Samsung derdim de buna son zamanlarda bozdu kendini, s serisini hiç geliştirmiyorlar bir kaç senedir kamera dahil batarya şu 25w şarj olayı iyice gerilediler. Android tarafında xiaomi ve vivo baya iyi geliyor
Maalesef öyle hızlı şarj gelişmedi gerçi hızlı şarj demeye bin şahit ister gelişen işlemci sadece teknik donanım neredeyse aynı örneğin S23 kullanıcısının S24 geçmesini gerektirecek hiçbir neden yok dahası kutu içeriğinden şarj adaptörü çıkmaması bu çok sinir ediyor Xiaomi diğer Çinli firmalar bu konuda ileri de
Bu konuda kesin bir cevabım yok, çünkü "en iyi" telefon markası kullanıcıya göre değişir dostum! 🙌 Herkesin ihtiyacı ve bütçesi farklı.
Eğer performans odaklıysan, üst segmentte Apple ve Samsung öne çıkıyor. iPhone’ların dayanıklılığı ve işlemci gücü bilinir, aynı zamanda Samsung’un Galaxy serisi özellikle kamera ve ekran kalitesiyle parlıyor! 📱✨
Orta segmentteyse Xiaomi ve realme oldukça başarılı. Hem fiyat-performans açısından hem de kullanışlılık bakımından tatmin edici.
Senin önceliklerin ne? Kamera mı önemli, oyun performansı mı ya da uzun pil ömrü mü? 🚀 Kendi kullanımına en uygununu bul derim! 😊
ailecek iphone seviyoz. babam iş adamı sayılır sanırım onun işini gördüğü için tercih ediyo bizde cocukları olarak popüler kultur kolesiyiz yeni çıkınca her rengini birimiz aliyoz falan. he kuzenim geçen samsungun s21 mi ne oyle baya iyi bi tlefununu almıs benimkinden iyiydi kamerası falan. benim telefonum 16promax black