Sanırım böyle erkeğe denk gelmeden hasretle dünyadan göç edeceğiz gibi duruyor 😂

Sanırım böyle erkeğe denk gelmeden hasretle dünyadan göç edeceğiz gibi duruyor 😂

Sadece, tek bir kadını takip eden erkekler, hem sadakatli, hem de çok tatlılar. Senden başkasında gözüm yok, senden başka gül koklamam demenin yolunu tek bir kadını takip ederek sergilemek, helal olsun, işte böyle bir erkeğin sadakatinden şüphe duymaz bir kadın.
Böyle seven bir erkeğe denk gelmek, sadakatinden şüphe duymamak nasıl mutluluk verici bir duygudur.
Sadece sevdiği kadını takip eden, üstelik sevdiği kadın bunu istemeden yapan bir erkek sadakat timsalidir benim nezdimde, gel de sevme böyle bir adamı.
Sevdiği kadın için tüm dünyayı sıfırlayan bir erkek adamdır beee ve böyle bir erkek kadınını kendinden de çok sever, kendinden de daha çok düşünür, bu sevgiye mazhar olan bir kadın güzelleşir, çiçek açar, ışıl ışıl parlar. Böyle bir erkek her bakımdan sadakatli olur, nahif bir ruhu vardır böyle bir erkeğin, sadakati sadece karşı cinsten ibaret olmaz, her bakımdan sadakatli olur.
Allah hepimize sadakatli insanlar nasip etsin, öyle insanlarla birleştirsin gönlümüzü.
Bulursun bence yani bende kız bulmak isterdim mesela ama yok görüyorsun :D sende şansını dene bence zamanla bulursun ama öyle kişiler zor bulunur varsa da sevilmezler
Aynen öyle 😂
Dimi 😂
Cevap
31Cevap
Adam ya adam!
Bulsaydım böyle birini direk nikah dairesi :D
Kesinlikle direk nikah dairesine götürülmeli böyle adamlar
Kesinlikle..
@Ahmeet001 Sayende sesli güldüm.. :D :D :D :D
Ya anlayın artık adam aldatacaksa bağlasanız durmaz
biriyle flörtlesiyodum çocuğun görünürde sevgilisi falan yoktu bi süre flörtlestik bulustuk sevistik falan sevistikten iki gün sonra sevgilisi olduğunu farkettim ben de şey diyorum hani ne güzel 7 kız takip ediyor falan meğer bunun manita tasma takmış buna sevgilisiyle hesabına story atmıyordu ama araba hesabı vardı oraya işte yok dalin kokulum falan yazıyodu öyle yani
Bunu hakedecek biri olursa seve seve yaparım. Zaten söylemesine gerek yok, yeter mi buna değeceğini hissettirsin
Yaani 🥲
Bulmak biraz zor. Antika denebilecek kadar azlar. Bunu geçtim ahlakı iyi birini bulmak bile mesele.
Reisine bak sen ❤️ aynısından olsun şu dakika nikahı basarım
Aynen 🥹
Anaa sende fenomen olmuşsun. Yeni fark ettim, hayırlı olsun. Bence böyle sevenleri mumla falan ararsak bulabiliriz ‽
burada bulamayacağın kesin bence ama bilemedim nerde bulursun :D
Annesinin yanında olabilir 😂
Erkek veya kız hesabı takip etmiyorum. Sadece ilgimi çeken marka ve ürünlerin sayfalarını takip ediyorum.
Emine hanım kimleri takip ediyor merak ettim şimdi jsjsjs
Erdoğan aşkısını takip ediyordur başka kimi olacak 😂
vayy be ne aşklar, umarım bize de öyleleri denk gelir :)
İnşallah 😂
inşallah😂😂
Öyle bir kadın denk geldi de biz mi yapmadık.
Demi ya😒
Dedim bile , olsa inan hiç sorun değil :)
Var öyle kız da erkek yok. Örneğin ben en güvendiğim erkeğin bile kırk farklı kişiyle konuştuğunu gördüm… Ki ben -ünlü 1-2 kişi haricinde- ondan başka hiçbir erkeği takip etmiyordum.
Seni çok iyi anlıyorum. Ama sen kişisel olarak yorum yapıyorsun. Benim söylediğim şey genel.
Tabi ki çok dürüst ve sevilecek değer verilecek insanlar var.
Genel konuşmak konusunda sende haklısın gerçekten bazen hemcinslerimin yaptıklarını görünce bende şaşırıyorum. Saçma davranışlar. Neyse, iyi insanlar iyi insanları bulur umarım.🙏🏼
Umarım... 😊
At hırsızlarına şans verip, aylarca oturup üzülüp ağlamayı seviyorsunuz...
Aşk adama instayı bile kapattırır, sev yeter ki… onu da burası hariç her yerde bulabilirsin
Sosyal medyada sadece sevdiğin erkeği takip edecek bir kadın olduğun zaman🤣
Seni o kadar özel yapacak bir şey varsa bulabilirsin.
Öyle bi erkek bulursan bana da söyle bende verecem ona
Bence boş bir arayış. İnsanın arkadaşları olabilir.
Tek takip edeceğim birini bekliyorum dermişim ben de
Böyle bir şey talep etmeyi mantıklı ve aşırı romantik bulmuyorum. Sadece seni takip etse bile aldatmak isteyen aldatır bundan emin olabilirsiniz.
Kadınların birden fazla erkeği takip etmeleri normal de erkeklerin birden fazla kadını takip etmeleri mi anormal oluyor?
Bulursun tabiki ama yan hesabında da diğerlerini takip eder :D
Uuu çok şrfzce
Kusura bakmayın, takip ettiği kadın olmayan erkek öz kankamdır en fazla.
Burnunuzun dibindekileri göremiyorsunuz
Kesin göremiyoruz kesin
Allah çirkin şansı versin mi desek ne desek 😅
Öyle mi desek bilmiyorum ki 😂
Öyle birini bulayım direkt evlenicem 🙄
Evlenmelik erkek değil mi sence 😂
Böyle erkekler candır
Aynen
Cok zor oyle erkekler de coktan kapıldı zaten
Ama kötü kadınlar kaptı 🥲
Annesi olsa bile takip etmeyecek mi şimdi
Etsin ya ona bir şey demem
Daha çok beklersin
Biliyorum ama böyle biri gelecekse beklemeye değer
Ya bi git hayat senden mi ibaret.
Al işte 🤦🏼♀️
Diyelim ki sadece seni takip ediyorum, sosyal medyayi kapatirim daha iyi. Zaten ayni hayati paylastiktan sonra ne gerek var sosyal medya acmaya degil mi ama..
Ben baska kadinlari esimle kiskandirmayi severim. Bakin zamaninda bana yazilmadiniz simdi de catir catir mutluyum diye imaj yaratirim…
Aglarken foto atacak degilim 😅 Duygusal adamim ben.
Kıskandırırken soğutma
Zor be. Bulmakta iyi şanslar ne diyelim 😅
O zaman iyi şanslar 😂
Bulursan bizede soyle
Tamam söylerim
Normal değil mi cb nin kendi karısını takip etmesi
Herkes böyle olabilir bence
hayal gibi yalnızca beni takip edecek falan
Öyle duruyor
ben instagram profilimde 1 kişi takipteyim oda sevgilim
Adam
İşte reyiz farkı.