Şüphelenmek de haksız mıyım?

Biriyle konuşuyorum. Önceden bı ara iletişimin kesilmişti. Aracılar vasıtasıyla tanıştığımız için onlara sosyal twitterdan konusmadigimiz bir hafta içinde hemen kız ekleyip kız tweetlerini özelikle beğenmediniz yanlış buldugumu söylemiştim. O ben ona söylemen takip ettiklerini çıkarmıştı ama beğenileri duruyordu. Neyse bişey demedim. Bugün b baktım kendisi gibi aynı şehirde ogretnmenlik yapan başka bir hanım Efendi'nin eski geçen aya ait iki tane tweetini beğenmiş. Yani onun profilinde aynı şehirde oldukları belli oluyor zaten. Ona bunu sordum takiplesmiyorsunuz ben seni stalklıyorum saçma buldum dedim. O da öylesine olan bir şey tanıdığımı söyleyemem dedi ama hala beğeniyi dahi geri çekmedi. Süphelenmekte haksız mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Konuşmamız kesildiği haftada kızın paylastigi fotoğrafı beğenmişti hala duruyor. Sanki biraz gevşek gibi ben mi yanlışım bir de bilmiyorum anlattığına göre hiç sevgilisi olmamış... Ben dış görünüş olarak güzelim benim için önemli olan karakter ama böyle yaptıkça da tek tutundugum olan karakterinden de soğur oldum...
Güncellemeler
+1 yıl
Gümcel
Şüphelenmek de haksız mıyım?