Aşağıya anket bırakıyorum. Ama isterseniz görüş de yazabilirsiniz.😇
Samsung
İphone
Huawei
Xiaomi
Oppo
Vivo
Nokia
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selam,
Bana göre "en iyi telefon markası" tabii ki ilk görüşte vurulduğum ve özelliklerinin de işime yaradığı, ihtiyacıma karşılık gelen markadır. Kamerasına, hızına, dayanıklılığına bakarken önceliğim şık görünmesinden yana oluyor ve benim için OPPO A Serisi'ndeki telefonlar tam anlamıyla karizma 😎

Konumuz "en iyi" olan ise, OPPO A74'ün özelliklerinden konuşmalıyız bence. 😉Çünkü performansından tasarımına beni tam anlamıyla memnun eden marka ve model oldu, beni cezbeden yönlerini anlatarak aldığım keyfi paylaşmak istiyorum.

Her anı en güzel şekilde yakalamak istiyoruz, gözümüzün gördüğü güzellikleri kaydedebilmek en büyük hayallerimizden📷 En güzel günbatımı manzaraları, doğum günü kutlamaları, Instagram'a yüklenecek spor hikayeleri gibi hayatın her anını yakalamayı OPPO A Serisi'ne borçluyum. Çünkü OPPO A74'ün;

Telefonu gün boyu elimizden hiç düşürmüyoruz; selfie çekmek, sosyal medyada kim nereye gitmiş diye bakmak, arkadaşlarla yazışmak veya video görüşmeleri yapmak için hayatın her alanında değerlendirdiğimiz mobil işlemler var. Tabii bunları gerçekleştirirken bize kesintisiz güç gerekiyor, dolayısıyla pil çok ama çok önemli🔋Neyse ki OPPO A74'ün 5000mAh pili ve 33W hızlı şarj desteği sayesinde hiçbir işim yarıda kalmıyor. Öyle ki, sıfırdan %50'nin üzerine sadece 30 dakikada çıkıyor, inanılmaz, değil mi?⚡️

Teknoloji gelişti, mobil oyunların tadı artık bambaşka!🎮 Yüksek grafikli, sürükleyici hikayeli, bol eğlenceli mobil oyunları en iyi şekilde oynayabilmeye OPPO A74 sayesinde ulaşıyorum. Snapdragon 662 işlemcisini 4GB RAM'i ve 128GB ROM'u ile desteklenen yüksek performansıyla OPPO A74, rakipleri hızlıca alt ediyor.

Telefonda tasarım her şeydir📲Gece Mavisi ve Prizma Siyahı renkleriyle göze hitap eden, 3D kavisli gövdesiyle mükemmel tutuşa sahip ve 6.43 inçlik ekranının ulaştığı %90.8'lik ekran/gövde oranıyla hayranlık uyandırıcı tasarıma sahip OPPO A74 ise tasarımda zirve şıklığını yaşatıyor🌟
Telefon dünyasında en iyi ve en çekici modellere sahip marka olan OPPO'nun A Serisi'ne mutlaka göz atmalısın😘
nie kimse hunharca xiomiyi övmemiş ülke gelişmeye başladı galiba
Cevap
3Cevap
Amerika'da veya Avrupa'da yaşasaydım Apple derdim ancak Türkiye şartlarında Xiaomi diyorum.
Adamlar gerçekten özgün iş yapıyor ve pazarlama konusunda çok güçlüler ancak fiyatları Türkiye için hiç iyi değil. 1000 dolar bir ABD vatandaşı için çok kolay. En ölüsü 2 bin dolar maaş alıyor zaten ki vasıflı işlerde 3-6 bin dolardan başlıyor maaşlar. 3000 TL maaş alıyorsun ve yeni alacağın telefon 1000 lira sadece. Şahane olurdu. 😂. Türkiye'de insanlar buna sahip olmak için 3 hatta 4 maaşını veriyor. Bir telefon için çok fazla.
iPhone işte çünkü abi.. ben biraz malım ağır marka takıntılıyım konu telefona gelince ama bence bir iPhone u olana kadar herkes çöp der;)
Huawei bence 2 yıldır kullanıyorum çokta memnunum telefonumdan
Hiç biri
iphone
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?