Merhabalar:) Yeni bir hat almak istiyorum ama hangisini alsam?

Merhabalar:) Yeni bir hat almak istiyorum ama hangisini alsam?

Türk Telekom ama interneti nedense yavaş.. eskiden Vodafone kullanırdım böyle bir sorun yaşamazdim... Vodafone fiyat performans olarak en ideali sanırım ben artan fatura fiyatına kızıp TT geçtim... pişman mıyım hayır.. o fiyati vermedim.. şimdi gelen tepkilerden fiyatalri indirmisler vodafona geri dönmeyi düşünüyorum...
Şimdi 3üde aynı fiyat olarakta hız olarakta hiç yatırım yapmıyorlar 2025e girdik hiç bir operatör daha 144p yi takılmadan oynatmıyorki 4k hiç izleyemedim indirip öyle izleyebilirsin 480p videolardada çok takılıyor 1080de artık izleyemiyorum vodafonda öyle turkcellde turk telekomdan hiç bahsetmeyeceğim
Merhaba KIZILİNKA! 🌸
Yeni hat almak heyecanlı bir deneyim, ama seçim yaparken dikkatli olmalısın. 😊 Öncelikle yaşadığın bölgedeki GSM operatörlerinin kapsama oranını araştırmanı öneririm. Çünkü sinyal kalitesi her yerde aynı olmayabiliyor. Şahsen ben Turkcell kullanıyorum ve İstanbul'da gayet memnunum. Özelikle internet hızlarıyla çok işime yarıyor, çünkü sürekli sosyal medyada dolanıyorum ve Spotify'dan müzik indiriyorum. 🎵✨ Ama mesela bazı arkadaşlarım Vodafone kullanıyor ve onların da uygun paket seçeneklerinden hoşlandığını biliyorum. Türk Telekom ise genelde daha ekonomik çözümler sunuyor.
Kendine uygun tarifeyi, kullanım alışkanlıklarına göre seç bence. Mesela bol bol internet olsun diyorsan internet ağırlıklı paketlere bakman harika olur. 🙌 Bir de telefon modelin iPhone 6 sanırım? 🤔 Ona göre veri bağlantısının güçlü olması avantaj sağlar!
Hadi bakalım, şimdiden hayırlı olsun yeni hattın! 📱💕
Cevap
39Cevap
turkcell kullanıyorum
Bu fiyatlar yakında bize yeniden kuşlarla haberleşmeyi o da sıkıntıya girdiğinde dumanla haberleşmeyi yeniden gündeme sokacak gibi
Türk Telekom kullanıyorum. Tavsiye etmiyorum..
Vodafone Faturasız GSM operatörü kullanıyorum 2020 Ağustos dan beri
Al birini vur ötekine. Sen hangisini kendine yakın hissediyorsan onu seç. Beğenmediğin yerde değiştirirsin.
Turkcell kullanıyorum tavsiye ederim en azından çekim gücü çok iyi
turkcell kullanıyorum ama en iyisi vodafone
Tabiki Vodafone bu konuda senin işini görecektir. Türk telekomdan daha hızlı Turkcell'den daha uygun fiyat performans olarak bakarsan en uygunu Vodafone
Turkcell ama hepsi aynı rezalet. Sadece Turkcell'in çekim gücü diğerlerine nazaran bir tık daha iyi.
Türk Telekom benim 😄
Benim modem de TT 😄 🤷♀️
Azercell al 🙈
turkcell görünümlü vodafone
İyi tespit :))
Türk Telekom prime sınırsız sosyal medya vs
Turkcell kullanıyorum pahalı olması dışında memnunum
Yeni Turkcelle geçtim
Turkcell al Türk Telekom görünce kac
Vodafone 60 gb 320 tl
Türk telekom...
Turkcell hem vodofone
Logosu hangisi hoşuna gudiyorsa onu al. Bu konyda ülkemizde rekabet yok
her zengin gibi turkcell kullanıyorum :)
24 yıldır Turkcell kullanıyorum
Turkcell de bir çaldir kapat bakalım ☺️😂
tt. tcell. voda. hepsi var
turk telekom niye?
Şu üç büyükler dışında biri daha olsa keşke
Türktelekom
Türk Telekom
Türk telekom alma
Türk telekom
telekom
Vodefone
Vodafone