Hâlâ var ama tehlike sandıkları şey çoğu zaman güç. Ne istediğini bilen, sınır koyan, kolay yönlendirilmeyen bir kadından bahsediyoruz. Bu da alışılmış rolleri bozuyor. Aslında tehlikeli olan kadınlar değil, onları küçümseyen bakış açısı. Gücünü fark eden bir kadının karşısında durmak herkese kolay gelmiyor.
Hahahha çok iyi birden fazla kız ile konuşuyorsam en çok kaybetmemek istediğimin adını söylerim. ya da dur sen deyip asıl hesaplarına hepsinin ne yapmaya çalışıyorsun sen derim
Kız der ilkin ne yapmaya çalışıyormusum diye sen de bunu dersin de deneyen kıza denk gelince cevap vermedi der düşmez diğerlerinin hoşuna gider ama sen de az değilsin 😀
Erkekler de masum ve temiz kızların kanına giriyor sırf kendi egosunu tatmin etmek için buna neden kimse bir şey demiyor demek mesele cinsiyet değil de karakterdir dimi kardeşim
Ayrıca kızın yaptığı zekice seni denemeye çalışıyor baktı her önüne gelene atlıyorsun o halde seni def edecek keşke bizde zamanında böyle akıllı olsaydık diyorum sadece
Buna zeka denir cevap vermezse kız ayrılır yanlış cevap verirse gene ayrılır suphesinde haksızsa güven tazelenir burada tehlikeli olan erkek oluyor birden fazla kızla konuşuyorsa
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
4 ay
Ben kaç ay sonra yazdım tanıdı flörtü olmamış mı jdjdj
Böyle bir mesaj beni tehlikede hissettirmez, direkt sorsa zaten dürüstçe söylerim saklım gizlim yok ancak mesele şu ki direkt sormayı bile denemeden böyle bir mesaj atıyorsa toksik ve güvensiz biri olduğunu düşünüp uzaklaşırım, ergence bir hareket.
Engelle direk. Herhangi birisi sevgilimin kim olduğunu böyle basit bir şekilde öğrenecek mi de sorunca da. Ayrıca dana güvenmeyip böyle bir şey yaptığı için de konuşma 1-2 saat trip at.