Vodafoneluyum nerdeyse her ay zam geliyor. Çekme sorunu hiç yaşamadım ama illallah artık. Kesinlikle başka bir operatöre gececegim. Sakın bulaşma vodafone a.
İnternet & Teknoloji konusunda 364 görüş paylaştı.
Vodofone çekmez Türkcell pahalı Türktelekom orta ama belli olmuyor Türktelekomdan Vodafone geçiş yaptım 44 liraya 10gb 750dk 250sms kullanıyorum bitsin duruma göre ya kalacam ya da Türktelekoma geçiş yapacam tekrardan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
34Görüş
Vodafoneluyum nerdeyse her ay zam geliyor. Çekme sorunu hiç yaşamadım ama illallah artık. Kesinlikle başka bir operatöre gececegim. Sakın bulaşma vodafone a.
Taahhüt ver 2 sene rahat olsun kafan
@SarışınHukukçu faturalı değilim bağlanmak istemiyorum. Taahhutsuze de boşyere ekstra ücret ödemek istemiyorum
Vodafone'luyum yalnız 😅
Vodofone çekmez Türkcell pahalı Türktelekom orta ama belli olmuyor Türktelekomdan Vodafone geçiş yaptım 44 liraya 10gb 750dk 250sms kullanıyorum bitsin duruma göre ya kalacam ya da Türktelekoma geçiş yapacam tekrardan
En iyisi benim için Türk Telekom. Yurt dışı çok iyi internet paketleri var. Sürekli ülke ülke gezen adama ilaç gibi
Aman Vodafone falan bulaşmayın hakikaten sloganının hakkını veriyor. Anı yaşa. O an çekti çekti konuştun başka yok
Vodafone kullanıyorum.. 😔
Vodafone sınırsız konuşma sınırsız internet veriyor güzel bir fiyata
Bugün aradılar 200 küsur bir fiyat verdiler. O mu güzel ya gem ne gerek var zaten ben o fiyatın çeyreğiyle rahatça bir ayı geçiriyorum.
TT fiyatlar en uygun olan ama en iyi çekim gücü olarak da Turkcell
Türk Telekom kullanıyorum. Bulunduğum evde bir tek doğru düzgün o çekiyor.
Turkcell pahalı vodafone çekim gücü zayıf Türk Telekom ortalama. Seçenek senin
Türk telekom kullanıyorum ama bu devirde ucuz bir şey yok her şey pahalı en düşük paket 95 lira
Türk Telekom kullanıyorum 44 lira ediyorum 1000 dakika 15 gb internet 250 SMS
Daha uygunu yok bence kesinlikle turk telekom
Valla hiç birini :D
Hepsi dandik…
Ama tarife v. s için BİMcell iyidir
Vodafone kullaniyorm Şu an 42 tl falan veriom ama 3gb interneti var zaten hediye carkiylada cikariyorm bana yetiyor
Mutlu Müşteri paketi al yenileyeceğin zaman. Benim yazdığım paket o ve bence o paraya daha fazlasını almalısın.
Dur bi bakiym
Bulamadim nasi yapicam
Yenileyeceğin zaman operatöre söyle o yönlendirir seni uygun pakete
Turkcell çekim kalitesi ve internet hızı olarak mükemmel. Ama tarife ücretleri bayağı yüksek.
Türk Telekom 20 GB internet 1000 SMS 1000 dk 60 ya da 70 veriyorum
Ben ucunu kiyasladim en ucuzu Turkcell çıktı bende onu aldım aynı paketi en ucuz o verdi ama bu patlamdan sonramidir nedir internet cooook yavaş
turkcell pahalı ama güzel
Türktelekom en uygun tarifeleri sunuyor
98 den beri turkcell kullaniyorum
E sonuç?
Turkcell Vodafone