Türk Telekom, Turkcell, Vodafone en iyi tarife hangi operatörde ve en uygun operatör hangisi? Yani hangi GSM hat daha avantajlı? Lütfen nedenini de belirtiniz..en uygun tarife hangi operatörde
Hangi GSM operatör hat daha avantajlı? En uygun tarife hangi operatörde?
Çekim kalitesi konusunda Turkcell'i birinci sırada olarak görüyorum fakat en uygun operatör olduğunu söyleyemem. En uygun tarife değişebilir, bir gün Turkcell indirim yapmaya karar verir ve en uygun tarife onda olmuş olur ama genele bakarak konuşursak en uygun fiyatlı paketler genelde Türk Telekom ve Vodafone'da bulunuyor.
Vodafone Süper Kolay 5 Paketi
Bence hem yeterli hem de oldukça uygun bir tarife. İçerisinde her yöne 750 dakika, 250 SMS, 5 GB internet mevcut. Fiyatı ise sadece 25 TL. İnternetin yeterli olmadığını düşünürsen Süper Kolay Paketlerinde daha fazla interneti olanlar da var onları tercih edebilirsin.
en uygun operatör hangisi
Türk Telekom Yeni Fırsat Paketleri
Türk Telekom'un bu paketleri de oldukça uygun. Kullanımına ve ihtiyacına göre bir tanesini seçebilirsin. Mesela 4 GB internet, 750 dakika ve 1000 SMS sadece 23 TL. Burada dikkat edilmesi gereken nokta ise 6. ay sonrasıda bir miktar zam yapılması.
en uygun tarifeler neler
Bunlar faturasız tarifeler, faturalı tarifelerde daha uygun fiyatlara bile bulabilirsin. Faturalılar her zaman daha ucuz oluyor.
İnternet & Teknoloji konusunda 702 cevap paylaştı.
tüm hatları kullandım. hizmet standardı, hizmet kalitesi, avantajları uygunluğu türkcellden başkasında yok. vodafone kaliteli olmaya çalışıo. ikinci sırada gelir. tamam iyi kalitesi var ama turkcel kadar değil. ayrıca hizmet kalitesi sıfır sıfır sıfır. aveayı hiç konuşmak istemiorum sürekli hatalar yapıolar. kendilerini büyütmeden başka firmalara kendi alt yapılarını kullandırıolar. bim cell ttnet mobil gibi. HEEE turkcell pahallı diolar.. şu bi gerçek arkadaşım, hesabına uygun olan tarifeyi bul ve kullan cidden herkese uygun bişeyler var. hiç duymadığın kampanyalarını netten araştır turkcell com dan. ayrıca bukadar kal,ite kullanıosan bi bedeli olmalı dimi?
Vodafone iyidir. 2 ay once 47 tl. kadar haksiz bir kaybim oldu. vodafone un kendi sitesinden sikayetler kismina yazdim. parasinda deilim aylik. ortalama en az 70 80 tl yukleme yapiyorum. isimden dolayi faturali. kullanamiyorum. sikayetimj vs unutmustum. 2 hafta gecmeden baktim hattima kaybim olan 45 tl civari parayi geri iade etmisler. digwr operatorlerde var mı duymadim bilen varsa yaZsin kaybi geri iade edilen. avea jet modem de 3 4 sene once daha borclu ciktik = ))) tlfn hatti olarak vodafonedan baskasini kullanmadim. 12 yil (telsim) bu arada reklam yapio sanilmasin valla hiç bir ilgim ve alakam yok. tamamen sade bir vatandasim. 😊😊😊
İnternet & Teknoloji konusunda 3,1b cevap paylaştı.
Turkcell'dim vodafone'a geçtim 8 9 ay önce. İlk 2 ay güzel bir kampanyadan yararlandım.. Sonra sms ve dk ların gereksiz olduğunu düşünerek telefon kullanmamaya başladım :D
Telefonum genelde uçak modunda.. Wifi kullanıyorum sürekli. İnternet paketi de lazım olmuyor.. Telefonla konuşmayı sevmediğim için dk yapmıyorum.. 2 3 yıl önce ayda 13 bin sms bitirirdim.. Şimdi sms nedir unuttum :D
Ayda 4 5 gb wifi'den harcıyorum. Wifi olmasa batmıştım sanırım operatorlere para yetiştirmekten. :D
Turkcellin kaliteli olduğu dünya 10 yıl önce vardı elbet. Ama şu anda yok öyle bir dünya. Vodafone çekim gücünde en iyisi. Lakin Turk Telekom İstanbul'da vodafone'ün çektiği her yerde çekiyor. Fiyatları da gayet güzel. Turkcell'e kaliteli diyen bilgisiz arkadaşlara sorarım; baz istasyonu sayısına ve diğer operatörlerle çekim gücü olarak karşılaştırma forumlarını gördüler mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 3,1b cevap paylaştı.
Turkcell. her yönden daha iyi bence ayrıca 30 tl ye her yöne 500 dk 1 gb artık hediye her yöne 1000 sms.30 tl yükledin diye de turkcelliler arası 1000 sms ve 100 mb daha ne olsun ayrıca günlük paketler var günlük 1 tl ye istersen 100 sms alırsın istersen 100 öb alırsın istersen 100 dk alırsın :D BIGUN Dk , BIGUN SMS , BIGUN MB yazmak yeterli :D :D neresi kötü ki :D :D
yok :D hatta turkcell gencaver var 4362 ye mesaj atabiliyorsun 15 sms ücretsiz. yani müsteri hizmetlerini aramadan istediğin soruyu sorabiliyorsun bu diğer operatörlerde yok neyse ben o gencavere çok fırça attım değiştirecem falan filan diye yani sahibi değilim sadece vodafone geçen arkadaşlarım mutsuz ondan bende fikrimi değiştirdim.. mesela vodafone da konustuğunda ne kadar kaldı diye hemen ekrana bildirim gelmiyormuş , turkcellde geliyo.
işte bazıları da mutsuz ben ben yaklaşık 8-9 yıldır turkcelli olduğumdan başka operatöre geçersem alışamam iyiym böyle :D avea zaten berbat çekmiyo mal şey.
turkcellde çekiyo sorun yokta 5 tl farkla bu da iyiymiş :D peki 25 tl siz mesela bütçeye göre 10 tl yealacabileceğin paket var mı veya günlük paket? bunlar turkcellde de var 25 tl ye de var
3 aydır kontör yüklemiyorum. Evde sınırsız internet var watsapp filan ordan konuşuyorum dışarıya çıkarsam mutlaka bir yerden beleş wifi buluyorum olmazsa bir Kafe'den şu alıp wifi şifresini isterim. Birini arayacağım zaman ödemeli atıyorum ama arkadaşlarımda fakir onlarda ödemeli atıyor 3 kere ödemeli atarsa otobüs durağındayım demek 2 kere atarsa otobüse bindim demek 1 kere atarsa sen nerdesin bana haber ver demek bende öğrenciyim bu arada şu anda yandaki Beleş internetten yazdım
turkcell de kontürlerim gitti. nedenini müşteri hizmetleri bile tam açıklamadı geri de vermedi. avea her yerde çekmiyor ayrıca şu anda 30 tl lik kampanyayı kullanıyorum, limitleri aşmasam bile 35 tl den aşağı fatura ödemedim. yani kısacası üçüde birbirinden dolandırıcı ve hırsız. en iyisi 19,29,39 tl lik paketelr var onları kullan. hangisi olursa farketmez nasıl olsa hepsi de seni dolandıracak en azından verdiğin parayı bilirdin.
İnternet & Teknoloji konusunda 3,6b cevap paylaştı.
Avea en ucuz ve en bedavasi bol ve bitmeyen interneti vardir 3g cekmedigi icin bitmez😄 Vodafone aveaya gore birazdaha iyi ceker 3g si fena degildir ve konusma sms paket kamp uygundur. Türkcell 1. kalitedir gsm oparatorleri icinde en pahalisi diyebilirim digerlerinin bedavalari paketleriyle kiyaslanirsa, 3g si dehset hizlidir, heryerde çeker şebeke sorunu olmaz kolay kolay ve bence Türkcellden şaşmamali 👍
pahalıdır ama turkcell en iyisidir. her yerde çeker sorun yaşatmaz. internet hızları fazladır. avea ile kıyaslarsan sevgilinle konuşuyorsun diyelim 1 saat doldu diye yüzüne kapamaz. ya da sana 100 gb kotalı internet verse bile hızları 1 kb avedaki gibi asla yapmaz ki ben genelde turkcelde 40 42 mbit internet gördüm bu evdeki bilgisayadaki internetten bile hızlı demektir.
Turkcelldim 79 lira tarifeye girdim 180 den aşağı gelmiyordu kazıklıyorlardı işte sonra babam şirket hattı çıkardı vodafoneden 23 bin tl fatura geldi 10 kişiye Sövdü İşte babam Kapattırdı Bende Seviniyordum 1 ay sonra 10 tane ayfon 5 hediye gelecek diye arkadaşlara hediye edecektim yaş oldu en son gittim kapttırdım hepsini * :D Aveada Kalitesiz Diye Kullanmıyorum :D
fıyat bakımından Vodafone , kalite bakımından Türkcell . ayrıca kampanyalar sosyal aktıvıtelerdekı ındırımler bakıımından türkcell hepsine tur bindirir. Kimi yerlerde 1 kyafet alana 1 tane bedava 1+1 sinema bıleti bazı yemek yenilen yerlerde de aynı sıstem gecerlı Türkcell bu konuda cok onde . Vodafone her ne kadar dunya markası olursa olsun ama Kesinlikle turkcell diyorum
Vodafone kullanıyorum ben. Paket olarak soruyorsan tavsiye edebilirim. 3 gb internet 500 dk 1000 sms 19 tl. Ayrıca atıyorum internet bitti. 1 aylık 3 gb interneti 10 tl ye alabiliyorsun yine. Diğerlerinde var mı bilmiyorum
hem avea kullanıyorum hem turkcell, biri özel biri şirket hattı..yok ıkısınınde bırbırınden farkı, bazen bırı cekmıyor bazen bırı cekmıyor, cok sukur ayrı hatlar tek telefonda oldugundan dıgerıne gecebılıyoruz, sıkıntı yok
Fiyat konusunda en iyi elbette Avea. Öğrenciysen Avea'ya geç çünkü ucuz. Ben şu an Turkcell kullanıyorum paketim de çok iyi şu an kalktı ama ben devam ediyorum kullanmaya :) Ama öğrencilik bitince tabii ki Turkcell'e geç :)
Avealiyim memnun olmadigim bir sey var cekmiyor serefsiz ama avea diger hatlardan bir numara yine de cok seviyorum paketti faturaydi cok iyi diger hatlar millete giydiriyor vodofobe gecmeyi dusunuyordum gecmiyecem vazgectim
vodofone iyi ben güzel kullanıyorum ama ucuzluk yönünden türksel daha iyi oda denildiği gibi heryerde cekmiyo bingölde bir arkdaşm merkez haric bir yerde kullanamıyo hattını :) ama bunu arayıp müşteri hizmetlerine sor onlar daha cok bilgilendırır
İnternet & Teknoloji konusunda 390 cevap paylaştı.
her yöne 500 dk.+ her yöne 1000 sms + 1gb internet 19 lira. daha ne istiyorsun.? 1 liraya 1 ay konuşmakmı.? buda benim görüşüm. sana hitaben yazmadım üzerine alma.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 yıl boyunca Vodafone kullanıp Avea'ya geçme fikrim oldukça gerizekalıcaymış ki 2 yıl sonunda anladım bunu. Ne yazık ki mağazamda telefonum çekmiyor😂 4 bucak G'ye geçmeliyim😳
Turkcell çok fazla kitliyor, zengin hattı. Avea hem çekmiyor hem de meşgulken arayan numarayı göstermiyor, göstermediği gibi öğrenmek için ücret kesiyor. Vodafone çok rahat bir hat. Olumsuz hiçbir yönünü görmedim.
Her operatörün kendine göre avantajı dezavantajı var.Turkcellin cihaz kampanyaları güzel,avea ve vodafonenin sms arama kampanyaları güzel.Senin için sms mi önemli aramamı internetmi?
Turkcell kullanıyorum en çok .20 tl yüklüyorm hiç bir avantajı yok.Aveada şebeke sık sık bakıma giriyo gece mesajlaşan birisiysen sinir küpü olursun.Vodafone güzelll.
:DD Canıma tak etti,sloganımızda kötü zaten,Hayat paylaşınca güzel :D Dern düşündüğün zaman çok kötü manalar çıkabiliyo,aynı omonun '' Kirlenmek Güzeldir '' sloganı gibi :D
vodofone kesinlikle 600 ya da 650 dk her yone,1000 sms her yone 3 gb 19 lira, mega 3gn paketi adı 700 ya da 1000 dk 5000 sms 3gb 28, bunun adi da esnek M paketi
Benim Vodofone sana ağır gelir mi bilmem benim Vodofone den vodofoneye ve sabit hatlara sınırsız diğer operatörler ile 2000dk 2000sms 6GB internet 60 lira ödüyorum😊
Avea en iyisidir ama çekmiyor malisef bende hatıımı değiştirecem vodofone yapıcam en kazık olanı turkcell hiç tavsiye etmem vodofone orta iyidir sende ona geç
Turkcell yaşlı işi gençlere özel bir adam akıllı tarife yok ben Vodafone dayım mutluyum. Aveadan geçiş yapmıştım ondanda memnundum ama şebeke problemi yaşadım bulunduğum yerden
İnternet & Teknoloji konusunda 360 cevap paylaştı.
Öğrenciysen avea İşçiysen vodafone Patronsan turkcell Avea'yız ama çekmeme sıkıntısı var ve 32 tl ye 4 gb,600 dk , 5000sms var oda 3. yılımız diye faturalıda indirim yapmışlardı. şu an memnunuz :D indirim olmassa tek çare "bim"
Sadece dakika kullanacaksın ve belli bir konumda kalmayacaksan (yani çoğunlukla farklı farklı mekanlarda bulunacaksan) turkcell öneririm çekim kalitesi konusunda en iyisi o emin olabilirsin. :)
Operatör farketmez, hepsinde istediğim kadar konuşurum ama fiyatları en uygun olan içlerinden Avea gözüküyor. Turkcell kullanmamın tek sebebi çekim gücü.
İnternet & Teknoloji konusunda 454 cevap paylaştı.
Turkcell in üstüne tanımam.Özellikle bir sorun yaşadığınızda çok ilgili ve alakalılar.Sorunu müşteri memnuniyeti adına en hızlı ve sizin lehinize olacak şekilde çözmeye çalışıyorlar.
Turkcel cok kazık ya.ama arkadaslarım turkcel oldugundan mecburiyet olmasa vodafon olurdum cunku guzel paketleri var.gerci turkcele gore iki operatorde iyi kendin girip sayfalarina bak bence
vallla 5 aydır kontür yüklemıyorum sıkıntı yok yanlız avea ya geçiş yapabılırısn dakıkası paketı cartı curdu guzel tarife vodofonda olabılır netten araştır bak tarfe ucretlerıne
en kaliteli turkcell en kalitesizi de avea...ancak kalite olarak vodafone un da turkcell'den asagi kalir yani yoktur.hem de daha ucuzdur..en ucuz ise aveadir..yani bana gore en avantajli hem cekim kalitesi hem hizmetleri acisindan vodafone dur
Türk telekom da faturasızda ben 40 tlden aşağı paket yapamıyorum. Paket fiyatım normalde 25 28 tl bu arada anlıyorum seni geçen bende 60 tşye 25lik paketi yaptım
dağda bayırda havada karada çekim gücü en yüksek turkcell ama en kazık fatura ve tarifelerde turkcellden geliyor.ucuz olsun ama heryerde çekmese de olur diyorsan avea.
vodafone. 10 yıldır kullanıyorum memnunum. türkcell e geçtim, avea ya geçtim ama hiç biri sarmadı. avea zaten tırt bir operatör, türkcell de de pek cazip kampanya yok. en ideali vodafone eski adıyla telsim. burdan telsim i de yad ettik.
Zamanında kalitesi yoktu da ondan. Şimdi gayet iyi durumda ben üçünü de kullandım şu an vodafone dayım. Gerçi Türk telekom kullanmadım aveaydı o zamanlar. Türk telekom olunca kalitesi artmıştır kurumsal çünkü
Turkcell platinium prestij 2000 dk 4 gb internet 10000 bin Turkcell iler ile 1000 her yöne aylık 149 tl :D ve aylık 4 tl ye 2 gb internet kullanıyorum :) 155 TL ödüyorum aylık
param çok kardeşim her yerde çeksin fatura önemli değil diyenler Turkcell... hem ucuz tarife hem çekim biraz iyi olsun diyenler vodafone... ucuz olsun da isterse konuşurken ses gitsin. internet yerde sürünsün önemli değil diyenler avea :D :D
Woops _500dk 500sms ikiside heryone 2gb internet 23tl. Benim tarifem21tlye 500dk 5000sms sadece turkcellilere atsbilirim. internet yok. tabi turkcrlin kslitese tartisilmaz ama cok pahali ve kazikci
En İyi Cevaplar