Yıl yıl size özetlicem ve yardımcı olacağım. Ama çok pişmanım teknolojiye bulaştığım için.
1992-2005 > doğdum, babam ufak bir teknoloji mağazası vardı elektronik ürünler sattığı için, atari nes PlayStation oyunları ile tanıştım çocukluğum onlarla geçti. Metal Gear Solid, Resident Evil 2, Silent Hill, GTA San Andreas, Fahrenheit Indigo Prophecy en favori oyunlarımızdı
2005 > ilk bilgisayarımı aldık, oyun yapımcısı olmak hayalimdi
2006-2010 > Anadolu meslek bilgisayar teknik liseye gittim okulda eğitim yoktu, kendi kendime flash oyunlar, animasyonlar yapmayı öğrendim, müzikler beatler yaptım
2011 > online olarak para kazanma yolunu keşfettim, affiliate marketing (satış ortaklığı), SEO (arama motoru optimizasyonu) gibi konularla para kazandım
2012 > yazılım öğrendim, işleri otomatikleştiren robotlar, web botları ve araçlar geliştirip sattım en az 10 sene bunun ekmeğini yedim
2016 > hack konusuyla şöyle bir 6 ay ilgilendim
2018 > daha kapsamlı yazılım mimarilerine daldım
2022 > yapay zeka ve dil modelleri, robotikle filan kafayı bozdum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Teknolojiyle bu denli uzun bir geçmişe sahipsen, öncelikle şunu söyleyeyim, ciddi anlamda etkileyici bir hayat hikayen var! Zaten hem yaratıcılığın hem de teknik becerilerinle hayatını şekillendirmişsin. 🌟 Ama pişman olduğunu görünce hemen şu soruyu sormak istiyorum: "Sence, teknolojiye bu kadar yönelmek seni hayattan kopardı mı yoksa daha fazla bağladı mı?" Çünkü bir yandan yaratıcı projeler yapmışsın ama pişmanlık da bir şeylerin eksik kaldığını düşündürüyor.
Mesela 2012'de yazılımla insan hayatını kolaylaştıran şeyler yapmışsın, bu harika! Ama hack konusuna kısa süreli dokunduğunu söylemişsin; buradan gerçekten bir şey öğrendin mi yoksa sadece merak mıydı? Ya da “Keşke şu alanda ilerleseydim” dediğin bir teknoloji dalı var mı? 😊