Yani az ise rüyalanmadır. Ama sen istenmeme konusuna takılmışsın zaten bir kaç gün deposunun dolmasına izin ver. Birde çaktırmadan parfüm ve kıyafetlerin ile tahrik etmeye çalış. Haftada birden azmı ilişkşye giriyorsunuz düşün cevap az ise sıkıntı.
@DadyCool34 haftada bir oluyor bide ben güm içinde istekliyken o istemedi ben onu sorun ettim benden tatmin olmayıp başka şeyler mi düşünüyor diye düşünmeye başladım
İş yerinde belki bir şeye takıldı belki ondan istenedi. Psikoloji işi neticede bu. Başka şeyler düşünme konusuna gelince erkeklerin fantezi dünyaları farklıdır sürekli birşeyler izlerler. Sen dediğim gibi bu olayı büyütmeden bir daha dene bir kaç gün sonra beklemediği bişi yap ilgisini cezbetmek için ceza değil ödül var ne olacak acaba?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Maddi durumun iyi olan çalışmayan karısın. Zorlama. Çok merak li isen. Kocanın yanında adam gibi. Bak adam gibi ise gir çalış. Zor dimi
O ne alaka
Nasıl ne akala ya. Çalış. Zor mu ya...
Geceleyin rüyasında boşalmış olabilir hemen kötü düşünmeyin.
Gün içinde bana çok isteksizdi
Olabilir rüyasında boşalmasına sebep değil
Hatta gece banada sarıldı bi kaç kez
O zaman takılmayın çok fazla
Morali bozuktur rüyalanmıştır bazen banada oluyo öyle aldatma sakın kocanı
Kendi yaparakmi boşalmış yoksa ruyaylami
Rüyayla boşalmış ama haberi bile yok sabah işe gitmiş o halde bide sonra ben dedim yatakta ıslaklık var diye hatırlamıyor öyle bi rüyada görmedim dedi
Sıcaktan olmuş olabilir felan dedi ama bilemiyorum bide gece bana sarıldı bi iki dega
İstiyor ama yapmıyor acaba niye
Ruyalanmis artik kac aydir yapmiyorsaniz
Hayır öyle bi durum yok işte ben gün içinde isterken o isteksizdi gece boşlamış
İlginc bir durum
Benden tatmin olmayıp başka şeyler mi düşünüyor acaba
Seni arzulamadigi kesin
Ama gece bana sarıldı bi kaç kez
Uykusunda bana sarıldı bi kaç kez
Ruyada artik napiyosa sana sarilmis
Olabilir bu elinde olan bişey değil
Ama gün içinde ben istekliyken isteksiz olup sonra gecesine yatağa boşalmak nedir
Kendi isteğiyle yaptığı bişey değil sonuçta ama isteksiz olması da ilginç tabi
Yorgundu biraz maça gelan girmişti
Genel olarak istekliyse tatmin ediyorsa sorun etme yorgunluk olabilir normaldir
Bide gece banada sarıldı bi kaç kez rüyalıp bana mı sarıldı acaba
Sana sürtünerek bşlmış olabilir 😊
yataga bosalmis ne la donuna mi? ruyalanmis mi
Yatakta ıslaklık vardı
Yani az ise rüyalanmadır. Ama sen istenmeme konusuna takılmışsın zaten bir kaç gün deposunun dolmasına izin ver. Birde çaktırmadan parfüm ve kıyafetlerin ile tahrik etmeye çalış. Haftada birden azmı ilişkşye giriyorsunuz düşün cevap az ise sıkıntı.
@DadyCool34 haftada bir oluyor bide ben güm içinde istekliyken o istemedi ben onu sorun ettim benden tatmin olmayıp başka şeyler mi düşünüyor diye düşünmeye başladım
İş yerinde belki bir şeye takıldı belki ondan istenedi. Psikoloji işi neticede bu. Başka şeyler düşünme konusuna gelince erkeklerin fantezi dünyaları farklıdır sürekli birşeyler izlerler. Sen dediğim gibi bu olayı büyütmeden bir daha dene bir kaç gün sonra beklemediği bişi yap ilgisini cezbetmek için ceza değil ödül var ne olacak acaba?
Rüya görmüştür eşiniz
Gün içinde çok isteksizdi ama
Eşine bi sorsaydın ne yaptın sen diye
Sordum haberi bile yok hatta o halde işe gitmişti ben söyledim yatakta ıslaklık var diye
Aaa dur bakalım bugün tekrar şöyle ilişkiye girmek istediğin
Rüyalanmış mı basbayağı boşalmış mı?
Bana karşı çok isteksizdi bende bunu anlamıyorum istekli olupta yapmasa anlayacağım
Sen varken yatakta kendini tatmin ettiyse sıkıntılı bir durum. Banyo var wc var. Kendisine bir sorun bence?
Hatırlamıyor farkında bile değil yataktaki ıslaklığıda ben söyledim o işe gitmişti o halde
Sen dururken olur mu öyle ya
Evlilik nasıl bisey