Güncellemeler
+1 yıl
Beyaz şapkalı değil, gri diyelim.
Güncellemeler
+1 yıl
Kiralık hacker vs. değilim, bu alanda faaliyet göstermiyor ve hizmet sunmuyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hacker olmak için ne yapabilirim diye sorardım jfbfnf
Öğrenmek istemeniz yeterlidir 😉...
Waaow iddialıyız bakıyorum 😉
Yani ben pek iddialı değilim ama kendinize güvenin, istiyorsanız yapabilirsiniz zaten, bunun için birine sormanıza bile gerek yok çünkü aslında "hacker nasıl olunur?" diye bir soru olmaz, bilgi düzeyiniz ne kadar yüksek olsa da "hackerım" diyemezsiniz ama bir şeyler becerebilirsiniz. Bunun "şunu yapmalısın" denilecek türden bir rehberi de olmuyor maalesef.
Uğraşsam başarırım ama şimdilik buna ayıracak zamanım yok yoksa baya ilgiliyim böyle şeylere
Çok havalı olmalı hacker olmak dkfnnfbf
Öyle değildir ya, filmlerdeki gibi olmuyordur.
Niye ki farkı ne?
Filmlerde bu işleri eğlenceli gösteriyorlar, havalı gösteriyorlar ancak daima arkanda seni kovalayan birilerinin olabileceğini bilmek ve bundan endişe duymak, hep gizli kalmak zorunda hissetmek ve bunun için her gün birçok araç kullanmak insanı bir süre sonra rahatsız ediyordur.
Siyahla beyazın ortası olmaz ama. Ya siyahsınız ya da beyaz.
Gri işte, siyahla beyazın ortası.
Olmaz.
Olurdu aslında ama neyse, beyaz o zaman.
Hadi bakalım test edilim. 85.105.195.20 'ye kayıtlı açık portlar listesi rica ediyorum :)
Sormak istediğim soru yok
Sormak istediğim soru yok, ben zaten Anonymous lideriyim, sormaya ihtiyacım yok 😉 anladım komutanım sizin nickname zaten IRC'den tanıdık, ben uzaklaşayım.
benim instagramı hesabımı çaldılar tehtit ediyorlar zor durumdayım rica etsem yardım eder misiniz lütfen kapatabilir misiniz hesabı size ulaşmam için bir yer bırakın
Merhaba, bu alanda işlem yapan birisi değilim maalesef, konuyu biraz daha detaylıca anlatır mısınız? Neden tehdit ediyorlar? Ne ile ve hesapta ne var?
gecenin bu saatinde rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama benim özel konuşmalarımı eğer para vermezsem yayacağını söylüyorlaryardım ederseniz çok mutlu olurum
bana bir link attılar ona tıklayınca hesabım ellerine geçti lütfen yardım ederseniz çok sevinirim
Peki, hesap kesin onlar da mı ve kim bu kişiler size nasıl ulaşıyorlar? Detaylı bilgi sağlayınız.
evet maalesef tanımıyorum numaram ile giriş yapacakken numaramı silmişler bütün bağlantılarımı kesmişler ben aileme bakan biriyim ve benden habire para istiyorlar bu polisin işi biliyorum ama inanın yardım ederseniz çok mutlu olurum
Peki hocam anlıyorum, peki size nasıl ulaşıyorlar yani sizden nasıl para istiyorlar nereden yazıyorlar?
ben başka bir hesaptan mesaj attım ve sesleri duruyor benden ne istiyorsunuz yazdığımda argo konuşuyor küfür ediyor para istiyorlar ve ben gerçekten napacağımı bilmiyorum
kime yazsam para istiyor kapatmam için günlük 40liraya çalışan adamım ben sizden yardım bekliyorum
Hesabı açtığınız e-posta adresinize erişiminiz var mı?
hiçbirşeye erişimim yok Facebook ile açmıştım ve bağlantıyı kesmişler hiçbir şekilde ulaşamıyorum
Hesap adı nedir, / koyarak yazın hesap adını.
justpaste. it sitesine kullanıcı adınızı yazıp bana atın.
yardım edecek misiniz
Deneyeceğim hocam, yazın hesap adını.
/mehmetayse700
lütfen kapatabilirseniz çok yardımcı olursunuz direk kapatın hocam
Hesap adı efecan, Instagram hesabınız başka hocam, ben nereden bileceğim hesabın size ait olduğunu da kapatacağım?
hocam değiştirdiler
arşivdeki fotoğrafların hepsi benim hocam hep ben varım bakabilirsen görebilirsiniz
Arşivdeki? Hesap gizli hesap + hesabın 0 gönderisi var.
hocam size video nereden gönderebilirim
Hocam YouTube vs. gizli bir alana upload edin, bu arada Instagram hesabınız ile Google hesabınızın şifresi aynı ise değiştirin.
hocam size fotoğraf göndereceğim ve göreceksiniz
ama nereden gönderebilirim hocam
Hocam siz olmasanızbile bir başkasının fotoğraflarına erişiminiz olabilir, ben bu alanda faaliyet gösteren birisi değilim, size garanti veremem, bu konularla ilgilenmeyi artık bırakmış biriyim. f77bnsqu4re@ protonmail. com
sağolun hocam yordum sizinde canınız sağolsun iyi geceler
Bana e-posta adresin neyse onu yaz hocam, nereden ulaşayım sana?
Yazılım kitaplarınişe yararmı
Hacker olmak için önce elbette bilgi edinmelisiniz, bir yazılım dilini öğrendiğinizde, sırayla o dil ile üretilmiş araçları yönetmeyi, oluşturmayı ve belki yıkmayı öğrenirsiniz, basitçe evet işe yarar ama yazilım öğrenmek için kitaptan başka yöntemler de kullanabilirsiniz.
Dr de kitaplar vardı alıcaktım
Evet alabilirsiniz ama bu rastgele olmaz, yani öncelikle yazılımla ne yapmak istediğinize karar verin, örneğin internet siteleri için HTML, Javascript, CSS, PHP, MySQL sık kullanılanlardır, botlar için ise C++, Python çok kullanılır. Siz ne üretmek istiyorsunuz?
Web site kurmak oyun yapamk istiyorum
Web siteleri kurmak için illa ki yazılım bilmenize gerek yok, hazır şablonlar, PHP scriptler işinizi görecektir ancak sıfırdan oluşturmak için HTML5, CSS3, JavaScript ve daha üst düzeye geçmek isterseniz PHP, MySQL yeterli olacaktır... Doğrudan bu işe girmek yerine, önce basit siteler yaparak başlamanızı öneririm. Sizin eğitim alışkanlıklarınızı bilmiyorum ancak Udemy'den de faydalanabilirsiniz.
Bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim inşallah başarırım
Anonyomous liderimisn sen?
Faydam olmuşsa ben teşekkür ederim. Kendinize inanırsanız başarırsınız emin olun, sorunuz olursa her zaman buraya yazabilirsiniz, hatta isterseniz kendi projemde size moderasyon da verebilirim ileriki zamanlarda olursa.
Tamamdır çook teşekür ederim size burdan ulaşırım
Klasik soru nasıl bu seviyeye geldin