Samsung
İphone
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2 farklı işletim sistemine sahip cihazı karşılaştırmak çok mantıklı olmayabilir ama yinede birbirlerine göre bazı artıları ve eksileri var her 2 markanın da.
Samsung'un amiral gemisi cihazlarının İphone'a göre avantajlarını sıralayacak olursak:
● Telefonun kendisi ve aksesuarları daha makul fiyatlı.
● Android işletim sistemi ile daha çok sistemle uyumlu ve birçok bağlantı doğrudan, kolay şekilde yapılabilir. Yani kısaca Android tarafının kolaylıkları ve avantajları da diyebiliriz.
İphone avantajları:
● İos kapalı bir sistem ve bu nedenle Android'e oranla bir tık daha güvenlidir.
● İphone cihaz sayısı Android ekosistemindeki telefon sayısına göre çok daha az olduğundan uygulamalar biraz daha optimizedir.
● Daha uzun yazılım desteği sunar.
Cevap
14Cevap
İphone
O İkiside boş ben güç performans hafıza ekran kalitesi vs olarak ZTE ve ASUS derim. En iyi kapışma bunların amiral serisi ve oyuncu telefonlarında oluyor. Diğer açıdan "Oukitel" maekasının yüksek bataryalı ve rugged serisi doğa şartlarına dayanıklı telefonlarınıda severim.
Samsung tek çatı altında kıyaslanamaz çünkü samsung androittir ama işletik sistemi olarak soruyorsan en iyisi elbette Androit yeni gelişmiş telefonlardır
Benim telefonum defalarca ikinci kattan düstu bisey olmadi babamin telefonu elinden duştude ekrani patladi ıphone saglam değil
çünküğ android çok iyi bir işletim sistemi ayrıca iphoneler çok pahalı ayrıca iphonelerde apk indremiyorsun ayrıca samsung kıraln güney koreye selam
yengem 17 yıldır aynı telefonunu kullanıyo modeli samsung kullanıyo cilloppp gibi en iyisi samsung
İphone
xioami
Samsung
Samsung
İphone
Samsung
iPhone
İphone
Xiaomi
Samsung
Tabiki iPhone
One plus 9 pro süper