Gayet seviyesiz, aşktan uzak ve bildiğiniz liseli, kankalar arası, mahalle arkadaşları arası söylenmiş ucuz ve boş bir mesaj. Böyle birine değil cevap yazmak, muhattap bile olmam. Karşısında ki sensin yahu. Nasıl sıradan olabiliyor ki?
Uyarırım. Kimse kimseye bu tarz hitaplarda bulunamaz, s. lak manyak tarzı şeyler belki tolere edilebilir o kişinin davranış tarzına bakarak ama lakap falan benim sevdiğim şeyler değil.
Yani herkesin birbirine özgü iletişim ve hitap biçimleri var. Sevgilim falan olsaydı büyük ihtimalle bu şekilde mesajlar atmazdım. Benim tarzım değil. 🙂
Şakası dahi kötü bazı şeylerin bence bu tür şeylerin ilişkilere çok zarar vereceğini düşünüyorum nitekim insan seni seviyorum dediği bir hatuna yahut bir adama böyle hitap edemez hakaret etmiş resmen bana göre saygının olmadığı bir ilişki tarzı bu nedenle de doğrudan bitiş nedeni benim için.
daha önce de böyle yapmış ki yüz bulmuş ona vereceğim cevap agır olurdu ama seni eleştireyim. cepte görülen bir kadın olmasaydın bir erkek bir kadına böyle konuşamazdı. vesselam...
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sakalasma olarak soylediginden eminim. Benim icin ne kadar emek harcadigini ve neleri kabullendigini bilmiyorsun :)