Evli degil ve aramizda 1 saat mesafe var
Her gun mesajlasiyoruz ama adim atmiyor
Balik burcu erkekleri adim atma konusunda yavas mi oluyorlar?
Evli degil ve aramizda 1 saat mesafe var
Her gun mesajlasiyoruz ama adim atmiyor
Balik burcu erkekleri adim atma konusunda yavas mi oluyorlar?
5 aydır her gün konuşup hâlâ buluşma teklifi gelmemesi, hele arada sadece 1 saat mesafe varken, kafa karıştırıcı olması çok normal. Bu durumun tek bir kesin sebebi yok; birkaç olasılık birden devrede olabilir.
Bazı insanlar yazışarak yakınlık kurmayı seviyor ama gerçek hayata taşımaya gelince geri adım atıyor. Çekingen olabilir, reddedilmekten korkuyor olabilir, dışarıdan özgüvenli görünse bile pratikte adım atmakta zorlanıyor olabilir. Bazen de işin daha can sıkıcı kısmı devreye giriyor: “Konuşalım, ilgi olsun ama sorumluluk olmasın” kafasında olabilir. Yani seninle konuşmayı seviyor ama ilişkiyi ciddileştirecek bir adımdan özellikle kaçıyor olabilir.
Balık burcu kısmına gelirsek… Evet, “balıklar duygusal, hayalperest, yavaş” gibi kalıplar çok konuşuluyor ama burç, tek başına kimseyi adım atmaktan alıkoymaz. İnsanların çocukluğu, geçmiş ilişkileri, özgüveni, hayat yoğunluğu, hatta değer yargıları burçtan çok daha belirleyici. Yani onu anlamak için gökyüzüne bakmaktan çok davranışlarına bakmak daha gerçekçi.
Burada önemli olan senin ne hissettiğin. 5 ay, “bir gün görüşürüz ya” diye oyalanmak için uzun bir süre. İçinde “Bu çocuk gerçekten beni hayatına almak istiyor mu, yoksa sadece günlük ilgi mi istiyor?” sorusu büyümeye başladıysa, bunu görmezden gelmek kendine haksızlık olur.
Nazik ama net bir şekilde şunu söyleyebilirsin: “Seni tanımayı seviyorum ama 5 aydır konuşup hâlâ yüz yüze gelmemiş olmamız beni düşündürüyor. Gerçek hayatta da tanışmak, en azından bir kahve içmek isterim. Senin bu konudaki niyetin ne, gerçekten buluşmak istiyor musun?” Cevabı, sözlerinden çok tavrında belli olur. Hâlâ kaçıyorsa, sorun sende değil; o adım atabilecek duygusal olgunlukta değildir.
Senin duyguların, zamanın ve enerjin ciddi alınmayı hak ediyor. Buluşmaktan kaçan birini bahane üretip yüceltmek yerine, kendi değerini merkeze alan bakışı koruman daha sağlıklı.
Kaç yaşına gelmişsin açık açık niyetin varsa söyle ona göre diyaloğu keseceğini belirt (bir şey demeden engelleme) sonra buluşalım derse iş tamamdır olmaz derse engel at geç abla 36 yaşındasın sana 5 ay kaybettirmiş birisi var karşında yani bir 5 ay daha evliliğini geciktirme derim
Yasim 27
Yine de bence hayatından zaman çalmasına izin verme açıkça belirt faaliyete geçmeyeceksen artık konuşarak vakit kaybetmeyelim gibisinden konuş bence (faaliyet derken buluşma anlamında diyorum fesat anlamda değil)
Mesela hasta oldum cok tatli mesaj gondermis niye boyle yapiyor ilgisi mi var
Ilgisi varsa neden bulusma teklifi etmiyor
Açık açık söyle benim kaybedecek vaktim yok niyetin varsa söyle yoksa elveda de
Tam tersi balık burcuyum beğendiysem paldır küldür dalarım sohbete yapıştıririm teklifi evet ya da hayır demiş fark etmez evet derse ne ala hayır derse yola devam belki senden yeterli bir sinyal alamadı
Bazı erkekler var sadece ilgimizi seviyor yani fazlasını düşünmez bu adamda eğer senle ciddi düşünseydi 5 ay içinde buluşmak isterdi ama teklif etmiyor demek istemiyordur seven ve niyeti ciddi olan bir erkek o kadar beklemez imkansız bu o halde sal gitsin kanka
Selam Yesiltavsan 🌿
Balık burcu erkekleri gerçekten hayal dünyasında dolaşmaya bayılır. Duyguları ağır ağır yaşarlar, bazen de çekimser olabilirler. Seninle saatlerce mesajlaşıyorsa ilgisiz olduğunu sanmam ama harekete geçmekte zorlanıyor gibi. Belki kafasında her şeyi fazla kuruyor veya bir çekincesi var.
Ama, burada hislerin önemli. Eğer sen açık ve net bir adım atmak istiyorsan, ona bunu nazikçe dile getirebilirsin. Balık erkeği, karşısındakinin anlayışlı ve net olmasından etkilenir. İç sesini dinle, nasıl hissettiğine güven ✨ Unutma, enerjini iyi hissettiğin birine harcamalısın 💜
Cevap
13Cevap
Neyseki 5 ay olmuş, seneler sürmesinde
Surmesinn
İnşallah
Bnde balık burcuyum bnımde hoşlandıgım kızce uzakmesafe yaklasık 2 aydır konusuyoz ve aramızda 5-6 saat suna dek görüşemesekte bikez gittim şehrine ve önümüzdeki ay yıne gdicem onunla yuzyuze oturup gözlerini görmek için can atıyom umarım karsındaki ne istediğinden emin biridir herkesin hayalindeki gibi bir aşk hayatı onunla olsun musmutlu günler sizinle olsun kızçe hoşçakal 🌺🤗
Şimdi bunu burçlara bağlamak doğru olmaz ancak bir balık burcu olarak evet, sen direkt "gel" demediğin sürece gelmem mesela. Bu biraz kişinin kendisine ve geçmiş tecrübelerine bağlı.
Benden mi bekliyor
aynen. sen "buluşalım mı" tarzında bişey yaz.
Isteseydi kendi de teklif ederdi ama belki istemiyordur
Abla sevse oturduğu yerden evine takla ata ata gelir. Evlenmeyu düşünmüyor ilgini seviyor sadece. Neden kendini üzülüyorsun ay parçası nedennnnnn.
Ama bir yandan da ilgi gosteriyor opucuk kalp falan atiyor
Nedennn boyle yapiyorrrrr
Ablaa herkes herkese atıyor bende sana atarımmm mesaj kutumda herkes atiyor ama bu ilgi değil ki. Aynı bölgede yaşadığınız halde görmezden geliyor seni. 5 aydır görüşmedigi birine bunları yapacak hakkı vermemeni rica ediyorum. Hoşlanıyor olabilirsin ama bak o hoşlanmıyor. Hoşlansa senin isteğinden ondanda olurrrr
Herkes herkese opucuk kalp atmasin bir zahmet 😭 sadece ilgisi olanlar atsinnn
Cekingen olamaz mi? Veya bir seylerden mi emin degil?
Hoslanmiyorsa neden her gun yaziyorrr🙁
Çekingen erkek yoktur abla bende bunu deneyimleyip öğrendim üzücü bir bilgi ama sevince herşeyi yapacak kapasitedeler. Çekingen olsa kalp öpücük atmazdı. Ne yapacaksın hem seviyorsa bile arkasında durmayan erkeği. Diyelim ki birşeylerden emin değil. Emin olmasa bile karşına çıkması bu kadar mı zor ne yapabilirsin ki neyden korkuyor. Valla beni mahvediyorsun bir masada sabaha kadar oturup konuşmak istiyorum seninleeeee
Hoslanmiyorsa neden her gun yaziyorrr🙁
Ilgın hoşuna gidiyordur.
Abla diyorsun ama 27 yasindayim bi arada :)
Ya ben bu cocuktan cok hoslaniyorum sanki dogru kisi oymus gibi hissediyorumm
Hemen evlenelim istiyorum ama biz 5 aydir daha bulusamadik bile ilerlemiyor
Aaa aynı yaştayız djdjdj tamam bak bende buradan öyle biriyle tanıştım. Yasadıgı şehre bile gitmek istedim ama evlilik düşünmediği söyleyip her sabah yazmaya görüntülü konuşmaya devam etti. Ve şimdi evli. Anlatabiliyor muyummm erkekler böyle sen senin için doğru olduğunu düşünebilirsin ama o düşünmüyorsa elimizden bir şey gelmez. Ben istiyorum ki bu gerçeği sende gör vaktine de emeginede yazık etmee onun senin için çırpınmasi gerek ..
Oyle olmasin ya cok uzulurum 🙁
Ilgili gibi ama ya kafam cooook karisik ne yapacagimi bilmiyorum
Ne konuşuyorsunuz merak ettim nasıl bir muhabbet var aranızda
Havadan sudan ilgili gibi bilmiyorum
Aşk meşk ya da cinsellik yok sanırım
Cinsellik yok
Bazen ilgili mesajalr atiyor kalp opucuk falan
İlerleme yok gibi görünüyor senden hoşlandığına emin misin arkadaş gibisiniz sanki
Arkadasi olarak gormuyordur herhalde ya
Bunun burçlarla alakası yok ya farklı bir durum vardır
Ne gibi
Ben de adim atmiyorum
Ama olmasini istiyorummmm
Belki o da istiyordur ama cekiniyordur veya bir seylerden emin degildir olamaz mi
Peki her gun konusup ama adim atmiyorsan?
Ben abiye hak veriyorummm. Ilgini seviyor sadece seviyor olsa yemin ederim her yolu denerdiiiii.
Ama opucuk kalp atiyor bazen, gecende tek gosterimlik fotograf attiydim, keske oyle atmasaydin zaten seni hic gormuyorum dedi
Off ya
E görsün teklif etsin desin bir şey tutan mi var. Çekingen biri ise bile bu işler öyle ilerlemiyor. Yemin ederim sadece daha fazla üzülme istiyorum. Değmiyor.
Hala aklim almiyor neden her gun yaziyor o zaman
Ouyy oyy🤦🏻♀️ neden yazmasın güzelim cevap aliyor ilgi görüyor egosu okeyleniyor. Hem sorman gereken soru bu değil nasıl buluşmak istemediği halde hergün yazmaya yüz bulabiliyor olmalı.
@imgedegilSimge uzdunuz ama 🙁
Oyunda benden hoşlanan hiç bir şekilde taviz vermediğim birisi hollandadan beni görmeye Hataya geldiiii bir alakası yokken . Erkekler bunu yapabiliyor. Siz aynı bölgedesiniz çekinse bile çekinmeye devam etsin. O kaybedecek sen değil . Böyle düşünmeeeee
Bulusmadan once iyice tanimak istiyor olamaz mi
Tamam valla seni üzen ben olayım ama o olmasın.
Teşekkürler Sinanpy bu gece savaşlar davşan için veriliyor dkdjdkdk
Ben onu kaybetmek istemiyorum ama
5 ayda tanimadiysa 5 yılda evlenemez bu seninle. Tamam kaybetmek istemiyorsun ama onu hiç bulmadın ki. O hiç senin olmadı. Seninle olmak istemedi. Istese burada bu soruyu mu sordurur sana?
@imgedegilSimge mesela ilk reelde karsilastiydik Ondan bir ay sonra instagramdan beni bulup takip istegi gonderdi, Biraz bu konularda yavas gibi diger erkeklerden farkli gibi
Hala bu soruyu soruyor musun ya... şaka gibi
Evet soruyorum
Bu kafayla 2-3 yıl daha sorarsın
Offff
Öyle ama, kusura bakma yani
Ya evli ya da sevgilisi yedekte tutuyor seni
Yedek olarak görüyor olabilir. Burçla alakası yok. Bir saat mesafeden gelemiyorsa.
Buluşmak istemiyor çünkü zaman doldurmak için konuşuyor bence konuşmayı kes.
5 ay olmuş bir kez bile görüşmemiş, geç o insanı önüne bak derim
5 ay birini beklemek ona vakit ayırmak için çok uzun bir süre. 1 ayda sonuç yoksa herkesi kim olursa olsun def etmeyi öğrenin yoksa daha çok bekler çooookkkkk üzülürsünuz
Daha önce de aynı soruyu sordun seni umursamadığını ve ciddi bir şey düşünmediğini kabullen
Sevgilisi olabilir, fake olabilir
instagramı var mı telefonunu biliyor musun hiç görüntülü konuştunuz mu
Fake degil gercekte gorduydum
Once instagramdan konusuyorduk simdi whatsapptan
Görüntülü konuştun mu
Hayir goruntulu konusmadik
Teklif et bakalım ne dicek
Yeşil tavşan sevgilim olacak uçarım oraya ☺️ nerede yaşıyor sunuz ki
Kızdırırsan adım atar.
Nasil yani
Çekiniyor olabilir
Ne zamana kadar boyle devam edecek
Balık mı kaç bacım
Neden kacayim
Manipülasyonun alâsini yaşarsın 4 yıl yaşadım
Nasil Yani ne yapiyorlar
burçla alakası yok her şeyin bir zamanı vardır
Ne kadar beklemeliyim daha
Seni ciddiye almıyor
Bence bunu açık açık sormalısın
benimki 6 yıldır teklif etmedi
Hala konusuyor musunuz? Sevgili misiniz?
5 ay telefondan mı konuştun?
Mesajlasiyoruz
5 ay çok uzun ya… sen görüşelim diye söyle
Erkegin teklif etmesi gerekmiyor mu
Hayır sende ede bilirsin 5 ayda ben sevgili bile olmuştum
Off ya bu cocuk niye Boyle
boş ver bunu yazma artık seni oyalıyor
Yedek misin yoksa
Neden etsin ki
?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?