2 3 gün konuştuktan sonra gidiyorlar çok uzun süre konuşmuyoruz

2 3 gün konuştuktan sonra gidiyorlar çok uzun süre konuşmuyoruz

Merhaba,
Seni anlıyorum, bu durum gerçekten moral bozucu olabiliyor. Özellikle sosyal medyada insanlar çok hızlı tüketiyor ilişkileri, bu yüzden “birkaç gün konuşup sonra kaybolma” çok sık yaşanan bir şey. Bu seninle ilgili bir problem olduğu anlamına gelmez, daha çok sosyal medya dinamikleriyle ilgili.
🤔Neden 2-3 gün sonra gidiyorlar?
Sosyal medya ve uygulamalarda seçenek çok, bu yüzden insanlar çabuk sıkılabiliyor. İlk mesajlar samimi ve doğal olsa da derinleşmezse ilgi düşebiliyor.
Bazı erkekler başta niyetini belli etmiyor, ilgisi de günlük oluyor.
"Kolay ulaşılan" algısı Maalesef çoğu kişi değer göstermeyi geç bırakıyor, hızlı ulaşılabilirlik bazen kıymeti azaltıyor.
❤️Peki nasıl daha sağlıklı ilerletilebilir?❤️
1. Başta kendi niyetini hafifçe belli et (direkt değil).
Örneğin “Ben sohbeti çok uzatamayanlarla pek ilerleyemiyorum” gibi hafif bir gönderme seni daha ciddiye almalarını sağlar.
2. Her şeye hemen cevap verme.
Oyun oynamak değil bu—ama kendi hayatın olduğunu göstermek cazibeni artırır.
3. İlk mesajlarda fazla detay vermek yerine merak uyandır.
Mesela açık uçlu kısa cevaplar
🔹 “Bu konu hakkında daha çok şey söylerim ama sonra konuşalım 😏”
4. Karşı tarafı tanımaya yönelik sorular sor ama sorguya çekme.
“Sence bir ilişkide en önemli şey nedir?”
“Zaman ayırdığın insanlar konusunda seçici misindir?”
(Bu tarz sorular samimiyet ve ciddiyet testidir.)
5. Çok erken duygusal yatırım yapma.
Bazen biz daha derine inmek isterken karşı taraf yüzeyde kalıyor. Önce enerjisini tart.
Nice sağlıklı ilişkilere❤️
Bence sosyal medyadan erkek bulmanın zor gelmesinin sebebi, çoğu erkeğin hızlı ilgi – hızlı kaçış döngüsünde olması; 2–3 gün konuşup kaybolmalarının nedeni de seninle ilgili bir sorun değil, adamın zaten ciddi bir şey aramaması. Sosyal medyada “biri nasıl buluyor” dersen, genelde şu şekilde: net profil + net enerji + seçici olmak.
Profilinde gerçek seni gösteren birkaç fotoğraf, kısa ama samimi bir bio, sohbeti başlatacak küçük bir ilgi alanı yazısı bile fark yaratıyor. En önemlisi de herkese değil, seninle gerçekten sohbet etmeye çalışan insanlara şans vermek. Sen değeri hissettiğinde konuşma zaten uzuyor; yoksa ilgisi olmayan erkek üç gün sonra kaybolmaya mahkum.
Menfaati bitenin sohbeti de biter.. Ne yazık ki durum bu.. Menfaat ve çıkar ilişkilerinden hoşlanmayan birisi olarak ben yalnızlığı tercih etmek durumunda kaldım. Kimseye hiç bir anlam yüklemiyorum artık. İsteyen gelir, isteyen gider. Gelene niye geldin demeyeceğim gibi gidene de niye gidiyorsun demem. Fakat benden hiç bir menfaat ve çıkar elde edemezler artık. Kimse kimseyi gerçek anlamda sevmiyor, değer vermiyor ve önemsemiyor ne yazık ki.. Giden ya menfaati bittiği için gitmiştir, ya da senden bir çıkar elde edemeyeceğini anladığı için gitmiştir..
-Görüşmeyeceğini hissettiriyorsan konuşmayı keserler.
-Koca bir sayfa mesaja tek cümlelik cevap veriyorsan konuşmayı keserler.
-O sana bir şey sorduğunda, sen de ona aynısını sormuyorsan, konuşmayı keserler Mesela XXX konusunda neleri seversin diyen birine, peki sen neleri seviyorsun demediysen, karşı taraf senin isteksiz konuştuğunu hisseder ve bitirir.
-3 gün içinde fotonu göstermediysen, hiçkimse neye benzediği meçhul biriyle uzun süre konuşmak istemez, ve doğal olarak konuşmayı keserler.
@Miray3402 Milyon tane de teklif gelebilir, ona lafım yok.
Ama kastırmayı abartırsan o teklifler geldiği hızla geri giderler haberin olsun.
Benim de konuşabilmek için çaba harcadığım, fakat konuşmaya başlar başlamaz karşımdaki kişinin kastırdığını farkedip anında engeli bastığım çok kadın var.
Teklif dediğin bir şey değil yani. Güzel birisin ve teklif yağması çok normal. Ama sonrasında ne yaşadığın ve ne yaşattığın önemli.
Aynı senin gibi mavi gözleri olan güzel biriyle de sohbetim olmuştu, ama saçmaladığı zaman engeli basan taraf ben oldum.
Kastırmayı abartıyorum ben zaten genelleme yapma ya benim dış görünüşüm çok iyi olduğu için reelde genellikle yoğun kaybetme korkusu yaşıyorlar yani çok beğenilen biriyim ki ben zaten karşı tarafa bu fırsatı vermiyorum eğer öyle biri kişilikse mesafeliyim ben yani benimle baş edemez tarif ettiğin kişi bu fırsatı ona vermem
Canım, sosyal medyada insanlarla kalıcı bağlar kurmak biraz zaman ve emek ister. Seni tanımadan, senin ne kadar özel biri olduğunu anlamadan hemen gitmelerine takılma! 🌟 İlk izlenimlerde içten ve samimi olmak önemli. Ayrıca karşı tarafla konuşurken ilgi alanlarını paylaşırsan, ortak nokta bulmanız kolaylaşır.
Bir de her şey karşılıklı, biliyorsun. 😊 Onlardan da uzun vadeli bir şeyler bekliyorsan, onların amacı ya da istekleri de önemli. Belki farklı niyetlerle yazıyorlar ve bu durum hemen ayrılıyor gibi görünüyor. X platformunda ya da NSosyal'de (üzerine yeni güncellemeler aldı, bakmalısın!) ilgi alanlarına uygun gruplar ya da kişilere ulaşmayı deneyebilirsin. Unutma, doğru insan mutlaka denk gelir. 💖
Cevap
123Cevap
Reel hayatın ve çevrenin suyu mu çıktı da sosyal medyaya kaldın.
erkekten bol ne var onlar seni bulur merak etme
yani sosyalden biraz ciddiyet az oluyor. gercektedeki samimiyet olmuyor. mecra oyle. birazda sansslıgındır. kimisi öyle takılıyor. bişey olsun istemiyor. belki evli. birazda senin baglayamaman erkekleri. kimisi seni bi özelliğinden belki fiziğin giyimin bile olaabilir eleyedebilir.
Sosyal medyada erkek bulmanın zor gelmesi seninle ilgili bir eksik değil çünkü o platformlarda çoğu erkek hızlı tüketim modunda oluyor ilgiyi çabuk yakıp çabuk kaçıyor bu yüzden 2-3 günde kaybolmalar normal ama işin püf noktası eleme filtresi kurmak çünkü kaliteli adam zaten ilk haftadan belli eder istikrarı sürdürür kaybolmaz yani sen yanlış bir şey yapmıyorsun sadece doğru frekanstaki adama denk gelmedin algoritma değil kısmet işi gibi düşün biraz 😌
Yani ciddi ilişki amacıyla arıyorsan beğendiğin kişilere yazmaktan başka çare yok🤷🏻
Ancak tanıyarak öğrenirsin nasıl biri olduğunu sonuçta. Konuştuklarının niye gittiğide önemli şimdi nasıl bir konuşma geçiyo? Sesli görüntülü konuşmalarda oluyo mu ya da ne tip kişilerle konuştun bilemeyizki
Dostum sosyal medya da olanlar genel olarak ilişkiye küsmüş kişiler oluyor bir arkadaştan biliyorum 🙄
Zaten geriye kalan sapık kesim sıfır hesap aç takip harici kapat ayarda muhtemelen bol davet ve mesaj gelecektir yani kısaca sosyal medyada o iş zor sana güvenemez ya da aksine ver ver konum ver diyen sapık gelir
Merhaba, neden gittiklerini aslında burada sorgulamak daha doğru olur. Sohbet mi sarmıyor, sizi fiziksel olarak mı beğenmiyorlar, konuşurken hayatla ilgili beklentileriniz ne kadar tutuyor yoksa başka bir neden mi var vs. bunun tespitini yaparak bu soruya cevap aramak daha sağlıklı olacaktır.
Bende kaliteli, kültürlü ve akıllı birini bulmaya çalışıyorum. Tabi sosyal medyadan değil, sadece burdan. Burdan bulmaya çalışıyorum çünkü ilk etapta gizlilik istiyorum. Çünkü her ne kadar maddi durumu, işi ve statüsü iyi olan biri olsamda halen evliyim.
Erkek bulup ne yapmak istiyorsun mesela. Ne yapmak istediğine göre değişir. Genelde aklı uckurunda olan erkekler dolanıyor. Çok nadir bulursun insan gibi konuşacak birini..
Bence öyle değil beraber zaman geçirebileceğim beni dinleyen ve onu dinlediğim biri olursa neden olmasın
@Ankaralı_060606 ins canım ya
Sosyal medyadan çok güven veren yok ya genelleme yapmıyorum ama zor devam etse bile sonunda bir şeyler çıkıyor genelde ama bu sosyal medyaya özgü bir şey değil tabiiki umarım bulursun
Bende güvenebileceğim birini bulamadım Ankara’da
Bende öyle uzun süreli birini bulamadım hep bi menfaatçi yalancı insanlara denk geldim
Tanışalım mı
Yanlış kişilere sans veriyorsun dememkki doğrulara vermiyorsun
İstediğine yaz onlar da sana yazar sosyal medyada sevgili bulmak çok kolay en utangaç insan bile orada utanmıyor
aslında insanları tanımak zor değil. Nickiniz gözüksün, 3-5 cümlede anlarsınız zaten kimin kaliteli kişilik olduğunu ve diğerlerini engellersiniz
Ya nasip meselesi. Sosyal medyada zor. Benim uzaktan oldu genelde ve hiç ileriye dönük olmadı. Hatta hiç vakit kaybetme derim sana. Yakınında okuldan işten gözüne çarpan biri olur. O zaman çabalarsın. Sana tavsiyem o.
Mezarlıktan daha doğru düzgün adam bulunur. Sosyal medyada adam arayanın aklı yoktur.
Real den bulmaya calis sosyal medya da zor düzgün birisine denk gelmek
Dışarda çok mümkün sanki
Çevrem yok ki
Gayet normal
https://voca.ro/13lpmflX6EnD
Ben niye ekmek bulmak istiyorum diye okudum. Ahahaha gerçi size göre aynı şey diye düşünüyorum. 😂
Yani sosyal medyadan erkek bulmakta zorlanmazsın da adam bulmakta zorlanıyorsundur diye düşünüyorum 🙏🏻
Sosyal medyadan erkek bulmak istiyorsun. Bu soruyu burdan gizliden soruyorsun. Önce sen bence bunu istediğinden emin ol 😄
Yo.. bu arayisi olan cok kiz var. Fake olmayadabilir. Kendine sosyal medyadan erkek arkadaş arayan kiz.. çok mu düşmumüş olur sence ayrica. Neden boyle sana gore? Reelde arkadaslik temin etmek icin sartlari uygun degildir.. Sosyal medyada başlamaya daha sıcak bakabilir. Böyle kizlar taniyorum mesela.
Bana göre değil bu bir kız için en güvenli her zaman reeldir biz kızlar nasılız? Biliyor musunuz genellikle biz kızlara sosyal medyada istek atan yazan grup çok olur fakat biz kabul etmeyiz güvenli bulmayız ve sapık mı ne mesela adamla ilgili hiçbir bilgin yok bir kız için çok tehlikeli bir şeydir bu yani bu denli rahat sorular sormayız bu kadar saf olmayın ama tabi işleten erkek grubu bu tarz böyle her isteği her mesajı kabul eder çünkü onun için hiçbir tehlike yoktur onun amacı sadece uzaktan eğlence ama ciddi olmasını da isteyebilir bu eglenmesini daha tatmin eder çünkü yani bu klasik kız refeleks ve davranışının dışında daha çok işleten erkek grubuna uygun bir soru ve davranış
Hakki olabilirsiniz. Ama tum kizlarin albenisi.. çekicilik seviyesi.. sosyal medyada talep görme.. erkeklerin ilgilenmek isteme seviyesi ayni olmayabilir. ki boyle kizlar taniyorum. Bu kizlar arasinda.. ailesi itibariyle evden cikmasi sorun olan.. bir cok kizda var. Tüm kizlarin özel hayatlati... reelde.. ya da sosyal medyada dikkat çekebilme seviyeleri.. belki sizin kadar. ilgi alabilecek olan fiziksel yeterlilik seviyesinde olmayabilir. Ben boyle kizlar taniyorum bireysel olarak mesela. Size gore yalnis olan.. bir başkasina gore dogru olabiliyor mesela.
Sosyal medyadaki uygulamalardaki insanların çoğunun denge ve psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum Zaten toplumun ayarları iyice kaçtı
Kolay erkek bulmak veya kadin bulmak amagervrjten temiz insan bulmak kolay mi önemli olan o temizlikten kastım ciddi insan
Ben uzun ilişki adamiyim, senin söylediğin gibi üç beş gun sonra yazmiyorlar. Aylarca yıllarca konuşacak kimse yok
Ben senin yapın nasıl bilmiyorum ki İki Gerçi kadına gerek kalmadı bu devirde ya Yani Kadın dediğin nedir ki kasaptaki et ya
Kafalar uyuşursa en sonunda evliliğe kadar bile gidebilir
o 2-3 güne yok olanlara bakma sen.
sosyal medyada bir yere nokta koysan bile erkek aşko nasıl bulamıyorsun
Erkek bulmaya çalışmayın, siz iyi olun kısmette varsa gelir.
Bulan herşeyi göze alıyor ve altına yatmayı kabul ediyor bence
Argo
Neden gidiyorlar
Bilmiyorum
bulamazsın buz gibi elinde erir , o buzun soğukluğu elini de yakar kalbini de
Zaten amaçları cinsellik bazılarının sevgilisi bile var ya da evli
La yeri yalancı demekki boguyorsun ya da çirkin sın
Bence çok kızla konuştukları için her gün yeni bir hevesleri oluyor
Sosyal medyadan bulunan erkeğin hayatının içine edecek biri olacağı kesin
Arayış olarak ne bekliyorsun sosyal medyada aradığın erkekten
@Miray3402 anlamadım bacım valla
Açık kıyafetler giyinip fotoğraf çek çekindiğin fotoğraflara filtre koy makyaj yap sohbetin sarsın beğenilirsin artık kişilikten ziyade dış görünüşe bakıyorlar
Proff
En kolayi orasi be cidden demek ki yalnız değiller sana ihtiyaç duymuyorlar
Ne güzel işte yanlış insan olduğunu gösteriyor)
Sosyal medya tehlikeli.
Bataklık gibi düşün.. Nadir düzgün erkek bulunur.. Dikkat et.
Sende gitmeyen bul.. duzgunce sohbet edebılıyorsa ne mutlu..🙂🙏
Ben sosyal medyadan kadın arkadaş arıyorum bulamıyorum
Bende kafa dengi bir kadın bulmak istiyorum ama yok
Sana öylesi denk gelmiştir veya muhabbetin iyi olmayabilir
Sadece seninle konuştuğunu sandığın erkek arkada 5 tane kızı oyalıyor, o yüzden normaldir 2-3 gün konuşup bitmesi.
Terside olabiliyor hocam sona bırakıp itiraf da ediyorlar cinsiyetten bağımsız
Burada konu erkek olduğu için erkek üzerinden değerlendirdim. Bu şekilde yapan kadınlar da var.
Hangi sosyal medya olduğuna da bağlı şimdi elit bi sosyal medyadan bulursan neden olmasın
Peki burasi sence elitmi?
Ben burdan bakıyorum nerden bakmalıyım sence?
Kişiye göre değişir, burası elit diğeri vasat diyemem, mesela benim için facebook elitken senin için burası elit olabilir, bunlar öznel şeyler
Senin icin neresi elit
ben çok buluyorum ama açıkçası hiçbirine güvenemiyorum. sosyal medyadan ilişkilere de çok itimat etmiyorum
@KaRTaL_27 genel olarak sosyal medyaya guvenmemek lazim bence
Bencede daha benim karşıma bir tane aklı başında biri çıkmadı hepsinin kafasında 5 6 çivi eksik belki sende öylesin belki bende öyleyim insan kendindeki eksiği görmezmiş ama ben çocuklarımın babasıyım başlarındayım 10 yıldır hem ana hem baba oldum tek başıma bakıyorum ne fedakarlık lar ettim bazen sohbet edecek biri olsun diyorum duygusal olarak boşluk oluyor fakat milletin derdi hep menfaat zaten şu 100 200 tl gönder hiç bitmez nasıl ki sana dengesiz erkek denk geliyorsa banada dengesiz kadın denk geliyor
@KaRTaL_27 @KaRTaL_27 bn arada denk geliyorum, cok sukur akli basinda insanlar da tanifim ama daha cok arkds olarak
Bende aynı sorundan muzdaribim konuştuğum kimseyi terk edip gitmedim ama karşıma hep gidenler çıktı dilerseniz deneyelim mi
Sanırım fake sin reel bi hayatın varken buna ihtiyacın bile olmamamı
Egolarını tatmin ediyorlar ve biriyle çıkmak onlara masraflı bir iş gibi geliyor.. bir kahve ısmarlamayı bile istemiyorlar keriz arıyorlar açıkçası
Bn ismarlarim elim açıktır

KOCAM NEDEN BASKA KADİNLARİN DOGUM GUNUNU TUTUYOR?
uyum çekim falan olması gerek diye düşünüyorum
Bende tam tersini yaşıyorum hiç kız bulamadım bulan nasıl buluyorsa bizim istek attıklarımız ne isteği kabul ediyor ne mesajlara bakıp cevap veriyorlar anlamadım
Gitsinler. İstediklerini vermiyorsun demekki. kafa dengi bul boş ver.
bir şey sorucam tam erkek sayılmaz ama hep kalacak bir köle bulsan napardın 😊
Halbuki azcık fazla yüz versen 3-5 günde evlenme teklifi edecek kıvama geliyorlar. özellikle sosyal medyada erkekden bol bişey yok bulamaman imkansız gibi bişey. Senin sohbetin akmıyor belki de
38 yaşıma geldim 28 senedir evden çıkmam sadece işe gider gelirim haliyle hiç kız arkadaşım yok kimi tanıdıysam hep sosyal medyada
Emin ol menfaat dünyasındayız. Seversin ama karşılık beklersin yani her şey alma verme dengesi üzerine kurulu umarım anlamışsındır
Sen sadece konuşmak istiyorsun onlar ise farklı amaçmi
Ne amaçlı
Cinsel amac içinmi sana yazıyorlar neden gidsen
Ya güzel bacim s et sosyalu aferrsin bela bulursun sadece sonunda hüsran reelde ins cikar
sen niye erkek bulmak istiyon ki. sosyal medya öyle zaten ne bekliyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?