Arkadaslar 3 aydir konustugum halag bulusmak istemiyor , nedeni güven sorunu olmasigmis ona sordugumda nezaman düsünüyorsun diye , erkek yapar böyle adimlari ben bi gün Askim ben geldim diye karsina cikarim diyo.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYa maddiyattan, ya kendine güvenmediğinden ya da sana güvenmediğinden.
Maddiyattan olsa bile hani, sen başka şehirde olsan gidip iki gün bir yerde çalışsa, gidiş geliş otobüs parasını bile çıkartır görüşür. İnsan sevdiğini yanında hissetmek istemez mi bea
Kendine güvenmediği kısımda, hani belki özgüven problemleri vardır. İnsan içine çıkmada problem yaşıyor olabilir falan veya kendinde beğenmediği bir özelliği vardır, insanların ne diyeceğini de çok takıyordur, kendiyle barışık değildir, korktuğundan buluşmuyordur.
Sana güvenmediği kısmına pek ihtimal de vermiyorum. Çünkü aşkım diyebiliyorsa zaten belirli bir güven duvarını aşmışsınız demektir. Bu yüzden işin sorununun güvenden kaynaklandığına pek ihtimal vermiyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrılmışsın awq ben niye önce soruyu okumuyorum boşuna yazdım hepsini mk
En İyi Cevaplar
+1 yılher şey olabilir ama en mantıklı cevap bana göre sana senin ona verdiğin değer kadar değer vermediğini gösterir... İlişkinde dikkatli devam et bu konuyu enine boyuna açın konuşun eğer yine kendine gelmezse birbirinizi yormayın... Ayırın yollarınızı
10 Yorumla
+1 yılSöyle ki benim takip ettiğim bu konularda uzman biri var adam diyoki bi erkek kız arkadaşına değer veriyorsa mutlaka onu görmek ister buluşmak ister adamın görüşü bu iyi düşün
10 Yorumla
+1 yılErkekler görmek ister. Bir erkek görüşmek istemiyorsa onun için pekte değerli değilsindir. Neden buluşmak istemediğini sorgulayacağına sevgisini sorgula
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
69Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence sevmediği içindir Sana güveni yoktur.
00 Yorumla
+1 yılAçıkça söylemek gerekirse tamamen saçmalamış. Emin olabilirsin ki seninle hiç mi hiç alakası yok. Büyük ihtimal seni ciddiye almıyor, sana ve ilişkisine yatırım yapmak istemiyor veya hayatında başka biri var şimdi dahil olmanı istemiyor. Aslında çok pardon ama seni gerçekten pekte görmek istemiyor. Benim normalim, kişiyi bir kaç sohbetle tanır, bir iki telefonlaşır ve sonra buluşurum. 3 koca ay geçmiş diyorsun. Onun seninle vakit geçirmeye çokta istekli değil. Muhtemelen kandırılıyorsun. Bu böyledir üzgünüm. Kimse ama kimse öyle aylarca beklemez. İnsanlar birbirlerini yakından görmek ve ortak değerlerini geliştirmek için mutlaka hızlıca buluşurlar.
140 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı. Nereden buluyorsunuz bu tipleri çok merak ediyorum. Sosyal olun, sosyal medyada değil, gerçek sosyal hayatta birileriyle tanışın. İnternetten hayır gelmez genelde çünkü genellikle sorunlu insanlar internette arayışta olurlar, sosyal hayatta var olamadıkları için. Sadece çok az bir kısmı maddi sebepler gibi sebeplerden dolayı sosyal hayata karışamayan düzgün insanlardır, geri kalanı sorunlu olur, bu arkadaşta gördüğümüz gibi.
Ne demek ben senin karşına çıkarın, buluşma zamanı ve yeri belirlenir ve buluşulur, bu kadar basit.43 Yorumla
+1 yılBir erkek ilk haftadan buluşmak ister. Ya sahte hesap ya da görülmek istemiyor. Birilerinin görmesini istemiyor. İki olasılık da kötü. Hemen iletişimi kes. Tehlikeli bir durum 😉 dikkat et kendine
66 Yorumla
Soran+1 yılYok sahte degil Instagram falan aktiv paylasim falanda yapiyor resim gönderio da bunda kesinlikle bi sorun var
- +1 yıl
Seninle görülmek istemiyor. Bu demek oluyor ki hayatında başka kız var o seni görmesin.
Soran+1 yılAyrildim bitti
- +1 yıl
Doğrusunu yaptın kız. Aferin 👏
Soran+1 yıl👍🏼👍🏼👍🏼
+1 yılSana güveni yoktur. Emin değildir kendinden senin ve ya onun hislerinden. Acele etme zamanı geldiğinde buluşacaktır.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaç kaç kaç hemen. Bu erkeğin 150% sakladığı birṣeyler var. Ya bi sevgili ya bi eṣ ya da kendisi garip birisi belkide ful yalancı. Hemen ayrıl o derece netim. 3 ayın çöp zaten neyi bekliyorsun ki? 3 aylık adam. Kocan değil biseyin değil zaten niye duruyorsun?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne yaparmış ne yaparmış bir anda aşkım diye karşına mı çıkarmış kdkdk Güzelim kendine güvenen erkek sağlıklı bir iletişimden sonra dışarı davet eder. Bu kendine güveni olmayan beyefendi buluşma teklifi etmezse dert etme ben kahve içmeye davet ederim seni xndkkddk
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Güven sorunu varsa niye konuşuyormuş yrrm o mu kız sen misin olaya bak
17 Yorumla
Soran+1 yılOlaya gel
Soran+1 yılKonusuyoruz ayrilmak istedigimi söyledim
Soran+1 yılEngelledim
Soran+1 yılPara sikintisi kesinlikle yok var canim bunda bi bokluk
+1 yılbiraz mesafe koy. İzle bakalım. Eğer bu mesafeyi gitmek için bahane ederse hiç kal deme. Yok eğer sana değer veriyorsa bu mesafeyi kısaltmak için sana gelecektir :)
ya da bilmeni istemediği bir durumu vardır :)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılKahkaha attım 😂 bi anda karşına mı çıkacakmış😂😂🤭
Aşkım dediğine göre sevgilisiniz görmeden etmeden nasıl sevgili oldun? Olursan böyle ne olduğu belirsiz tipleri burada sorarsınız işte11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende karsima cikcak mis 😂😂 evet sanki sevgiliydik ama bilmiyorum bugün ayrildim ama 😍
+1 yılBundan tamamen emin olmanız çok zor, birçok nedeni olabilir. Evli olabilir kandırıyor olabilir güvenmiyordur gerçektende belki yani ancak gerçegi öğrendiğinizde üzücü bir durum olmaz umarım çünkü kimseye kolay kolay güvenmeyiniz.
00 YorumlaAy askim guven sorunu falan hikaye klasik erkek yalani, sevgilisi vardir sakliyodur yedekte tutuyodur seni guvenme buna
20 YorumlaKız ise seni içini döküceği, arkadaşlık edebiliceği biri olarak görüyodur tamam sen harika bı erkeksin çok iyisin , saygılısın sakinsin , düzgünsün ama ben keko biriyle seks yaparım seninle değil daha arsız , ukala, kibirli , maço, kro , daha serseri biriyle seks yapmak isterim seninle değil diyodur
00 Yorumla
+1 yılParası yoktur belki de üsteleme sende biraz nazlı olun be bırak adam istediği zaman adım atar zaten doğru diyor erkeğin rolüne bürünmeyin artık iyice karıştırdınız ilişkilerin içine ettiniz
00 Yorumla
+1 yılBen olsam max 1 ay sonra görüşmüştüm... ya işsiz ve bu yüzden parası yok ya hayatında biri var ayrılmak isteyip ayrılamadığı ya da ayrılmış ama unutamadığı için hazır değil
00 Yorumla
+1 yıleskiden ben de böyle düşünüyordum ama şimdi biri olsa biraz telefon konuşsak hemen buluşurum. kaybedecek neyimiz var ne yapacak buluşunca öldürecek mi paranı mı çalacak
00 Yorumla
+1 yılGüvenmiyordur sana , biraz bekle bir kaç ay daha buluşmazsa emin ol ki korktuğu birisi vardır o da karisi. Yani evli.
Çünkü hiç bir şekilde bir erkeğin buluşmayı erteleyecegini düşünmüyorum00 Yorumla
+1 yılSoğumuştur senden. Ben 3 gün içinde buluşma olmayınca soğuyorum baya kızdan. Sevgili olma ihtimalimiz düşüyor
01 Yorumla- +1 yıl
Kişi değil, ERKEK bu arada
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Aşkım ben geldim nedir yaa hiç girmeden aşkım mi denir. Öyle bir dünya yok ilgisi yok güven sorunu felan değil. Sen sorun etmiyorsunda ona ne oluyor.
00 YorumlaValla ben de 10 ay konuştum sonra buluştum Allah'tan ümit kesilmez bekleyiniz 😂 sabreden dervişe ödül varmış.
010 Yorumla- +1 yıl
Bu süre zarfında görüntülü ve sesli mi konustunuz
- +1 yıl
😂😂😂 süper
- +1 yıl
Peki sesli olarak her gün mü konusuyordunuz özel degilse çünkü mesajlaşma bir yerden sonra sıkıyor bence
- +1 yıl
Süpermiş maşallah 😂🌼🌼
- +1 yıl
Gizem hayırdır kskdjd
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYalan ne güven sorunu olacak hemen nikah masasına oturacaksın değilsiniz ya😄başka bir dalaveresi vardır onun
01 Yorumla- +1 yıl
Belkide parası yoktur garibimin kılığı kıyafeti yerinde değildir özgüveni yoktur zaman kazanmaya çalışıyordur
+1 yılkendini begenmiyordur utanıyordur sen onu begenmezsin diye acik ve net
10 Yorumla
+1 yılİnsandan insana değişir, ben bir sene bile olsa her halde buluşmazdım.
10 Yorumla
+1 yılİlk gece korkusu da varmıymış? Saçma bir bahane gibi geldi bana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılaşkım derken daha tanımıyor etmiyor ne aşkı aşk öyle kolay mı 😅
00 Yorumla
+1 yılKendini farklı tanıtmış olmasın bu kameralı konustunmu hıc
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüven mi? Yalan be. Tipsizin tekidir ya da fakirin. O yüzden çıkmıyor karşına. Ben de eskiden öyleydim. Param yoktu o yüzden gidemiyordum. Şimdi rahatım çok şükür.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ya senden hoşlanmadı, ya kendine güvenmiyor yani gerçekten istemediği için bahanesi var işte
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCanım, aynısını yaşadım
1. si ya evli bu adam ya da başka konuştugu da var işi ciddiyete dökmek istemiyor
2. si seni kendındsn daha alt görüyordur canlı canlı karşına çıkacak özgüveni yoktur
Ben de 2. si oldu onu sürekli egosunu ezdıgım için bulusalım dıyıp 1 gün önceden iptal etti sonra yıne gelıyorum dedi ve yine iptal etti.
En sonunda bi cafede karsılassak ben senın dıkkatını cekmezdım ya haklısın bizden olmaz dedı ve ayrıldı
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDüzeltme kendısını senden daha alt *
Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. İstemiyor demek ki sevmiyor vakit geçirmek için sanaldan ya da telefondan konuşuyor çok takma.
00 Yorumla
+1 yılAşırı ezik bir erkek kokusu alıyorum. Uzak dur derim bence.
00 YorumlaSeni duygusal olarak beslenmek için kullanıyor, ayakta uyuma.
00 YorumlaGüveni yok, evli olabilir, seninle devam etmek istemiyor olabilir vs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa buluşmak istemiyor sadece öylesine konuşuyor seninle ya da özgüvensizin teki gerçekte görünce beğenmezsin diye çekiniyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuh😅 görüntülü görüştünüzmü bari? Yani ne bilim özgüven eksikliği bence, belki fotolarındaki gibi biri değildir?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç inandırıcı gelmedi.
Kim bilir kimle aldatıyor. Yıl olmuş 2024 , böyle şeylere inanmayin
00 Yorumla
+1 yılErkekler neden buluşmak istemez biliyor musun erkek buluşmak istediği zaman kızlar bahane üretiyor işim var bugün olmaz başka zaman erkek sürpriz yapmak istiyor ama o sürprizinde kursağında kalıyor bu yüzden erkekler buluşmak istemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklında biri var ona ihanet etmiş gibi hissediyor bence 🧐
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa yalanci ya da video da görmedin ise başka foto attı, ya da evli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu kişi sana kamera açmadı ise sadece fotografcgonderiyorsa o kişi değildir ondan buluşmuyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnce görüntülü konuşun görmeden buluşma kesinlikle ne çıkacağı belli olmaz
00 YorumlaSebepleri şunlardan biri
•evli olması
•sevgilisi olması
•seni takmaması yani gelip geçici görmesi
Yani bunlardan biri büyük ihtimal bilemeyiz k yüzden00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzak dur buluşmaktan kaçan adam aldatıyordur benim başıma geldi maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek güven sorunu yaşamaz karısından izin alamamistir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkorkuyordur belkı ona saldırısın zorla sahıp olursun dıye
00 Yorumla
+1 yılBu Benim bir arkadaşımın başına daha gelmişti toplam 8 ay sonra falan buluşmuşlardı genellikle insanı tanımak için böyle biraz bekliyorlar
00 YorumlaKanka net aldatıyor. Uzaklaş böyle tiplerden hayır gelmez
10 YorumlaÖzgüvensizdir, ya da senin onu gördükten sonra terk edicegini düşünüyodur
10 YorumlaGüvenle alakalı değil bence sana bir yalan söylemiş olabilir dış görünüşle ilgili
00 YorumlaÖzgüvensiz veya sosyal fobisi var
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaw bırak yaa. Aynısını bende yaşadım sapık çıktı. Ayrıca kendine güvenen buluşur bir kere. Yalancıların ortak bahaneleri bunlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılsenden hoşlanmıyor olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yıl3 ayda 3 kere ayrildik herseferinde geri dönen o bitiren kim olursa olsun
- +1 yıl
sevgi yok da kopmamazlık var gb alışkanlık olmuş
Soran+1 yılHmm olabilir
- +1 yıl
bu tür ilşkiler alışkanlık bağ değilde hani rutinleşmiş ayrıl derdim
Soran+1 yılBende Öyle düsünüyorum
- +1 yıl
aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöylede bir hastalık var , klavye kazanovası
04 Yorumla
Soran+1 yılAciklaya bilirmisin
- +1 yıl
Yani senin gibi onlarcasıyla görüşüyor büyük ihtimalle ayrıca sakladığı şeylerde olabilir
Soran+1 yılBende Öyle düsünüyorum sakladigi birseyin oldugunu kendisi söylüyor zaten benim hakkimda bilmediklerin var anlatirsam sonumuz nasil olur bilmiyorum gibi
- +1 yıl
E tamam işte , uzak durun böylelerinden , zamanınızdan ömrünüzden çalıp giderler
+1 yılSana göre mi davranıcaz ak deseydin
05 Yorumla
Soran+1 yılBöyle cikisinca sen nekadar ukala sin diyor aramizdaki yas farkindan kendini daha üstün görüyor
- +1 yıl
Değmez
Soran+1 yılAyrildim 😍
- +1 yıl
Ben arkandayım 🤣🤣
Soran+1 yılHelal olsun 🫶🏻
Gizli Üye(18-24)+1 yılsana fotoğraf attığında paşamızı dünyanın en yakışıklı insanı olduğuna inandirman gerekiyor
07 Yorumla
Soran+1 yılGecen tiras falan olmus hadi eve milletin kizini vurdurtma bana dedim Ala ala diyo
Cevap sahibi+1 yılmuhtemelen ilk sevgilisisin bunu değerlendirmen gerek. çok ciddi bir problem değil ama bir kere bulusursaniz gerisi çorap söküğü
Soran+1 yılCok sevgilisi olmus , aldatilmis falan diyor
Soran+1 yılAramizda büyük bir yas farkida var
Cevap sahibi+1 yılkaç yaş var 😅
Soran+1 yıl10 😂
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılZamana bırak darlama
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvli olmasın 🤣🤣
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı. Cok sebebi olabilir ayrıl gitsin bence
00 Yorumla
+1 yılBir sürü sebep olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Görüntülü konuştunuzmu
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?