Kadına sormuşlar; Erkekmi, paramı? diye, Kadın cevap vermiş; “Farketmez, ikisini de harcarım” demiş..😁
Bu algının nedeni yukarıdaki tüketici kadın profilleri yüzünden var. Bir yandan bakınca bunu hakeden Adamlar da var ama bunları yapan kadınlar yüzünden biz ponçik, kendi halinde gururu yüzünden hayatı alt üst olan kadınlarda mevcut ne yazık ki 🙃
Neden tek bir cinsiyet üzerinden algı konuşuluyor bazen merak ediyorum. Kadının /erkeğin tehlikeli, ahlaksız, namussuz olduğu ile ilgili tonla soru ve cevap neye hizmet ediyor bilmiyorum ancak çok da komedivari değil mevzu Kadınını hor gören bir erkek layığını, erkeği aptal yerine koyan kadında hakettiğini yaşıyor olsa gerek.
Aslında tehlikeli değiller. Erkeklerde ki bazı potansiyeller kadınların bazılarında değişik şekillerde tezahür ediyor. Evrende denge vardır bu denge insan ilişkilerini de kapsar. Misal toplumsal olarak yapılan bazı davranışlar asırlar sonrada olsa karşı tarafta farklı şekilde tezahür edicekki denge kurulsun. Erkekler kadınların kadınlarında erkeklerden şkayetçi olduğu konular varsa insanlık olarak asırlarca ne ektiklerine baksınlar. Herşey aslını bulur evrenin aslıda dengedir. Denge bozulursa tekrar eski düzene girmesinin yani gene dengenin sağlanması sancılı olur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekler arasında kadınlar tehlikelidir algısı var. Ki öyleler de. Fazla çirkin olmayan bir kadın erkeklerin ezici çoğunluğundan çok daha güçlüdür. Bu tüm doğada böyle. Kadınlara kızamayız. Hepimiz üstlendiğimiz rolü yaşamaya geldik
9 nefis 1 akıl olayı varya hani erkekte tam tersi. Yani 9 aklı olan erkek 1 aklı olan kadınla baş edemez. Kadın bi cennet ayak altında şeytanı baş üstünde 😉
Kadının tek zayıf yönü erkeler gibi kas gücü olmaması tabi her kadın için geçerli değil bu durum ama. Erkek kadar gücüde oldaydı kadınların erkekleri eşşek niyetine kullanacaklarına eminim 🤣ama yaradana şükür teraziyi bir nebzede olsa eşitlemiş
Üstüme alınmıyorum. Hoşlanmadığım insana umut vermem, kan da kusturmam. Sabrımın sınırı yoktur. Susarım bir süre ve sonra sessizce giderim. anlaşılmadığım değer görmediğim yerde durmam.
Kafalarında senaryo bitmez sürekli hikaye üretirler bir kadın diğer kadından çirkin ise kuyusunu kazmaya meyillidir birbirlerini kıskanmakta üstlerine yok mesela