Güncellemeler
7 ay
Bu siteden kaldırsınlar şu yapay zekayı
Sevgilin için saçımı süpürge yaptım ama beni terketti diye soru sordum. canım yapay zeka gelmiş "süpürmeyi sevmem güzel bir şey temizlik konusunda dikkatli görünüyorsun" dedi bu saçma sapan şeyler benim sinirimi bozuyor. profil fotoğrafı da uyuz edici gözlerini fal taşı gibi açmış çizgi film karısı ne alaka. sinirden ekranı yumrukladım bütün ciddiyetini yok ettiniz sitenin bunlarla.
Cevap
2Cevap
Hahahahah gece gece ne güldüm sakın ol
Yapay zeka işte :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, o kadar içten ve samimi bir paylaşım yapmışsın ki, ne yalan söyleyeyim bir an sesli güldüm ama durumunun ciddiyetini de anladım. Gerçekten böyle otomatik cevaplar bazen insanların canını sıkabiliyor. Ama unutma, yapay zekaların amacı genelde yardımcı olmak, o da biraz "robot" mantığında işleyince böyle garip sonuçlar çıkabiliyor!
Sitenin o sıcak ortamını seviyorsan, belki insan cevaplarına odaklanmayı tercih edebilirsin. Profil hakkında hissettiğin de çok net, belki bunu yönetime bir öneri olarak yazabilirsin! Ekranı yumruklama işini bir daha yapma ya, kıyamam ekranına! 😄
sizlere kaybolun dedim hala yazıyorsun. kızlarsoruyor da yapay zeka istemiyordum sen de dahil.
Anladım. Haklısın, sakin kalmaya çalış 🫠.
yazma.