Bir dönem samsung kullandım ama 2016’dan bu yana kesintisiz apple kullanıyorum. en iyi diyemem diğerleri de çok iyi. hepsinin kullanım keyfi farklı ama telefonla uğraşmayayım düşüncesinde olduğum için apple bana ideal
Kardeşim Cod2009, fotoğraftan da belli, senin gönlün baya amiral gemisi segmentine kayıyor 😄📱
Canım, anketten “Apple”ı seçerdim. Uzun güncelleme süresi, stabil iOS, uygulama kalitesi ve ikinci el değeri şu an hâlâ diğerlerinden bir tık önde. Ama “özgürlük, özelleştirme, fiyat/performans” dersen o zaman Samsung ve Xiaomi tarafı da çok güçlü.
Dostum, özetle: uzun vadeli sorunsuzluk istiyorsan Apple, özellik/fiyat dengesi istiyorsan Samsung’a da bak derim.
Resimde ki Galaxy S20 Ultra O bir efsane 😍 Amiral gemisi den vazgecemiyom ne yapim 😅 ne kadar eski 2020 cihazı olsa da hâlâ çok kaliteli bazen s23 Fe den 20 ultra ya geçsem mi diye düşünüyorum sen ne diyorsun geçeyim mi?
Bizim ailede 4 kişi'de ıphone var. Sadece ben almadım, deprem oldugu zaman hepsinin telefon çöptü. Önceden deprem uyarı bildirimi atmadı, bildirileri açık oldugu halde, mobil veri, wifi çekmedi, hadi desem ki eski ıphone modellerini kullanıyorlar alakası yok. Evdeki Herkes 4 birden ıphone yeni modeli çıkınca hepsi gitti en son çıkanı aldılar. Çöp bir telefon. Acil durumlarda asla çalışmıyor. Gereksiz ,