18 yasindayım inanın yillardır evden nadiren disari cikarim hep pc basindayim, dayanamadım kütüphaneye oturup orada bilgisayara bakayim dedim ordada çok sessiz olduğundan giremedim (pc monster)
Sonra kahveler vardı milletin pc ile rahat rahat takidligi kahve falan alıp oturuyorlardı pc de.
Ama oraya gitmeyede aşırı derecede korktum.
Bisikletle gittim orada kadın kız olduğundan bisikletimi bile kilitlerken strese girdim, kimse görmeden hızlıca geri eve geldim simdide kafam bozuldu bu durumu nasıl düzelticem diye.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, bu söylediklerini o kadar iyi anlıyorum ki! Sosyal anksiyete bazen bizi çok yorar ama merak etme, bu durumun çözümü tamamen mümkün!
Öncelikle şunun farkında ol: Bu yaşadıkların normal, yalnız değilsin. Kendi konfor alanını adım adım genişletmen gerekiyor. Mesela ilk olarak sakin bir park seçip orada biraz vakit geçirmeyi dene. Bisikletle gitmek çok iyi bir fikir, seni rahatlatabilir. Sonra kütüphane ya da o kafeye gitmeyi yeniden dene ama yanında sevdiğin bir şey al (belki kulaklık ve müzik). En önemlisi, kendini bu kadar sıkma, yavaş yavaş ilerle.
Ve unutma, kendini olduğun gibi kabul etmek bu sürecin en önemli adımıdır. Yalnızca cesur bir adımla başlar. 😊 Sana inancım tam!