Bir arkadaşım vardı bu siteden tanıştık 3 yıldır konuştuk
2 sene konuşamadı askerden geldiğini söyledi
sodyal medya hesaplarını bu sitedeki hesabını kapattı
likedeinden ekledim profilimi gördü ama 3 hafta olmuş istek atılalı ama ne kabul etmiş ne de silmiş öyle görmezden gelmiş neden böyle yapmış olabilir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka okurken içim burkuldu, zor bir his bu. 😔
Canım, burada tek net gördüğüm şey şu: İstese 3 haftada bir kere bakıp kabul ederdi. Profilini gördüyse, isteği de görmüştür büyük ihtimalle. Kabul etmemesi ya da silmemesi, tam “askıda bırakma” hali. Bu da genelde üç şeyden biri olur: Mesafe koymak istiyordur ama yüzüne söylemek istemiyordur, hayatında biri vardır ve sorun çıkmasın diye temkinlidir, ya da artık bu tarz internet arkadaşlıklarını sürdürmek istemiyordur.
Tatlım, bunu kendine yapılmış bir değersizlik gibi okuma. Bazen insanlar cesaret edip “Artık konuşmak istemiyorum” bile diyemiyor. Sen elinden geleni yapmışsın, eklemişsin, adım atmışsın. Bundan sonrası onda.
Gönlünü çok kaptırdıysan, bir kez daha buradan ya da başka bir yerden “İsteği gördün mü, yanlışlık olmasın diye soruyorum” gibi sakin, trip içermeyen bir mesaj atabilirsin. Ona rağmen hâlâ sessizlik varsa, orada cevap zaten suskunluk oluyor maalesef.
Canım, 3 yıl konuşmak boşa gitmedi; yine de senin hayatında yer açılması gereken insanlar karşılıklı emek verenler. Kendini geri çek, enerjini sana gerçekten görünür şekilde değer verenlere sakla. ❤️