Ondan şüphelendim sizce haklı mıyım haksız mı?

Konuştuğum ve ilgimi çeken bir çocuk var. Bu çocukla beş gün önce etkileşime geçtim. Bu çocuğun eski sevgilisini de tanıyorum. Neyse... Olay günü bu çocuğun eski sevgilisi Discord'a girip çevrimçi oldu.

Tam olarak beş dakika durdu ve çıktı. Aradan iki veya üç dakika geçti. Bu çocuk girdi. O da bir dört, beş dakika kadar durdu ve çıktı.

Ama bana cevap yazmadı. Ben kesin bir yargıda bulunmamak için yirmi dakika kadar bana cevap yazmasını bekledim. Yazmayınca da iletişimimizi sonlandıracak bir veda konuşması yaptım. Daha doğrusu yazdım ve gönderdim. Çünkü hala eski sevgilisine sevgili olma gözü ile bakarak değer verip sadece ondan gelen bildirime girdiğini düşündüm

Bana tam olarak bir yarım saat sonra geri döndü. Ona hiçbir şekilde bir başkasından bildirim gelmediğini, sadece benden bildirim geldiğini söyledi o saatte. Discord'a girdiğini, telefonundan Discord'a girdiğini ve telefonunu sonuna bir yere bırakıp işlerine odaklandığını söyledi. Ses kaydımı bile şimdi dinlediğini söyledi.

Ben de biraz tepkiliydim ve her dediğine bir mazeret uydurdum, Discordda çevrimdışıyken bildirim geldiğini ve benim dışımda başkasından gelen bildirime girdiğini söyleyerek inanmadığımı belirttim. Ve iletişimimiz sonlandı. Ama ben şu an haksızlık mı yaptım diye düşünüyorum. Çünkü Discord'a bir yıldır girmiyordu.

Biz konuşmaya başlayınca beş gün üst üste düzenli bir şekilde girmeye başladı. Ama bu tartışmadan sonra o gece bir daha hiç girmedi. Ertesi gün de girmedi. Yine girmeyi bıraktığından korkuyorum.

Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Bir de biz tartışırken ben bir şey yazdığımda tekrar giriş yapıp cevap veriyordu bana. Ama ben iletişimi kestikten sonra hiçbir şekilde girmedi. Hatta ben bir saat sonra tekrardan yazmış olsam bile cevap yazmadı.

Ben biraz haksızlık yaptığımı düşündüm ona ve yine bir şeyler yazdım. Ama dönmedi ve bir daha da giriş yapmadı bundan sonra. #aşk #ilişki #ilişkiler #aşkilişkileri #ex #sevgili #sevgililer #exsevgili #exsevgililer #eski #eskisevgili #eskisevgililer

Güncellemeler
7 ay
Soru sorarken kategori seçemedim. Sorum internet ve teknolojide gözüküyor owner veya moderatör değiştirebilir mi?
Güncellemeler
7 ay
@owner @moderator
Ondan şüphelendim sizce haklı mıyım haksız mı?