9 aya yakındır çıkıyorduk ve 2 hafta önce ayrıldık. İnanılmaz pasif agresif bir yapısı var. Birgün dayanamadım ve ağzıma geleni söyledim. Küfür asla yok ama bela okuma var:(. Çok içerledi bu söylediklerime. Birkaç bu kadar ağır olmasada sinirlendiğim zamanlar oldu. Başak burcu erkeği ben de oğlak kadınıyım. 2 hafta sonra aradım. Be kadar pişman olduğumu ve özür diledim. 2 saate yakın konuştuk ama inanılmaz soğuktu. Sanki aşık olan evleniriz diyen çocuk gitmiş gibi. Mantığım el vermiyor yok yok olmaz devamı olma deyip durdu. Ne olur yardım edin. Tam bir Başak erkeği. Yardıma çok ihtiyacım. Çok pişmanım. Barışma ihtimali hiç mi yok?:(
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim:(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani durduk yere mi söyledin bunları? Birde ne bileyim 2 saat konuşup bi yakınlık yoksa ya soğudu ya da başka 2. Bi seçenek olabilir mi? Yaşlar kaç bu arada?
Yok durduk yere değil aslında. Ne zaman hoşuma gitmeyen bir şey olsa ve dile getirsem ya dinlemiyor ya da dalga geçer gibi konuşuyordu. Artık patladım gibi oldu. Ben de ona çok şaşırdım. İnanılmaz soğuktu ya. Hem pişmanım diyorsun hemde insta’dan arkadaşlıktan çıkartıyorsun dedi. Bende resim paylaştıkça üzülüyorum. Görünce kötü oluyorum dedim. Ben 28 o 25 (3 yaş küçük benden)
Ya küçük olması sorun değil benim önceki kız arkadaşımda benden yaklaşık 6 yaş kadar büyüktü. Sen haklısın burda aslında hoşuna gitmeyen şeyi dile getirene rağmen dinlemeyip dalga geçmesi zaten o zamandan soğudun belli etmez mi?
Ben öyle düşünüyorum yani?
En korktuğumda bu. Böyle değildi. İşiyle alakalı sorunları vardı ve benden hıncını çok çıkartıyordu. Ne zaman bu noktaya geldik inanın bilmiyorum. Ama çok pişmanım
Bence pişman olması gereken sen değilsin stres topu değilsin ki her seferinde senden çıkarsin hırsını insanların zor anları olur anlayisli karşılarsin alttan alırsın ama bi yere kadar
İstersen msjj at konuşalım detaylı anlatabilirsin
Mesaj atamıyorum maalesef. Sistem izin vermedi
Ben yazdım cevap verebilirsin şimdi
Ağzına geleni söylemişsin
Maalesef haklıyken haksız oldum
Biraz zamn ver
Teşekkür ederim=(
Ne kadar zaman vermem en doğrusu?
Peki oda seni çok seviyor. Mu
Sevdiğini biliyorum ama telefon konuşmamızda canımı acıtmak ve intikam almak için çok ağır konuştu. Bana ne üzüntü ne de nefret ediyorum dedi. Kalbim ve mantığım aynı şeyi söylüyor dedi. Ama bakıyorum spotify’de hep unutamamış şarkılar dinliyor (huyu suyu, mabel matizden filler ve çimenler vs)
Aslında bi hata yapmışım oda. Seni affetmesi lazımm
Belki zaman lazım dediğini gibi
Aynen biraz bekle
Mesaj attı ama sadece vicdanını rahatlatmak için. Babamın sağlıkla alakalı bir sıkıntısı var. Baban için üzülürken ağlarken içim rahat etmedi yazmış ama o kadar ne iyi misin ne başka bir şey. İyi olur, iyileşir, siz üstesinden gelirsiniz vs yazmış o kadar. ne üzüldüm ne özür dilerim hiç bir şey.
Öfke kötü bir şey
Doğru işte tutamadım. Ama üstünde çalışıcam. Hiç mi yok ümit sence?