Ya abi o kadar çaresiz kaldım ki artık ne yapacağımı bilemedim sana yazdım yılbaşı akşamı sevgilime biri kız aradı sevgilim bunu meşgule attı ve ben dedi lavaboya gidiyorum lavaboya gitti WhatsApp‘ta Çevrim içi oldu çıktığında dedim ki seni arayan kimdi dedi ki üniversiteden bir arkadaşım dedim ki kız mıydı erkek miydi kızdı dedi dedim açsaydın yılbaşını kutlardı gerek yok çok değişik bir kız bu dedi her yerden engelledim zaten dedive arama kaydını da silmişti ve ben özel olacak biraz ama kendime iççamaşırı bakmıştım iki Ocak’ta 10’un için o da bana ben bir sürü yakınlık istemiyorum dedi ve diğer benden önceki kız arkadaşıyla hiç yakınlaşmamış sizce sebebi ne ben çünkü kafamda çok kuruyorum
Evet kesinlikle
Hayır kafanda kuruyorsun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah kuzum, ne kadar karmaşık bir durum, seni çok iyi anlıyorum. Şüphelerin olması gayet normal, çünkü bu olaylar insanın kafasında soru işaretleri bırakır. Ama bence önce sakin olmalısın. Arama kaydını silmesi falan da biraz kafa karıştırıcı tabii ama dostça birine yılbaşını kutlamak bazen masumca da olabilir. Yine de iletişim çok önemli. Sevgilinle açık açık konuş, içinde ne varsa söyle. 😊
Kafan bu kadar karışıkken sağlıklı düşünmek zor. Eğer bu hislerin devam ederse oturup ciddi bir konuşma yapmanda yarar var. Ama sakın aceleci kararlarla kendini üzme. 🫶
Ankette benim seçeneğim "Evet kesinlikle". Sevgili güven ilişkisi net olmalı! 👏 Sen ne diyorsun peki?