Iş yerinden biri yazsa?
merhaba. Yanlış anlanazsan birsey söylemek ıstiyorum. Baya zamandir gorüyorum seni çok hoş birisin. Beraber oldugun biri yoksa görüşek isterim. Umarım yanlış anlamazsın ve kırmamışımdır inşallah.
Iş yerinden biri yazsa?
merhaba. Yanlış anlanazsan birsey söylemek ıstiyorum. Baya zamandir gorüyorum seni çok hoş birisin. Beraber oldugun biri yoksa görüşek isterim. Umarım yanlış anlamazsın ve kırmamışımdır inşallah.
Beraber olduğun biri yoksa görüşmek istiyorum deyip sonra yanlış anlama ne demek? 😆 Hoşlanıyorum senden, sevgili olalım istiyorum ama lütfen yanlış anlama 😆 Hoşlanmıyorsan pas geç
Aha denge politikası kurmuş bu mesaj sana nasıl gelsin isterdim 😀
Bana böyle bir mesaj gelse ciddiye bile almazdım. Dan diye böyle konuya girilmesi hoş değil. İş yerinden diyorsun, iş yerinde yanıma gelir yakınlık kurmaya çalışır iletişim kurar biraz muhabbetimiz olurdu sonra davet eder bir yerde oturur senden hoşlanıyorum sen ne hissediyorsun diye sorardı. İstiyorsam kabul ederdim. Anca böyle ciddiye alırım, o mesajın ciddiye alınacak yeri yok hem olalım diyor hem olmayalım. Ne istediğini bil öyle gel derdim.
O zaman brn de almam eyv
Cevap
0Cevap
Sıkıcı geldi bana farklı bir giriş yapabilirdi ama heyecanına veriyorum istiyorsan görüş😄
Aha mesela nasıl giriş 😂
burada paylaşmam:)
Kırmakla alakasi nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?