- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayÖzgüveni düşük bir arkadaşımızdır. Veya söylemlerinde yalanlar vardır. Mutlaka ve mutlaka bir sebebi vardır sana anlatmadığı. 5 ay boyunca sanal kalmak cesaretsizliğin dibi. Ben olsam 3. gün buluşmayı teklif ederdim. Bu sizin için zaman kaybından başka bir şey değil.
37 Yorumla- 7 ay
Fake degil ama gercekte gorduydum onu bir kez
- 7 ay
Nerde gördün, nasıl oldu?
- 7 ay
Bir yerde karsilastiydik
- 7 ay
Evli olmadığına emin misin?
- 7 ay
Eminim
- 7 ay
Allah uzaktan bağlantınızı mesut eylesin.
- 7 ay
😭😭
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Bazen biriyle aylarca konuşursun ama adım gelmez. Nedeni her zaman ilgisizlik değildir; bazen korkudur, bazen belirsizlik, bazen de duyguların gerçeğe taşınmasından çekinmektir. Konuşmak güvenli bir alandır çünkü orada reddedilme, beklenti ya da yüzleşme yoktur. Belki de o kişi kelimelerde kalmayı seçmiştir, çünkü gerçeğin sessizliğiyle baş edemeyeceğini hissediyordur. Her zaman cesaret eksikliğidir, bazen duygunun fazlalığı da susturur insanı.
21 Yorumla- 7 ay
Ben onu reddetmem ki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ay5 aydır her gün konuşup görüşme teklif etmemesi normal bir durum olmadığı anlamına gelir. Bir saatlik mesafe dediğiniz, İstanbul'da biz her gün işe bir iki saat yola gidip geliyoruz :) o zaman ortada bilmediğiniz bir şey var yüksek ihtimal. Erkek her türlü görüşmeyi zaten teklif eder. Yani örnek internetten biriyle mi tanıştınız, Ben tanışmış, her gün Konuşuyor olsaydım en fazla 2-3 hafta sonra görüşelim demeye başlardım :)
02 Yorumla- 7 ay
Sebebi ne olabilir
- 7 ay
Birçok sey. Evli olabilir, nişanlı olabilir sevgilisi olabilir, başka görüştüğü bir kız arkadaşı olabilir, Eğer yüzünü meşgalini görmemişseniz belki fiziken başka biri olabilir, Sonuç olarak her şey olabilir Ben benimle görüşmeyen biriyle konuşmayı keserim. Bence oturup net olarak konuşun görüşmek İstemiyorsa da ona göre yol alın zamanınız çok değerli Hayat çok kısa 5 ay gibi bir zaman vermişsiniz harcamışsınız Bunlar sizin hayatınızdan giden zamanlar. kıymetini bilin
7 ayKısa zamanda buluşmayı ben de sevmiyorum. 5 ay uzun süre. 6 ay her gün konuştuğum kişinin, ilk buluşmada evli olduğunu öğrendim. Başta söylese sorun olmayacaktı belki. Tanımak için konuşmayı uzatsak da, karşımızdaki kişiyi kendisini bize tanıttığı kadar tanıyabiliyoruz.
14 Yorumla- 7 ay
Ben Eminim ama Evli degil
- 7 ay
Ben de uzun zaman her saat konuştum. Evli olsa gece nasıl yazabilir diye düşünürdüm. Belki benim gibi yoğun, dengesiz çalışma saatleri vardır. Sakladığı farklı şeyler de olabilir. Sadece sanal arkadaşlık yapıp, reel e taşımak istemiyor da olabilir. Belirsizlik durumu insanı çok yorar. Ertelemeden ona kesin dille sor..
- 7 ay
Offff
- 7 ay
Sorular, belirsizlik seni yoran. Sana açıklama yapmak durumunda.
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir durumda kesinlikle kafan karışmıştır, anlayabiliyorum. Eğer 5 aydır her gün konuşuyorsanız ve güzel bir iletişiminiz varsa, buluşma teklifi gelmemesi biraz düşündürücü olabilir. Belki çekiniyor ya da cesaret edemiyor olabilir. Ayrıca, yoğunluğu ya da plan yapmakta tereddüt ettiğini de düşünebiliriz. Ama önemli olan senin bu durumdan ne istediğin. Eğer içinden geçen bir yüz yüze görüşme isteği varsa, ne dersin? Belki sen ona tatlı bir şekilde ufak bir öneride bulunabilirsin! Sence onun tepkisi nasıl olurdu? 😊
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
7 ayŞaka mısınız 1 saat mesafede bulusmamak ne demek, bir agirliginiz olsun erkek biraz cekinsin kaybetmeye korkaklik etmeye. Ya buluşuruz ya biter havası ver biraz. Zaten gönlü varsa gelir görür yoksa da tiktiri çekersin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Çok seven insan görmeden duramaz.. yer yarılsa görmek ister
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
7 ayEvli olabilir
İman nikahlı evli olabilir
Nişanlı olabilir
Sevgilisi vardır
Dul olabilir
Sadece seni kıvama getirttirip tek gecelik istiyor olabilir
Anlattığı gibi birisi olmayabilir
Yedekte olabilirsin
Fakir olabilir
31 Yorumla- 7 ay
Uzdunnn 😭😭 Umarim hic biri degildir
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. İlk aklıma gelen onu seni senin onu gördüğün gözle görmemesi olabilir onun dışında ağırdan alıyor olabilir çalışıyorsa yoğun bir tempoda çalıştığı için zaman bulamıyor olabilir ya da bir günlük bir izni varsa o günü dinlenerek geçirmek istiyor olabilir
018 Yorumla- 7 ay
Izin gununde arkadaslariyla bulusuyor
- 7 ay
Neden her gun yazip duruyor yazmasin o zaman
- 7 ay
Ben bazen cok gec cevap veriyorum onunla alakasi olabilir mi Bilmiyorum genelde iste oldugumda
- 7 ay
Ne diyeyim mesela
- 7 ay
Benden mi bekliyor yani?
- 7 ay
Nasil bir sinyal ne diyeyim
- 7 ay
Bir de dun mesela Avm deydim biliyordu, ayni Avm ye gelmis ama bana sonradan soyledi 7 saat sonra
Orada bulusabilirdik soyleseydi ayni Avm deymisiz ama gorusmek istemedi demek ki - 7 ay
Ben bu adamla evlenmek istiyorum
- 7 ay
Hayir davette bulunmadim onun davet etmesini bekliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. Gerçekten evli değilse hayatında başka biri daha olabilir veya gidiş gelişlerinde hesap verdiği biri -annesi gibi-
Bu da değilse gerçekten rahat bir tiptir. Seninle mesajlaşmak veya telefonda konuşmak yetiyordur fiziksel olarak bir araya gelme ihtiyacı duymuyordur. Bu durumu kırmak istiyorsan kendi hayatına yönel tatmin etmeyen kafanı karıştıran ilişkiye mesafe koy. Her gün onunla konuşmak için müsait olma. Senin de hayatın değerli önceliklerini ona göre belirle
017 Yorumla- 7 ay
Arkadaslariyla hep bulusuyor ama
Onunla konusmayi istiyorum 🙁 - 7 ay
Sana arkadaşlarına verdiği değeri vermeyen biriyle konuşmayı istiyorsun. Onun hayatında öncelik değilsin. Onun boş vakitlerinde can sıkıntısını gideren birisin onun için. Yaşamak istediğin ilişki bu mu gerçekten? Bence çok daha değerlisin ve değerini anlayacak başka erkekler bulabilirsin yeter ki kendini sev değer ver. Önceliğin kendin olsun
- 7 ay
Uzuldum ama
Cekiniyor olamaz mi - 7 ay
Evet ama ben bu adamdan hoslandim nedense
- 7 ay
Hoşlanabilirsin ama dünyadaki tek erkek de o değildir diye düşünüyorum. Bir gün bir hafta bilemedin bir ay düşünürsün ama unutursun. Arkana dönüp baktığında kendinle dalga geçersin böyle bir tip vardı zamanında iyi ki bırakmışım dersin. Ki gerçekten seni önemsiyorsa kaybetmek istemiyorsa sen mesafe koyduğunda sana yaklaşmaya çalışır. Senin için bu kadar da çaba harcamıyorsa bırak gitsin
- 7 ay
Peki neden her gun yaziyor
- 7 ay
Peki Sadece ozguvensiz biri olamaz mi
- 7 ay
Yanına özgüvensiz birini yakıştırıyor musun? Özgüvensiz biri seni hiçbir yerde savunamaz gerekli yerlerde gereken tepkiyi veremez. Ailesine seni ezdirir kendini savunmaya kalkıştığında engel olur. Arkadaşları langur lungur konuşur cevabını veremez senin rahatsız olduğun kişilerle arkadaşlık yapar. Böyle biri yanına yakışır mı?
- 7 ay
Yakismaz
- 7 ay
Sen zihninde onunla devam edebilmek için sebepler üretiyorsun ama mal ortada işte. Zaten bir şeyin bitmesi gerekiyorsa sen gerçekten buna ikna olana kadar önüne sürekli bir şeyler çıkacaktır. boş ver canın ne istiyorsa onu yaşa. Ama yaşadığın durum normal bir durum değil. Bu kadar istiyorsan sen laf at ona. Neden biz buluşmuyoruz de espirili bir şekilde
- 7 ay
Bir de gecende mesela Avm deydim biliyordu, ayni Avm ye gelmis ama bana sonradan soyledi 7 saat sonra
Orada bulusabilirdik soyleseydi ayni Avm deymisiz - 7 ay
Evli degil bakmadim ama Evli degil bence
- 7 ay
Çok profesyonel davranıyorlar anlamıyorsun evli olduğunu. Gecenin geç saatlerinde seninle konuşur muhabbetiniz sık olur vs sen evli olsa bunları yapamaz diye yorumlarsın ama gerçekten çok profesyoneller. Bunu başarabiliyorlar. Dediğim gibi evli değilse de nişanlısı falan olabilir. Hiç güven vermiyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Merhaba;
Duygusal Beslenme: Kişi, sizinle konuşarak elde ettiği ilgi, onaylanma ve duygusal tatmini yeterli buluyor olabilir.
Emek Harcamak İstememek: Buluşmak zaman, enerji ve çaba gerektirir. Sadece konuşmak ise minimum çabayla maksimum duygusal geri bildirimi almasını sağlar.
Gerçekliğe Geçmekten Kaçınma: Online ortam, ideal bir imaj yaratmaya olanak tanır. Buluşmak, bu kusursuz imajın bozulması ve ilişkinin gerçek hayattaki zorluklarıyla yüzleşmek anlamına gelir...02 Yorumla- 7 ay
Peki ne yapabilirim?
- 7 ay
Kafanızın karışık olduğunu düşünüyorum uzun uzun konuşmak anlatmak dertleşmek ister misin?
7 ayFarklı nedenler olabilir ama öncelikli ricam takip etmeyen yazamasın ayarını açın herkes baş ağrısı yapar yoksa
Hazır hissetmiyorum kafası olabiliyor 7 8 ay ya da 1 sene tam tanıması gerekiyor iki tarafın birbirini sabredin 🌸017 Yorumla- 7 ay
Uzun degil mi 7 8 ayda nisanlananlar oluyor
- 7 ay
Evet uzun ama garanti seviliyorsa katlanmak gerek birisiyle konuşuyordum aşırı toksik çıktı tatlı duruyordu sevimli resim atma filitre vs gibi bu tür ilişkiden çıktığı zaman insan daha tedbirli oluyor
- 7 ay
Hoslanmadigindan degil yani Sadece tedbirli olmak istiyor oyle mi
- 7 ay
Olabilir zaten hızlı geçer bu zamanlar süre verin 🌸
- 7 ay
Digerler uyeler sevgilisi var seni istemiyor vs dediler hep
- 7 ay
Hayatında birisiyle ilişki kuramamış şahıs ve muhtemelen sizi acaba bize düşermi diyenlerimi takacaksınız?
Öyleyse her şey kötüye gider iyi şanslar 🥲 - 7 ay
Kısaca ayrılır umarım da ben aldatmam gel beni sev dicek tiplere kulak asmayın
- 7 ay
Kizlar da oyle demis ama
- 7 ay
Bir de dun mesela Avm deydim biliyordu, ayni Avm ye gelmis ama bana sonradan soyledi 7 saat sonra
Kötü tecrübeler ve yaşananlar ama herkes aynı olacak diye kural yok bu yaşadığım durum sonrası yeni bir ilişkiye başlama ihtimalim olan birisi denk gelirse yine 7 8 ay sınarım mutlaka
- 7 ay
Kötü düşünmek kötüyü cagırır 7 8 ay sonrası için hala aynıysa yol verin mutlaka ben öyle yapıyorum aşırı ferahlatıcı
- 7 ay
Biraz daha mi sabredeyim o zaman
- 7 ay
Benim ilişki 6 ayın sonunda bitti toksik hale geldi diye kendisi
Sabredin sevgi varsa sabır olur ama karşı taraf aynı devam ediyorsa iki seçenek sunuyorum diyin
Ya ayrılıcaz ya ciddiye alacaksın artık evlilik mi ayrılık mı diyin - 7 ay
Tamam
- 7 ay
En güzeli olsun her şekilde 🌸☺️
- 7 ay
Tesekkurler senin icin de
- 7 ay
Teşekkür ederim 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
7 aySadece iş yorgunluğunu yogunlugunu kısmen mantıklı bulabilirim. Onun dışında hergun konusuysa ve 1 saat mesafe de nıye gelmek istemez. ? Diger turlu evli dıye dusunurum
08 Yorumla- 7 ay
Evli degil eminim
- 7 ay
Mutlaka normal olmayan bilmediğin bsy var. Dene o zaman sen davet et soyle tepkisi ne olacak. Reel de karşılaştığımızda ne hıssedecegımizi merak ediyorum de
- 7 ay
Ben de cekiniyorummm
- 7 ay
Nedeennn
- 7 ay
Bilmiyorum bir yandan istiyorum diger yandan cekiniyorum
- 7 ay
Nereye kadar 🤷♀️
- 7 ay
Bilmiyorummm ben biraz utangacim
- 7 ay
Haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Demekki buluşup parasını ziyan etmek istemiyor para gider diye düşünüyor konuşmayı tercih etmiş bende konuştugum kişiler var kendileri csgırıyor ben gitmiyorum ne olacak gidince hoşlanmıyorum bile
04 Yorumla- 7 ay
Hoslanmiyorsa neden konusuyor
- 7 ay
Sohbet ediyordur canı sıkılıyordur arkadaş gözüyle bakmıştır valla arkadaşlık sevgili olmadan daha iyi uzun sürüyor ve anlaşıyorsun bir şekilde ben hiç aramam onlar arıyor bir işleri varsa hallederim yardımcı oluyorum bazen yemek yaparken takıldıgım bişey olursa ben sorarım çevrende kadın arkadaşın olması erkek arkadaştan daha iyi oluyor arkadaş gözüyle bakınca hiç aklına cinsellik gelmiyor herkesin farklı bakış acısı ama hoşlanmış olsa etkilenmiş olsa 5 dakka görmek için neler yapar ben hoşlandım merak ettim 1200 km direksiyon salladım 14 saatlik yolu 8 saatte gittim
- 7 ay
Arkadas gozuyle bakmasin ya ben ondan hoslandim
- 7 ay
maalesef bu tek tarafla olmuyor bizimde hoşlandıgımız oluyor bırak sevdiğimizi uğrunda ölecegimizi alamadık ben hoş kanıyorum diye gelip benim olacak hayır yapacak değil ya olmuyorsa başka kapıya bakacalsın bencil bir davranış bu kimse göklerden inmedi insanda tükenmedi kaderide hesaba katarsak boş şeyler düşünüp zaman öldürmenin alemi yok
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Hoşlandıgım japon gözlümle aramda bi saat olsa kimse beni tutamaz o müsait oldukça kaçar dururum bi saat neki zaten şehir içi ulasımda 1 saaten fazla zaman gidio
05 Yorumla- 7 ay
Bu neden gelmiyor
- 7 ay
Bilmiorum yanı maddi gücü yok desem bu 5 hafta değil 5 ay illaki insan bişekilde kendini ayarlar alışma süreci desem siz onuda aşmışınız mantıkende senın değil onun geleyım demesi lazım bi çağrısım yap bakalım ne tepki vercek örnek veriom arkadasımın 1 aylık flörtü 3 saatlık yerden geldı cok harıka bıgun geçirmişler el ele gezmişler vs vs çok özendiğini belli etcek bişe yap bakalım
- 7 ay
Ya ben de cekiniyorummmm
- 7 ay
Evet ya
7 ayEvli değilse flört, sevgilisi vs vardır. Senden sakladığı bir şey vardır. 5 ay buluşmamak garip ve şüphe çekici. Neyi bekliyor 5 yıl geçmesini mi? Demek ki gerçekten buluşmak istemiyor. Bu nedenle sende istemediğin yerde durma, konuşmayı kes.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
7 ayEvli degil deme ihtiyaci hissetmissin ki buda kesinlikle dediginin tersi oldugunu gosteriyor adam evlidir
14 Yorumla- 7 ay
Degil
- 7 ay
Ahadahah degil he nerden degil
- 7 ay
Degil biliyorum
- 7 ay
Ahahaha oylemi nerden
Kendisine sormadin mi? Bende merak ettim şimdi ya palyboy sana sıra gelmiyor ya da gay değişimi bekliyor🤔🤔🤔
147 Yorumla- 7 ay
Sormadim istemiyorsa zorla bulussun istemem
Gay degil - 7 ay
Umarim Baska kadinlar yoktur
- 7 ay
Nasil yani
- 7 ay
Olmasinnn😭😭
- 7 ay
Gercekten uzdun belki Sadece ozguvensizdir
- 7 ay
Yok artik
- 7 ay
Saçmalama ozguvensiz adam mı var bu zmaanda ve bunu sen anlardin. Bak şimdi sana bunu yaşatan adam seni üzen ben kızlar siz gerçekten iyi değilsiniz soruna cevap verdim ozguvensiz ve fakir buluşmaya parası yoktur gibi şeyleri de düşündüm tabi ki ama iki kahve parası 5 ayda çıkardı be bacım
- 7 ay
Ben bu adamdan cok hoslandim ama
- 7 ay
Bulusmak istemiyorsa zorla bulussun istemem
- 7 ay
Allah yardımcın olsun bazen bana kızıyorlar arkadaş ortamimda falan çok picsin diye ama ben kendimle gurur duyuyorum ki birçok kadınla birlikte olmama rağmen 1 tanesinin duyguları ile oynamadım.. hiç bir ah almadım.. bakıyorum şimdi sizlere doğru yolda olduğumu böyle devam etmem gerektiğini tekrar tekrar anlıyorum
- 7 ay
1 saat mesafe var
- 7 ay
Eminim
Bir de gecende mesela Avm deydim biliyordu, ayni Avm ye gelmis ama bana sonradan soyledi 7 saat sonra
Biz zaten ilk reelde gorguyduk birbirimizi ama konusmadiydik o sonradan beni instagramdan takip etti oyle konusmaya basladik
- 7 ay
Bilmiyorum ondan dolayi bu soruyu sordum
- 7 ay
Off
- 7 ay
@Axetyhact gecmis olsun
- 7 ay
@Axetyhact Umarim 🤍
- 7 ay
@Vlkngns34 çok teşekkür ederim. Bu kafalar zaten zor. Hiç kafa şişirmeye gerek @Yesiltavsan niyetini belli et olmadıysa yapacak bir şey yok. Bırak gitsin.
- 7 ay
Keske bu soruyu sormasaydim cok uzuldum
- 7 ay
Onunla iyi anlasabilecegimi dusunuyordum
- 7 ay
@vlkngns34 gün`e puanım sıfır mk sabahtan beri kendini hor görenlere akıl veriyoruz. @Yesiltavsan Gerçekler acıdır ama gerçekten kaçmak daha acıdır artık bir şey söylemiyorum gerisi kendine verdiğin değer ile alakalı
- 7 ay
Neyse ben beynini bulandırmış gibi olmayayım hayat senin hayatın tercihler senin tercihlerin mutlu olacak olan da sensin üzülecek olan da sensin beni üzecek veya mutlu edecek bir durum yok ben sadece fikirlerimi paylaştım karar verecek olan sensin umarım mutlu olursun ben yanılmış olurum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 aySeni ürkütüp elinden kaçırmak istemiyo belki, sen biraz yeşil ışık yak yani düşüncelerini nasıl bir beraberlik istediyini yani öyle yapki teklif etsin
02 Yorumla- 7 ay
Ne diyeyim
- 7 ay
Bi kızda ve bir birliktelikte neye önem verir beklentileri neler ve geleceye dönük görüşlerini öğren, ve sonra hoşuna giden bir kız olursa teklif etmekten çekinirmi yoksa söylermi diye sor, vereceyi cevaba göre cevap verirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
7 ayBelki acelesi yoktur belki sana o gözle bakmıyor.
Bilemem
Niye sen buluşma teklifi etmiyonda hazır bekliyon ondan.
05 Yorumla- 7 ay
O gozle bakmiyorsa neden her gun yaziyor, neden iyi uyuyup uyuyamadigimla ilgileniyor :/
- 7 ay
Bilmem ki ama herseyide aşka bağlama derim yoksa çok üzülün
- 7 ay
Uzuldum bile
- 7 ay
Tabi üzülün hayal kırıklığı yasayabilin ben zamanında çok yaşamıştım ordan biliyorum..
- 7 ay
Off
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hâlâ senden emin olamamış olabilir. Ne kadar ciddi bir ilişkiniz var bilemem.
ya da bir başkası ise de konuşuyor olabilir.02 Yorumla- 7 ay
Emin Olmasi icin ne yapabilirim
- 7 ay
Şunu diyebilirsiniz; ben bir yola çık ak istiyorum ama yanımdaki insanı daha iyi tanımak istiyorum. Seninle başbaşa muhabbet edip senden o güveni almam gerekir.
Ama bir duruşun olsun yani kırmızı çizgileri olsun. Seninle vakit geçirirken, sohbet ederken samimi mi, söylediklerinden huzur ve güven hissedecek misin.
Sana bakarken gözlerinin içi gülüyor mu yoksa senden gözlerini mi kaçırıyor. Sen konuşurken seni le mi ilgili yoksa çevresine mi bakıyor.
Otururken can kulağı ile mi dinliyor yoksa bacak bacak üstüne atıp dinliyormuş gibi mi yapıyor.
O yüzden benden dili çok önemlidir.
Sana tavsiyem budur. Eğer ciddi bir ilişki istiyorsan bunlardan emin olmalısın. Zamanın, ömrün ve gençliğin gidiyor ve kimse sana bunu geri vermez. O yüzden sana kıymet vereni tercih etmen gerekir.
Aşk kıymetli bir nesnedir herkese emanet edilmez
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
7 ayBaşka ülke olsa hadi kabul edilebilir bir şey de. 1 saatlik mesafe var ne diye buluşmuyor? Böyle insanlarla vallaha hiç konuşmayın, muhabbeti kesin direkt. Güven verici değil hiç.
00 Yorumla
7 ayZaman geçirmek için yazıyor ilgini seviyordur. Herhangi bir buluşma teklifini etmeni ya da başka bir şey düşünmemi istemem.
010 Yorumla- 7 ay
Off ya
- 7 ay
2. Aydan bunu anlamanız gerekirdi. Sizinle buluşmaya bile önem vermeyen biri için üzülmeyin lüttfen.
Konusu olursa da hiç-bir bahanesine inanmayınız. Dün sosyal medyada sanal sevgilisini görmek için endenozyaya giden türk birini gördüm. Anlatabiliyorum değil mi? - 7 ay
Ilk basta anlayamadim cunku cok calisiyordu haftasonlari da calisiyordu yorgundur diyordum hep
- 7 ay
Bizi hep iyi niyetimizden vurdular😅
- 7 ay
Evet ya son iki aydir haftasonlari calismiyor bulusma teklifi eder diye dusundum ama etmedi
Bir de dun ne oldu, dun hangi avm den alisveris yapacagimi biliyordu, o da o avm ye gitmis ama bana 7 saat sonra aksam eve gelince soyledi
Yani dun ayni Avm den alisveris yapmisiz benim orada oldugumu bilmesine ragmen bir sey demedi
Soyleseydi dun gorusebilirdik cok sasirdim - 7 ay
Eminim ilginizi güzel yansıtan birisiniz ve bu o kişinin hoşuna gidiyor. Insan arkadaşinı bile görmek ister üstelik sizin birşeyleri haber verip onun o kadar önem göstermemeside can sıkıcı.
Istemediği aşikâr kendi içinizden sorular sorup onu haklı çıkartıyorsanız bu sizi sadece uzer boşverin değeriniz sizi güzelleştirsin onu değil. - 7 ay
Ben bu adamdan hoslandim ama hem her gun yazip umut verip sonra boyle yapamaz. 🙁
- 7 ay
Yapıyorlar canım ben 8 ay konuştum yanina gitmeyi bile teklif ettim yok durumum yok dedi şimdi evli. Zamanında benim yaptığımı yap istemiyorum. Niyeti olanı durduramazsin.
- 7 ay
Boyle olmasina cok Uzuldum bunu hak etmiyoruz
- 7 ay
Kesinlikle. Daha güzelleri hak etmek adına bilinçlenmeli değer gördüğümüz yerlerde parlamaliyız.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 aybir şey söylemek istiyorum. Bu devirde, standart yüksek tutmayın. Erkekler, oyalıyor. Bunu unutmayın, gidin tüpçü alın, sever sizi
03 Yorumla- 7 ay
Off
- 7 ay
Özür dilerim seni kırdısam, ama dogru...
7 ayDemekki seni merak etmiyor tanımak istemiyor sana vakti yok mesaj atarak belkide gönül eğlendiriyor bilemem bunu ona sorsan daha güzel olur
010 Yorumla- 7 ay
O zaman senden her gun yaziyor
- 7 ay
Belki de sadece mesajlaşma arkadasi olarak seviyor belkide sadece sanal da konuşmak hoşuna gidiyor bunu bir cozmen lazjm bence normal değil ben erkek olarak aynı durumda olsam şahsen kızı görmek isterdim
- 7 ay
Belki Sadece ozguvensizdir
- 7 ay
Olabilir ya hersey olur iste biraz konuşurken çaktırmadan sor laf arasında öğrenirsin nedir sebebi vs kadınlar çaktırmadan laf arasında iyi soru sorar 😀
- 7 ay
Ben cok beceremiyorum ya
- 7 ay
Zamanla anlarsın o zaman zamana bırak sorunu sebebini anlarsın
- 7 ay
Yani bir sey olmamis gibi konusmaya devam mi
- 7 ay
Aynen öyle zamanla çözülür sadece temkinli ol yeterli
- 7 ay
Daha ne kadar sabredeyim
- 7 ay
Biraz daha bekle adam belkide kötü niyetli değil bir niyetini vs anla da
- Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı.
7 ayO mu etmesi lazim neden her seyi erkekten bekliyorsunuz? Neden her seyi erkek yapmak zorundaymis gibi davraniyorsunuz?
02 Yorumla- 7 ay
Oldu evlenme teklifini de ben edeyim
- 7 ay
Onu et demedik ilk adimi atma bulusma teklif etme basit isler bunlari yapmalisiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
7 ayZamanında yapılanlar tersine döndü desene.
Olur olur.
Belki bazı şeyler zamanında anlaşılmak istenseydi bu durumlar yaşanmazdı diye düşünüyorum.02 Yorumla- 7 ay
Nasil yani
- 7 ay
Yazdığımın gayet net olduğunu düşünüyorum.
Neyi anlamadınız?
7 ayCiddi niyetli ilişkide üç ay geçse bile buluşmak istenir bunda sıkıntı var en azından teklif etmeliydi buluşma için ve ısrarcı olmalıydı.
01 Yorumla- 7 ay
Neden teklif etmiyor
7 ayBuluşursanız önce ki iletişiminizi ya bulamazsa ya sevdiğim şekilde çıkmaz da pozitif olan iletişimimiz negatife düşerse gibi gibi...
04 Yorumla- 7 ay
E tamam vakit kaybetmemis olur iste
- 7 ay
"E tamam vakit kaybetmemis olur iste" bu cümlenden senin hakkında 2-3 tane düşünce oluşuyor aklımda hangisi doğrudur bilmem ama son 2 tanesi olmasa iyi olur.
- 7 ay
Neymis
- 7 ay
Benimle kalsalar daha güvendeler. Umarım adamın X e basmaz da koltuğu döner. By by batterfly (slang).
7 ayEvli olmadığını nerden biliyorsun? 5 ay biriyle konulup hiç görüşmek istemiyorsa teklif etmiyorsa 5 ay bile uzatmam
05 Yorumla- 7 ay
Evli degil eminim
- 7 ay
Nerden eminsin eminim diyip duruyorsun
- 7 ay
Cok fazla olgun degil bana gore Evli olamaz
- 7 ay
Kimlerin evli olduğunu bilseydim şaşardın. Bundan mı eminim diyorsun? Ailesi bir kız bulup evlendirmiş belkide çocuğu vardır. E devletten bilgilerini görmeden neyine inanıyorsun ki kendi şüphelerinle 😂 kuzenimi 18-19 yaşında evlendirdiler 3 çocuğu var uzman çavuş ve Allah bilir kaç kere aldattı. Karısını ailesinin yanına bırakıp başka şehirde kumar karı kız her şeyi yapıyordu
- 7 ay
Evli degildir ya o kadar da degil
7 aySeni ciddiye almadı için yokaa 1 hafta içinde görüşelim derdi merak eden adam görmek ister seni nasıl salıyorsa sende onu sala ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ya kendisini hazır hissetmiyordur ya da hayatında biri vardır seni markajda bırakıyordur
02 Yorumla- 7 ay
Hazir hissetmiyor mu
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sebebi çok basit. Ciddi yalanlar var geri dönmüyor istemeyeceksin diye korkuyor o yüzden mevcudunu korumaya çalışıyor.
03 Yorumla- 7 ay
Nasil yalanlar
- 7 ay
Bunlar yalan degil
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
7 ayMuhtemelen aranızdaki etkileşimi reel ortama taşımak istemiyorum ve var olan hâlinden memnun
013 Yorumla- 7 ay
Neden
- 7 ay
Çünkü var olan hâlinden memnun
Neden memnun olabilir? - 7 ay
Neden olabilir
- 7 ay
Çünkü var olan durum iletişim anlamında yeterli gelir
Çünkü reele taşımaya gerek duyulmayacak kadar yeterlidir bu arkadaşlık - 7 ay
Sevgili olmak istemiyor mu
- 7 ay
Evet bu ihtimal güçlü görünüyor
- 7 ay
Uzdun
- 7 ay
Yanılıyor da olabilirim, akışına bırak ve bu etkilesimin tadını çıkarmaya devam et ve ne olursa olsun kendine olan saygını yitirmeden bu iletişimi sürdür
- 7 ay
Bir sey olmamis gibi konusmaya devam mi edeyim
- 7 ay
Neler oldu ki anlattıklarından başka
- 7 ay
dun hangi avm den alisveris yapacagimi biliyordu, o da o avm ye gitmis ama bana 7 saat sonra aksam eve gelince soyledi
Yani dun ayni Avm den alisveris yapmisiz benim orada oldugumu bilmesine ragmen bir sey demedi
Soyleseydi dun gorusebilirdik cok sasirdim - 7 ay
Bence yine nerelerde olabileceğine dair ipuçları ver
Yine atak gelmezse bırak adım atan taraf hep o olsun - 7 ay
Off ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayZaten her gün buluşuyormuşsunuz. Neden buşuşma teklifi etsinki
03 Yorumla- 7 ay
Her gun bulusmuyoruz, mesajlasiyoruz
- 7 ay
Eh buluşsanızda pek bir şey değişmez diye düşünmüştür.
- 7 ay
Bulusma farkli ama
7 ayAklıma gelen tek bir neden var oda durumu yoktur diye düşünüyorum.
06 Yorumla- 7 ay
Bir kahve icmeye bile mi durumu yok
- 7 ay
Bilemiyorum olmayınca olmuyor bazen ya da başka biri var sen yedektesin
- 7 ay
Bunu nasil anlayabilirim
- 7 ay
Önemseme oda önemsemezse anlamış olursun
- 7 ay
Off
- 7 ay
Yani sen daha iyi bilirsin ama bazen takılı yaşamamak en güzeli
7 ay%99 özgüvensizdir. %1 de benim gibi yoğun olabilir.
04 Yorumla- 7 ay
Peki ne yapmali
- 7 ay
Sen adım at. Şehir meydanı, sahil gibi böyle kalabalık bir yere davet et yürüyüşe falan. Öyle yemek yemeye kahveye falan çağırma. Az buçuk bir tanımış olursun. Böyle işler mesajla vs. yürümez. Yaşadığımız zamandan haberiniz yok herhalde. Psikopatı var zartı var zurtu var. Ama muhtemelen özgüvensiz bir çocuk. Sen dediğimi yap iyi olur.
- 7 ay
Yemek kahve neden olmaz
- 7 ay
Çocuk çekiniyor belli ki. Flörtöz, çok aşk meşk işlerinden anlayan birisi olsaydı zaten 5 ay boyunca seninle bir kere de olsa buluşurdu. Anlamadığı için yavaştan başla. Yemek kahve bunlar için çocuğun biraz açılması lazım.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayİstemiyordur istese buluşurdu erkek isterse yapamayacağı şey yok net cevabı almak istiyorsan ona sor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
7 ayEvli değil kısmında bir düşün bence
Bir saatlik mesafede gelmeyen de ne bilim
03 Yorumla- 7 ay
Evli degil
- 7 ay
O zaman bilmiyorum sevgisini sorgula yani 5 ayda gelmemesi mantıklı gelmiyor, uzak yer bile değilken
- 7 ay
Off
7 ayBaşka kızlarla da konuşuyordur aradan seçim yapamamıştır
01 Yorumla- 7 ay
Oyle olmasin ya😭
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
7 ayHalbuki erkekler ikinci gun gorusmek isterken 😀Cok ilginc... Bi seyler gizliyor olmali
06 Yorumla- 7 ay
Evli degil ne gizliyor olabilir
- 7 ay
Sevgilisi olabilir
- 7 ay
Sevgilisi olan da bir zahmet her gun Baska kiza yazmasin
- 7 ay
Ben ihtimalden bahsettim sadece. Bana niye cemkiriyosun😄
- 7 ay
Uzdunuz
- 7 ay
Ben fikrimi soyledim. Dogru olacak diye bi sart yok ki takilma
7 aySeviyorsa görmeye de gelir bence ne zamana kadar böyle ayrı gayrı
023 Yorumla- 7 ay
Bilmiyorum
- 7 ay
İnşallah yakın zamanda teklif eder çünkü geciktirmeye hiç gerek yok
- 7 ay
Konuştunuz mu bunu? Ne dedi?
- 7 ay
Bir seyler aldin mi falan dedi
- 7 ay
Kaçıyor gibi
- 7 ay
Mantıken senin verdiğin tepkiyi vermesi lazımdı
- 7 ay
Neden kaciyor bu cocuk ya
- 7 ay
Hiç görüntülü konuştunuz mu
- 7 ay
Hayir hep mesajlasiyoruz
- 7 ay
Ama fake degil mesela gercekte gorduydum
- 7 ay
O zaman görünüşünde de bir fark yoksa özgüvensiz olduğundan dolayı konuşmuyorsunuzdur
- 7 ay
Bu konuyu
- 7 ay
Yakisikli bir de nasil ozguvensiz olabiliyor
- 7 ay
Görünüşün özgüvenle ilgisi olmuyor
- 7 ay
Diyorsun
- 7 ay
Evet kesinlikle hem de
- 7 ay
Yani bir sey olmamis gibi konusmaya devam mi edeyim
- 7 ay
Tabii ki hayır
- 7 ay
Bu konuyu gündeme getirmen gerekiyor
- 7 ay
Ben de Cekiniyorum ya
- 7 ay
Eğer çekinirsen bu böyle devam eder gider
- 7 ay
Offf
Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Her şeyi karşıdan beklememek lazım. Sen gerçekten seviyorsan buluşma teklifi edebilirsin?
02 Yorumla- 7 ay
O etmediyse istemiyordur diye dusunuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
7 ayUmursamıyor, parası yok, sevgilisi var, başkalarına daha çok zaman ayırıyor vs
01 Yorumla- 7 ay
Off
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Özgüveni yoktur, gizlediği şeyler vardır. 5 ay çok uzun bir süre
01 Yorumla- 7 ay
Ne gizliyor olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayKimse yapmıyor artık bende gorusmuyorum kimseyle artik
04 Yorumla- 7 ay
Amac ne
- 7 ay
Amaç yok artık ciddi düşünmüyoruz kimse için cabalamaya değmeyecegini biliyoruz
- 7 ay
Ben onunla ciddi dusunuyordum ama
- 7 ay
İş işten geçti artık erkekler eski haline dönemez artık
- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
7 ayVardır bir problemi kesin ben 1 haftaya buluşma teklif ederim en fazla o da
02 Yorumla- 7 ay
Ne gibi bir problem
- 7 ay
Özgüvensiz olabilr yalan söylemiş olabilir birçok senin için olumsuz sebep olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. evli olmasına gerek yok , ya sadece sohbet etmek istiyor ya da başka birisi daha var
03 Yorumla- 7 ay
Bunu nasil anlayabilirim
- 7 ay
Istemiyorsa zorlamak istemem
- Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.
7 ayVar bi sıkıntı 1 saate çoktan gelmesi lazımdı
07 Yorumla- 7 ay
Sebebi ne olabilir
- 7 ay
Hiç bir fikrim yok aranızdaki iletişimi bilmem lazım çocuğu görmem tanımam lazım hiç açtın mı aradın mı ağzını
- 7 ay
Hayir agzini aramadim
- 7 ay
E bi de bakalim ağzını ara görüşsek mi buluşsak mı de ben olsam bu mesafeye ilk ay demiştim en geç
- 7 ay
Bana bu iş olmicak gibi geliyor yanlış adamm
- 7 ay
Uzdunn
- 7 ay
Doğruları söylemek en güzeli bana üzül bana kırıl ama sen kırılma aşk anlamında
Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Muhtemelen evli veya bur gelecek görmüyor öylesine konuşuyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ay1. Evlidir saklamıştır
2. Özgüvensizdir
İki durumda da çekilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayNeden ondan teklif bekliyorsun ki sen teklif et bakalım ne diyecek ya da üstten üstten bu konuyuda açabilirsin direkt buluşalım mı teklifinde bulunmaktansa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayHer konuştuğumuz kızla buluşacaz diye bir şey yok ki.
00 Yorumla Sakladığı bir şeyler vardır, buluşunca belli olacak.
00 Yorumla
7 aySenden daha iyileri var, bu her zaman olasılıktır.
00 YorumlaEvli olmadığın nerden biliyorsun?5 ay yani 152 gün veya 219,168 saniye olmuş siz halen neden buluşma teklif etmedi diye dertleniyorsunuz, bu geçen sürede 1 dakika daki yeter teklif etmeye demekki sizi kolay görüyor
02 Yorumla- 7 ay
Uzdun
Gizli Üye(25-29)7 ayBelki de tipinden dolayı onu beğenmeyeceğinden çekiniyordur
07 Yorumla- 7 ay
Begeniyorum ama
Cevap sahibi7 ayBunu ona belli ediyor musun
- 7 ay
Nasil belli edebilirim
Cevap sahibi7 ayGörüntülü konuşma esnasında veya fotoğraf falan attığında onu beğendiğine dair içten samimi bir şeyler söyle
- 7 ay
Goruntulu konusmuyoruz fotograf da atmiyor
Cevap sahibi7 ayOnu hiç görmedin mi
- 7 ay
Ilk reelde karsilastiydik sonra instagramdan takip ettiydi
Gizli Üye(25-29)7 ayİsterse şu karşı sitede otursun istemeyen erkek istemez bunun nedenini bilemeyiz ki. Ama şunu biliyorum bak seven insan görmek istiyor
00 Yorumla
7 ayBen 5 aydan fazla beğndiğim bir kadına aracı arkadaşıyla teklif gönderip konuştuğu biri olduğunu söyleyerek reddedilmiş biri olarak konuştuğum birine buluşma teklifini kolaylıkla ederdim.
02 Yorumla- 7 ay
Ama bu adam etmedi iste
- 7 ay
Ben olsam ederdim istersen ederim.
Gizli Üye(45 üstü)7 aySeninle buluşmak istemiyor. Bu senin 600üncü aynı sorun.
03 Yorumla- 7 ay
Neden her gun yaziyor o zaman
Cevap sahibi7 ayBoş vakti değerlendiriyor. Asıl sen neden kendini bu kadar değersiz görüp ona cevap yazıyorsun?
- 7 ay
Ben kendimi degersiz gormuyorum aslinda ondan hoslandigim icin cevap yaziyorum
7 ayCimridir. Ya da çulsuz. Parası yoktur. Seninle buluşunca parası gidecek. Sadece sanaldan konuşuyor. Can sıkıntısını gideriyor. Kullanıyor seni. Zamanını yiyor. Boş beleş yani.
04 Yorumla- 7 ay
Arkadaslariyla bulusuyor ama
- 7 ay
Sana yatırım yapacak kadar değerli görmüyor seni. Hergün yazıp senin vaktini yiyor. Can sıkıntısını gideriyor. 5 ay iyi dayanmışsın. hadi ordan bas. Sanaldan tanıştığın kişiyle maks 1 hafta sonra date gelmeli. Ondan sonrada devamı gelmeli. Kimseye vaktini yedirtme.
- 7 ay
Sanaldan tanismadik biz bir yerde karsilastiydik sonra instagramdan takip etti
- 7 ay
Tamam ne farkeder. Sanalda kalmış. Seni bir yere davet etti mi? Seninle görüşmeye çalışıyor mu? Erkek istesin her şeyi yapar. Yanlış anlama. Bizimde başımıza geldi bunlar. Uyan diye diyorum. Sorunu kendinde arama. Boş beleş adamlarla vaktini öldürme.
Gizli Üye(36-45)7 ayDemekki seninle bir planı yok, boş vakit değerlendiriyor
012 Yorumla- 7 ay
Oyle olmasin ya
Cevap sahibi7 ayValla olmasın demekle olmuyor her şey ortada. Ne kolay kanan kadınlarsiniz. 1 ayda buluşma olmazsa o kişi vakit kaybı. Vaktim değerli boş insan değilim
Cevap sahibi7 aySeni bilmem.
Cevap sahibi7 ayFeristahi olsa söker atarım belirsizlik benlik değil, kimseye bu 5 ay değil 5 gün harcamam emin değilsem
- 7 ay
Belki cekiniyordur falan diye dusundum hep
Cevap sahibi7 ayValla çok safsın. Senin gibiler olmasa bu erkekler ne yapar🤣
- 7 ay
Offf ya deme oyle
Ben bu cocuktan hoslandim ondan kotu dusunmek istemiyorum😭
Cevap sahibi7 ayO zaman üzülmeye beklemeyi devam et. Az olmuş 5 ay nedir ki 5 yıla tamamla 🤣
- 7 ay
Ya off 😭 neden Boyle yapiyor istemiyorsa yazmasin
Cevap sahibi7 ayAhaha🤣 beklemede kal
- 7 ay
Uzdun
Cevap sahibi7 ayGerçekler 😅 bayılırım söylemeye
Gizli Üye(30-35)7 ay30 lu yaşlardaysa evli değil eminim deme derim çok iyi saklayan biri de olabilir
05 Yorumla- 7 ay
27 yasinda Evli degil eminim
Cevap sahibi7 ayBuluşacak özgüveni yok demek veya sadece sanal kalmak istiyor
- 7 ay
Sadece sanaldan ne anliyorlar
Cevap sahibi7 ayHiç işte duygusal ilgi ihtiyaçlarını dolduruyorlar ben böyle s. lklar gördüm sonra konuşmayı kestim bu seferde taklalar atıyolar konuşmak için kafa yok
- 7 ay
Cok degisik yaa
Gizli Üye(18-24)7 ayBaşkası var , ya da sadece konuşmuş olmak için konuşuyo
03 Yorumla- 7 ay
Uzdunnnn🥲
Cevap sahibi7 ayE öyle ama, şu an üzülürsen daha az üzülmüş olucaksın, tekmeyi vur gitsin
- 7 ay
Hayir yaa
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
7 ay5 ay mı ben 2-3 gun sonra bulusmak ısterım o yuzden nedenını anlamıyorum ya boyle sevıyor ya da ozguvensız
06 Yorumla- 7 ay
Ozguvensizse nasil degistirzbiliriz
- 7 ay
bu bır araba olsa parcasını degıstırırdın ama bu bır ınsan degısmesı kolay olmayacaktır agac yasken egılır bu koca adam olmus
- 7 ay
Off
- 7 ay
cok mu sevdın adamı sen bulusma teklıf et
- 7 ay
Cok hoslandim
- 7 ay
sen bulusma teklıf et o gelmıyorsa sen gıt
- Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?