İnternet & Teknoloji Hangi GSM operatörünü kullanıyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor hangi gsm operatörünü kullanıyorsunuz Türkcell Vodafone Türk Telekom Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi GSM operatörünü kullanıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Türkcell 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Artık ucuza fatura gelmesinin yolunu buldum ? Hangsindeysem ondan çıkıp başka hatta geçiyorum sonra tekrar çıktığım hatta taşıyorumTıpış tıpış indirimli bi yıllık kullanım ohh gel keyfim gel 😎 0 0 Yorumla
emrederedevil Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl türkcell ama çekmiyor değiştireceğim galiba. gerçi artık fiyatlar fazla gelmesin diye operatör değiştirerek indirimden faydalanıyoruz artık. 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Turkcell ama vubpaket fiyatları ile (500tl) başka operatöre geçiş yapanilirim. 30gb a 500tl verecek değilim. 0 0 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 304 cevap paylaştı. Kaliteli hizmet sunuyorlar, şimdilik rahatsızlık görmedim 0 0 Yorumla
yeniarkadaşın Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl türkcell kullanıyorum yeni bi gsm operatörü daha çıkmış eğer olursa belkide ona geçebilirim 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. vodafone varken gerisi çöp 0 0 Yorumla
the_gokce Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Her daim turkcell çünkü kalitesi tartışılmaz. ☺️ 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Vodafone GSM operatörü kullanıyorum 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 666 cevap paylaştı. Turkcell kullanıyorum 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 508 cevap paylaştı. Turkcel en iyisi bence 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 819 cevap paylaştı. Vodafone 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 338 cevap paylaştı. Vodafone 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 501 cevap paylaştı. Vodafone 0 0 Yorumla
ispartalisparrow Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Turkcell, ama paketleri artık fazla pahalı! 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Turkcell 🤦🏻♂️ 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 421 cevap paylaştı. Türksel kullanıyorum 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 305 cevap paylaştı. Telekom 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Türk Telekom 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Turkcell 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Türkcell
Artık ucuza fatura gelmesinin yolunu buldum ?
Hangsindeysem ondan çıkıp başka hatta geçiyorum sonra tekrar çıktığım hatta taşıyorum
Tıpış tıpış indirimli bi yıllık kullanım ohh gel keyfim gel 😎
türkcell ama çekmiyor değiştireceğim galiba. gerçi artık fiyatlar fazla gelmesin diye operatör değiştirerek indirimden faydalanıyoruz artık.
Turkcell ama vubpaket fiyatları ile (500tl) başka operatöre geçiş yapanilirim. 30gb a 500tl verecek değilim.
Kaliteli hizmet sunuyorlar, şimdilik rahatsızlık görmedim
türkcell kullanıyorum yeni bi gsm operatörü daha çıkmış eğer olursa belkide ona geçebilirim
vodafone varken gerisi çöp
Üç hattım var, hepsinden bir tane kullanıyorum.
Her daim turkcell çünkü kalitesi tartışılmaz. ☺️
Turkcell kullanıyorum
Vodafone GSM operatörü kullanıyorum
Turkcell ile baglan hayata
Turkcell kullanıyorum
Turkcell memnunum
Telekom kullanıyorum
Turkcel en iyisi bence
6 aydır bu operatörü kulaniyorum.
Turkcell ve Vodafone ikisinde kullanıyorum.
Vodafone
Vodafone
Turkcell
Vodafone
Vodafone
Turkcell
Vodafone
Bimcell 🤣🤣🤣🤣
Turkcell, ama paketleri artık fazla pahalı!
Turkcell 🤦🏻♂️
Turkcell
Türksel kullanıyorum
Türk Telekom
Telekom
Vodafone
Turkcell
maalesef türk telekom
Vodafone
Turkcell'i
Turkcell
Türk Telekom