AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
466Cevap
Bimcell aveadan daha kotu vodafone biraz iyi avea can
Simdiye kadar bazi yerlerde 3g olmadigi icin internetim cekmedi onun disinda birde metroda cekmiyor baskada sikintim yok
herkes avea demis ne aveasi len :D okuldaykrn arkadaşım da avea var bende vodafone adaminki bazen çekmiyor du benimkinde 3g cekiyodu avea İstanbul'da degilsen alma ama vodafone iyidir
Vodafone . turkcellken her hafta kontör atardım nerdeyse . ama vodafone o kadar ucuz kii 1.5 ay yetiyor ki hem sms yapıyorum hem her yöne konuşuyorum :) vodafone dan avantajlısı yok arkadaş .
bende vodafone kullanıyorum ama zaman zaman konuşurken kesintiler oluyo. bir benmi sıkıntı çekiyorum vodafone dan başka böyle olan arkadaşlar var mı acaba? karşı tarafın sesinde sürekl kesilmeler oluyo deliricem..!
Bimcell demek isterdim ama malesef değilim vodafone :)
:D:D:D: bimsel konturlerı bereketlıymış doğrumu
Bilemiyom yani :D ama bereketlidir kesin ha
hahaha :D
Turkcell, memnunum
olmasam da 10 senedir turkcell kullanırım canımın parçası oldu bırakamam
Bende epeydir kullanıyordum tl kesip duruyordu değiştirdim kendileri sadakat göstersin sadakat beklemek yerine.
Şu an paket fiyatlarına baktığınızda en hesaplı durumda olan Turk Telekom sanırım...
Ben Vodafone freezone'liyim. 1000 sms + 500 dk + 2 gb net 20 Tl ödüyorum
Her yerde cekiyor mu mesela metro otobuste falan
Ben hiç denk gelmedim çekmediğine
Avantaji bilmiyorumda turkceli hicbiseye degisemiyorum
Ne gibi avantajları var mesela?
Bir zaman kullanmıştım qma hatırlamıyorum net olarak. Sen hangi paketi kullanıyorsun ne kadara?
1 ayda 10.000 sms bitirmiş bir insanım ben :D turkcell kullandıgım zamanlar :D
amaa sımdı AT&T kullanıyorum
Avea interneti berbat bundan once vodafonedu internet muhtesemdi
En iyi kampanyalar Avea da ama çekmiyor işte sıkıntı orda.
Aveayı ben kullanıyorum şu an çekmediği yeri görmedim pek
Senin yaşadığın yerde iyi çekiyorsa vazgeçme. Ben çekmediği için vodafoneye geçtim.
Avea 20 gun oldu geceli pisman oldum turkcell gecicem fatura geciriyor olsada kesinti yasatmiyo.
Vodafone da iyidir ya ben çok memnunum. Aveanın tarifeleri de güzel
Sen şimdi hangi hattı kullanıyorsun
Vodafone kullanıyorum ben. tarifeleri iyi.
Vodafone kullanıyorum ve çook mutlu bir ilişkimiz var :D
Maşallah size:)
:) teşeküürlerrr
Vodafone.
ne avea gibi dandik ne de turkcell gibi geçiriyor.
ortasını bulmuşlar işte ne güzel :P
Turkcellyim 6 aydır pişmanım.
Senelerce avea kullandım ucuz diye pişmanım.
Vodafonu da deniycem taahhüdüm bitince.
turkcell ne menmun degilsin fiyatları pahalı diye mi?
Hayır bazı noktalarda nete hiç girmiyo. Mesela havalimanında. Vodafone data hattı var tablet çatır çatır giriyo
Fakir öğrenci tarifesindeyim -6 TL ödüyorum kafam rahat :)
Turkcell 3 lu paket 35 TL
1 GB net + ( ek paket 1 GB )
1000 SMS her yone
500 dk her yöne
Vodafone kullanıyorum. Hepsini denedim en iyisi bu bence
Ben Turkcell bayisi işletiyorum ve diğer GSM şirketlerinden daha iyi hizmet veriyorlar.
Avea daha hesaplidir evdeki cekis gucunu test etmelisin
AVEA henüz çekmediğini de görmedim, 23 TL'ye 2GB İnternet, Her Yöne 500DK ve Her Yöne 5000 SMS harika bence.
Ben zaten avealı olduğum için o paket bize 25 tl :D
turkcell platium kullanıyorum
2000 dk her yöne
1000 sms
1000 mms
5 gb internet
90,30 tl
vodafone faturalıyım her yöne 500 dk+ 100 dk hediye her yöne 5000 sms 100 mb data 25 tl genç avantaj
Hiç araştırmadım ama turkcell kullanıyorum uzun yıllardır ..
Avea da kullandim vodafone de kullandim su anda turkcell kullaniyorum. Gonul rahatligi ile Turkcell diyorum kardesim. Verdigin her kurusun hakkini sonuna kadar aliyosun.
Kalite istiyorsan çok para verip turkcel kullanacaksın.. bimcell avea alt yapısını kullanır. avea ile aynı yani.
vodafone avea ile aynı bir farkı yok
çok para kalite turkcel
Turkcelldim aveaya dün geçtim, yeni hat aldım. 25 lira yükledim ama yüklenmedi. Bi' kez daha turkcelle şükrettim. Nolucak bilmiyorum avea hiç güzel değilmiş
Aveadan dolayı değil ki o vergi kesiliyor o yüzden öyle.
Anladım
Yoksa 25 tl bende yükleme yapmış olsam olmuyor 30 yüklüyorum bu yüzden.
Çok garip
Hep vergiden dolayı artık yasal olarak kesiliyor yok iletişim yok telsiz vergisi bilmem ne 3.60 tl kadar falan kesiliyor daha az veya çok değilse.
avea çekmiyor. turkcell çok pahalı mecbur vodafone kullanıyorum. hem çekiyor hemde interneti filan hızlı.
Turkcel, Avea, Vodafone üçünüde denedim, en iyisi Turkcell diyebilirim. :)
Vodofone allah kahretsin ki değilim turkcell i birakmasaydim keske
Bnde bu aralar vodafoneden hic memnun degilim
Turkcell pahalı ama hizmeti iyi. vodafone hizmeti orda fiyatlarıda orta. avea ucuz hizmeti kötü
turkcell heryerde çekiyor valla hayatta başka operatöre geçmem birazcık geçiriyorlar ama oda olsn:D
turkcell kullaniyorum faturali
Allahin daginda bile cekiyor <3
bu gün mesaj geldi 1000 dk mesaj vesınırsız int. 19tl
avea mı bu
evet avea mesaj geldi
Bimcelli tek geçerim valla. Hepsini toplasan bimcell etmez. Bimcell <3😎
Avea her zaman uygun. Ama çekim sorunu olabiliyor..
Türkiyedeki en iyi operatör turkcelldir ondan sonraki de vodafone, mecburiyetten avea kullanıyorum
avea ama yakın bir zamanda vodofone geçmeyi düşünüyorum
Tarifelerine baktımda baya fark var fiyat bakımından
turkcell faturalı ben yaptım bir bak uyar muhtemelen 250 dk iç 250 heryöne 19 tl
buna benzer var da 250 dk kesmiyo
kesmiyo ? yetmiyosa ek paketler var 7 liraya galiba ya tek sevgln varsa bir iki aya hevesin geçer faturalıdan dönmek te sıkıntı :) ek paketle idare ededur
sevgiim var evet onula konuşuyom her akşam paket yenilesnsin 2 gün gitmiyor mantıklı ama dedğin teşekkür ederim:)
:) kaç aylık bir ilişknz var 1 yıldan az de mi allah mutluluk versn
1,5 sene oldu inşallah daha uzun yıllar sürcek <3 :)
:) sizin heyecan duruyo demek ki bizimde bir buçuk mesajdna knşryrz genelde iş gç arayamyrz imşllh
hiç fark etmez bende çalışıyorum 2 işte illa görürüm veya işten almaya giderim olmazsa aramam lazım onu o akşam görmem lazım bir şekilde bak aklıma geldi dur arayım :)
:) ben benmknn numarasını vereym önce onu bir ara adamlk öğrensn
Avea daha avantajlı ben turkcelım ama aveayı tavsıye edıyorum
hattım avea ve benim için en avantajlı avea çünkü arkadaş çevrem ve ailem avealı.
Vodafone ve aveayı boşver 20 lira veeip bol paket internet veriyorlar keyifli kullanamıyorsun, 5 lira fazla ver rahst bir şekilde kullan
Bence avea. Ben turkcell kullanıyorum her yerde çekiyo diye ama çok kazık. Turkcellde int paketi fiyatına aveada konuşma sms int paketi yapıyosun
Evet
13 senelik vodafone kullanicisiyim artik lanet ettim su an turkcell gayet memnunum. Aveayi kiyaslamaya dahil etmeye gerek bile duymuyorum.
bir ara şantiyedeyken kepçe operatörüydüm ama çok tehlikeli yalnız vinç operatörlerinin maaşı çok daha iyi tavsiye ederim
Neyi tavsiye ettiniz anlamadım, kepçe operatörü mü olayım yani :/
yok vinç operatörü kazancı güzel
Avea kullanıyorum oldukça güzel uygun paketler var ama çekmiyor turkcell de pahalı vodafone iyidir :)
arap saçı gibi olmadımı biraz bu :))))
Anlamadın mı :(
tamam üzülme anladım vodofone iyi diyorsun demi :))
Yes :)
:))))
Avea nın kamu tarifesini kullanıyorum 1000 dk 1000 sms 4 gb internet ayrıca tarife içi 5400 dk daha var 27 tl
Cok iyi nasıl kamu ben yapabilir miyim ki
Fatıralı hat bu hattın kamuda çalışan birine ait olması gerek ya da bu tarifeyi kullanan birinin sana referans olması gerek
Referans olmasi yeterli mi?
Bu tarifeyi kullanan birinin referans olması lazım
Peki teşekkür ederim
Bimcell pttcel vs bunlarda aveanın altyapısını kullanıyor sorunlu çekmiyor pek turkcell zaten dolandırıcı en iyisi vodafone
evet avea öyle internette bile sıkıntı girmiyor ama dakika avantajı güzel olduğu için mecbur kullanıyom
Bende sırf dakikasına kanıp geçtim zaten :/
valla aynen öyle napak mecburen cekiyoruz ama dakika yönü en isimize gelen olsa gerek
Ben avealıyım fakat bir ara köye gitmiştim dağların arasından geçerken ev yok bişey yok ama ful çekiyordu? :)
Zaten sıkıntı o, şehir merkezinde cekmiyor dogru düzgün. d
Aynen ahaha :D Benim de köyde ful çekiyor dağların arasında ama şehir merkezinde benim eski oturduğumuz evde zor çekiyodu :)
soru hakkalrinin tamamini hatlar ustunde kullaniyorsun kankaa :)) ben yardimci olayın senin derdin ner =)))
Soruda sordum yaa :)))) caktirmaa :D
hepsini denedim avea hariç hepsiyle sorun yaşadım. avea nın kendisi sorun zaten. en son turkcell e döndüm müşteri hizmetleri çok gelişti.
Avea'yı Kullanıyorum Bir Kaç Yıldır Muamele Felan İdare Eder.
avea benimki ama turkcell daha az radyasyon yayıyormus
4g ama bu hafta fenercell veya pttcel yapabilirim :))
Gecen yaza kadar turkcelldi şu an avea bu yaz kismetse vodafone :D
çakalll :D hepsını tek tek sömüruyon hedıyelerı alıyon kacıyon demı :D
Yaa turkcelle bisey oldu gıcık oldum aveaya gectim simdi buda heryerde cekmiyor yil olmus 2015 hala cekmeyen yerler var ne yapim bilemedim :D vodafone nasil sence :D
gel gel kanka super :D
Tamam bu yaz vodafone geciyorum :D
1000 sms her yöne
2 gb net
vodefonlularla sınırsız sms
500 dk her yöne
25 tl iyimi kanka
ya internet sıkıntı bende 4 gb internetim var yetmiyor :/
Iyiymis valla gecerim heralde :D
ne yapacan o kadar nettı :D 2 gb yeter bıtmez
Valla yetmiyor kanka telefon 7/24 elimde :D
:D aşkınlamı konusuyon fotodakı :D hahahahaha
:D hahaha adami cekemiyorlar ya evet askitomla konusyoruz
hahahah allah mesut bahtıyar etsın ınss :D
:D eyvallah kardo
Avea 23 TL Süper Fırsat paketi
Her yöne 500 Dk
2 gb internet
Her yöne 5000 sms
TÜrk telekom kullanıyorum çünkü cep telefonu taşımıyorum :)