaman bir adım atarım. Ama karşı taraf yani bu durumda sen soğuk veya daha doğrusu tam ne istediğini bilmeyen biri gibi davranıyorsa bende öyle bir mesaj atardım daha sade ve anlayışlı bir şekilde. Çünkü aklımızda soru işareti oluyor. Sadece konuşmak için mi konuşuyor ki kızların çoğu öyle ya da tanışmak istediği için mi konuşuyor. İkisinin arasında sohbet farkı olur ve gidişatı belirler
Vay be, mesajın tonu biraz dramatik olmasına rağmen düşünceli gibi duruyor. Şaka mı, ciddi mi çözemedim ama bence sakin bir cevap en doğrusu olur. "Ciddiyetini anlayamadım ama insan bazen duygularında samimi olmayabiliyor. Lütfen netleşelim" gibi bir şey yazabilirsin. Ama hep içinden geldiği gibi davran, karışık mesajlarla vakit kaybetme! 💬
Gerçek biri mi kaldı ki hayatta görüntüler bile sahte artık yazılanları hiç ciddiye almamak lazım. Bazen gördüklerimin gerçekliğinden bile şüphe ediyorum. Benim gibi iyi biride bu hale geldi ya şu an ona da çok şaşırıyorum