Hacker islerinden anlayan?

geçen kişisel hesabıma biri yazdı ve cevap verdim. bana yürüdüğü için rahatsız olup engelledim. sonra bana farklı bir hesaptan yazıp senin her şeyine ulaşacağım tarzında bir şeyler söyledi. bu arada hesabım aile hesabı 30 40 kişi var ve profilim bile yok. bana yazmasını garipsedim. Ondan sonra erkek arkadaşım bana hackerin ona attığı mesajı yolladı. yani bana yürüyen çocuk erkek arkadaşıma konuştuklarımızı whatsapptan ss atıp buyur kardeşim yazmış. ben de erkek arkadaşıma “neden sana atıyor” tarzında bir şeyler dedim. o da bana bilmediğini söyledi. ben inanmadım tabii ki çünkü hem hesabımı çok az kişi biliyor hem neden kalkıp o kadar kişi arasından erkek arkadaşıma yazıyor? neyse biz kavga ettik ona inanmadığım için tartıştık. inanamakta gayet haklı olduğumu düşünüyorum. sadece insatgram üzerinden biri numarama ve rehberime kadar ulaşabilir mi? hackerla biraz instagramdan sövüştük ve bana abimin numarasına kadar söyleyip abim olduğunu teyit etti. bu da gerçekten telefonuma sızdığını gösteriyor. ben hala erkek arkadaşımı suçluyorum onun beni denediğini düşünüyorum. asıl mevzuya gelirsek erkek arkadaşım bana instagram ve whatsapp metaya bağlı olduğu için senin numaranınbuldu ama merak etme sadece birkaç kişiye ve bir günlük mesajlara erişebiliyor dedi. böyle bir şey var mı? ben ilk defa duydum ve yine inanmadım yani sadece instagram üzerinden her şeyimi bulabilmesi nasıl mümkün olabilir ki? ben erkek arkadaşıma adamı şikayet edeceğim o zaman dediktwn sonra bana yazan hackerin hesabı kapandı. bu konumda ben nasıl erkek arkadaşıma güvenebilirim ki? bu wp erişme işinden cart curt anlayan varsa lütfen beni aydınlatsın. ben günahını mı alıyorum yoksa suçlu bulmakta haklı mıyım kafam gerçekten çok karışık

Hacker islerinden anlayan?