Güncellemeler
+1 yıl
Konuşmamız kesildiği haftada kızın paylastigi fotoğrafı beğenmişti hala duruyor. Sanki biraz gevşek gibi ben mi yanlışım bir de bilmiyorum anlattığına göre hiç sevgilisi olmamış... Ben dış görünüş olarak güzelim benim için önemli olan karakter ama böyle yaptıkça da tek tutundugum olan karakterinden de soğur oldum...
Güncellemeler
+1 yıl
Gümcel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu işler başta böyle başlar sonra erkek sende olan ilgiyi kaybeder gözü dışarda kısaca doğru yapıyosun
Teşekkür ederim
Dogumunda hemsire de poposuna saplak atmisti bunuda dertlencenmi. Gecmis seyi nie isitiyorsun anlamadim.
Guncellemeye guncelleme yapayim. Haklilik payin olabilir. Bosluktan yararlanmis olma ihtimali var 😂😂
Geçmişte boşlukta öyle yaptı guncelde onu yazdım. Ama şu sıralar da ben mezun olucam tez yazıyorum diye yazisamiyoruz. Ki daha hiç görüşmedik seni seviyorum dedi aynı şekilde karşılık veremedim. Ben sabırlı ve temkinliyim o sanki garip ya ne bileyim ya
Yuz yuze gorusmedinizmi hic
Yok
Sence gevşek mi bu
Allah allah. Mektup arkadasi gibi bisi yani iliskiniz.
Bazı davranışları oldu benim daha hiç sevgilim olmadı elim yüzümde düzgün biriyim o da benim olmadı diyor kendisi öğretmen 29 yaşında. Bana gezelim şu şehirde tozalım muhabbeti yapti bende ondan sonra tepkimi gösterdim vbiraz da sogudugum için mesafe koydum görüşmeyi erteledim hem tezim olduğu için onunla uğraşıyorum şu sıralar
İliski suresi nekadar?
İki aya yakın hemen hemen konuşma asamasindayiz
İki ay 1 hafta bosluk tezlerin yuzunden seyrek konusma. Ama seni sevebiliyorum diyecek kadar iyi tanimis. Bana biraz garip geldi. Cok basit gibi duruyor. Taktir senin.
Bence çok basit olmamalı seni seviyorum diyebilmek
Bende o kanaatteyim.
Oldu sevdiğini hissettirdiği zamanlar ama kolaylıkla başka güzel birinden ilgi görünce yine sevebilcek biri. Hayatında sevgilisi olmamış bak yargilmak ego tatmini değil çok kişi çıktı karşıma zamanı değil dedim. Bı iliskiden beklentinin ne olması gerektiğini biliyorum ama bunda emin olamiyorum.
Suphe insani yer bitirir zaten. Bence sen zaten bitirmisin sadece onaylanmak istiyorsun gibi geldi bana.
Evet doğru tespit✨
Ozaman uygulamaya gec. Burdakilerin yorumu kararini degistirmicek. Hakkinda hayirlisi.
Sağol hepimiz için öyle olsun
Bence hmen bitirme bir daha olursa ona gore düşün derim ben haklısin ama bir sans tani
Ya bence zarf atıyor. Millet ne takintilisin diyor ne alaka ya? Ben medeni değilim o halde kimse kusura bakmasın.
Bir şans olabilir son şans karar senin
Kiza yazmayı düşündün mü peki
Kıza asla yazmam kız yazık niye rahatsız edeyim
Yazarsan icin rahat eder yoksa icine atarsan en ufak şeyi seni kızdırır bende
Ben bunu bırakıncam muhtemelen. Senden rica etsem yorumları okur musun ne düşünüyorsun sende bir erkeksin
Her erkek ayri düşünür tıpki bir bayan gibi öfkeni anlıyorum ona göre yaziyorum burdakiler hep olumsuz yazar ama senin düşüncen herseyden önemli
Ben ona ısınamadım. Bişey var ama çözemiyorum.
Ya bişey sorucam diyo ki sürekli tanıyor olabilecegin kişilerde çıkıyordu sayfasına girince de beğenmiş bulundum? Ve hala geri çekmemiş beğeniyi. Belli kiz benden güzel değil ama bence kız da öğretmen aynı sehirdeler cazip gelmiş.
Benim illa sil beğeniyi mi demek gerek? Bence kendisi de anlayabilir değil mi?
Bence gayet açıklayıcı oldu dedigin gibi cazip gelmis olabilir o öğrenmen ve icinden birşeyler düşünüyor haklı olabilirsin
Teşekkür ederim cevaplarınız için
Sen ne takintilisin yav
Gevşek değilim kusura bakma
Gevseklikle alakasi yok ki bunun. Adam gevsekmis o ayri da sen boyle kimseyle olamszsin
Evet olamam haklısın olsun olmasam da olur o halde
Herkes böyle güvenilmez de olamam. Bana göre güven sarsıcı davranışı.
Yapisi vs farkli olabilir hepsi olabilir. Ama uyarmana ragmen biselrr yapmasi ve devam etmesi vahim duruyor
Doğru
Haklısın
Haklısın