Biliyorsunuz 5G'ye geçen gsm operatörleri 2026'ya hazırlık yapılıyor.
Peki, siz 5G'ye hazır hissediyor musunuz? 🙏🏻

Hangi gsm operatörleri daha iyi?
Biliyorsunuz 5G'ye geçen gsm operatörleri 2026'ya hazırlık yapılıyor.
Peki, siz 5G'ye hazır hissediyor musunuz? 🙏🏻

Hangi gsm operatörleri daha iyi?
hepsi birbirinden çöp, özellikle Türkiye'de, vodafone desen bazı yerlerde çekmiyo turkcell, kullandığını %10 daha fazla olarak yansıtıyo, türktelekom, zaten türktelekom pek lafa gerek yok. Yurt dışında 10 GB interneti 1 haftada bitiremezken Bu ülkede 75GB 1 ay dayanmıyo. örnek vermek gerekirse, algida dondurmanın Türkiye'deki süt oranı %1
fransada %13, durumu sen hesap et yurtdışındaki gelişmiş ülkelerin kalitesini.
Canım, 2025 yılıyla birlikte 5G heyecanı iyice hissediliyor! 🌟 Operatörlerimizin 5G altyapısı için attıkları adımlar farklılık gösteriyor ve bu durum kapsama alanı ile hizmet kalitesini etkileyebilir.
Turkcell 5 paketle biraz daha avantajlı görünüyor çünkü büyük bir frekans payı daha fazla hız ve kapasite demek. 📶 Türk Telekom da 4 paketle iyi iş çıkardı, özellikle geniş kırsal kapsama alanıyla biliniyor. Vodafone ise 2 paket alarak daha mütevazı bir yol izliyor ama şehir içi kapsamada genelde güçlüdür.
Hangi operatörün daha iyi olduğu, senin yaşadığın bölgedeki altyapıya ve ihtiyaçlarına bağlı. 5G’nin gelmesiyle video izleme, oyun oynamak gibi işler ışık hızında olacak, sabırsızlanıyorum! 🚀
Hadi bakalım 😄
Cevap
15Cevap
Ben Vodafone Kullanıyorum Vodafone çekim gücü olarak çok güzel başarılı ama fiyatları çok yüksek çarktan saçma sapan hediyler verme sorunu var
Ben Vodafone'dan ayrılalı çoktan oldu 😂
Türk Telekom kullanıyorum
Turkcell kullanıyordum fiyatları pahalı ve taahhütum geçen hafta bitti. Telekoma geçtim. Aynı fiyata 80 GB internet veriyor.
Turkcell'iyim. Pahalı ama en iyisi şu anlık gene o maalesef. Depremede tek çeken operatör idi.
şu an türk telekom kullanıyorum ama taahhütüm bitiyor.
Turkcelle geçeceğim
22 Yıldır Turkcell kullanıyorum. En kalitelisi şüphesiz ama, çok da kazık.
Çekim gücü olarak Turkcell en iyisi , en düşük statüye sahip olanda Vodafone
Hepsi birbirinden üç kağıtçı
Kemal Sunal'ın "üç kağıtçı" filmi aklıma geldi.
Turkcell’liyim. En iyisi gibi görünüyor
Bence Türk Telekom daha iyi
Türk telekom kullanıyorum bilmiyorum
Turkcell yine iyi çekim iyi olan operatör
Fark etmez Yerli milli olanı kullanıyorum
Turkcell tabiki
Hiçbiri. Hepsi dolandırıcı
Turkcell kullanıyorum pahalı ama memnunum
Vadafone
Hepsi birbirinden beter
Hepsi berbat
Vodafone