- Charles Bukowski

Yok ya. Bazen tehlikeli bir varlik olabilse de kadin duygusal varlık. Birkac iyi davranis gördü mü, iki guzel soz duydu mu yelkenleri suya indiren varlık. Bu kadar aptal işte. (En azından ben öyleyim genellemeyeyim, tum hemcinslerime de aptal demeyeyim simdi)
Duruma göre diyelim.. Yani bazen tehlikeli olmak iyidir ama her zaman da tehlikeli olduğumuz anlamına gelmez.. İnsanına ve durumuna göre şekilleniyor davranışlarımız.. Keyifli geceler..
Teşekkürler 😊🍀
Artık bu konuda erkekler de kadınlar kadar yol katetti diyebilirim. Tehlikeyi her cinste gayet iyi saçıyor. Gerek sinsilik, gerek daha farklı konularda...
Kadınlar tehlikeli değildir. Tehlikenin bizzat kendisidir.
Cevap
21Cevap
Evet hem de çok. Otomatik kapı gibi. Ne zaman çarpacağı belli olmaz
Valla benim kimseyle bir işim yok bir kız arkadaşım var ona çok sadığım uzaktan yaşıyoruz kıtalarımız bile farklı ama ben sadığım abi kimseyle de işim yok o kızı da üzmeyeceğim çok seviyorum bu kadar basit
Dünyadabir kadından daha tehlikeli bir şey varsa oda yan yana gelmiş iki kadındır ...
Kadınlar bazende seytanliktan ağlar 😉
😂😂😂😂 bak bu söz güzelmiş peh korkun bizden 😃✌🏼
Kadın tehlikeli değil sevilecek ve ilgilenilecek varlık.
adam olacaksın kimse doğru düzgün iş yapanla uğraşmaz
İnsan olarak bakıyorum her zmaan. Kadının da insanın da tehlikeli olanı var. Akıl akıldan her zaman üstündür.
Her insanın tehlikesi ondan daha tehlikeli birinin karşısına çıkmasıyla söner. Ne demişler dinsizin hakkından imansız gelir.
Aşırı feminenlikten nefret ediyorum. Tamam. Kadın feminen ve erkek maskülen olmalı ama aşırı feminenlikte olmaz yani.
Şeytan önlerinde çeket ilikler hoş gedin üstadım diye dikkat yani
Hepsi değil tüm kadınlar kendini Zeki sanıyor öyle bir şey yok sjzjsj ciddi anlamdan güzel ve kendini geliştirmişler kadınlar tehlikeli diğerleri fasa fiso
Hayır uysal birer kediyiz
Bıçağı kullanan ikizler kadını kaçın mk :D
Değil diyen bizden değildir
Zeki kadın tehlikelidir
İsterse tehlikeli olabilir
Daha tehlikeli bir tür görülmemiştir
Sandıklarından daha fazlasiyiz🤪
kadınlar tehlikeli değildir, onu tehlikeli yapan karşı taraftır.. kadının en büyük silahı zekasıdır
Yani sorman hata😀
Kadınlar tehilkeli değildir. Kadınlar çok sakindir.
Cinsiyet olarak değerlendirmemek lazım her insan biraz tehlikelidir yerine ve duruma göre
Bazıları çok tehlikeli evet
Ya tam anlamıyla ölüm tehlikesi vermiyorlar ancak gerek yok ya, boşu boşuna riske girmeyelim. Sonra vallahi çıkamayız bu işin içinden
Melek gibiyiz hepsi ifdire
Bunlara gerek yok diline düştünmü yandık
evet öyle
Evet çok tehlikelidir kadınlar 😂
Hayır
Hemde cok aklimla. oynadi
Evet olabilir
Tamam kara muratsınız siz
Çook
maalesef
Kadın bedduası alınmamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?