Ayrıldık, nasıl barışabilirim? Size en içten duygularımla yazıyorum..

3 yıldır sürüp giden bir ilişkim vardı. Bugün tartıştık hemde çok büyük değildi ama solediği laflar hayatımda ilk kez canımı yaktı. Bir an elini bıraktım ve gittim. Şimdiyse pişmanım sanırım biraz canını yakmak istedim çünkü zamanında o benim çok canımı yaktı..

Belki yaptığım eşeklikti belkide size herşeyi anlatamicagim için olanlara göre doğruyu yaptım. Ama o benim herşeyimdi, hatta neşe kaynağımdı. Şu an kendimi yapayanlız hissediyorum. Beni affetmiçek bunu da biliyorum..

Ne yapıcam ben şimdi? Affetsin istiyorum beni.. Çünkü çok üzgünüm onun canını yakmaya çalışırken kendi canım yandı, bilemedim böle olacağını.. Mesajlar attım beni affetsin diye telefonu kapalı ama nasılsa açılacak.. Ya bana sen istedin derse, ben yanlız kalırsam ne olacak?

Arkadaşlar çok üzgünüm.. Belki sizin yardımınız olur diye paylaşmak istedim..
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar yardımcı olacak yorumlar yazarsanız cok sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
& gün oldu bugün ayrılalı ve erkek arkadaşımla hala konuşmadık 3 gün 5 gün derken 6 gün oldu.. Toparlanamıyorum, ders çalışamıyorum. Telefonlarıma çıkmıyor, sehir dısında ve en kötüsü de konusamıyoruz olmuyor. Arkadaslar ne olcak bu böle..Siz olsanız napardınız?
Ayrıldık, nasıl barışabilirim? Size en içten duygularımla yazıyorum..