Şüphelenmekte haksız mıyım?

Sevgilimle nerdeyse 1 yıllık ilişkimiz var. Ve sosyal medyada sevmediğim bir arkadaşını takip ettiğini gördüm. O kişi de beni sevmiyor ilk günden beri. Hatta arkamdan hakaret ettiğini de öğrendim. Sevgilimin eskiden bu kişi ile sarılıp elini omzuna atacak kadar samimi olduğunu öğrendim ( 5 6 ay tanıyarak bu kadar samimi olmuş ) bunu öğrendiğimde İlişkinin 6-7. ayındaydık. Ben bunu niye yeni öğreniyorum dediğim zaman sen geçmişteki her şeyi söylüyor musun ki diye trip attı, zaten eskiden di dedi. Ben takipleştiğini öğrendiğimde çıkarmasını istediğim. Çıkarmıycağını söyledi. Normalde konuşmuyorlar diye biliyordum. Bana arada konuşuyoruz dedi. Ben hani konuşmuyordunuz dedim. Sen de herkesle konuştuklarını anlatmıyosun ki dedi. Biraz karışık oldu kusura bakmayın. Özetle benden önce fazla samimi olduğu, biz İlişkideykken de beni sevmeyen, hakaret eden ve benim de sevmediğim birini, konuşmuyoruz demesine rağmen konuştuğunu öğrendiğim birini takipten çıkarmamak için benimle kavga etti. Daha sonra da şüphelendiğim için kavga çıkardı.
Güncellemeler
1 yıl
Sevgilim zamanında daha sert bir erkek istediğini söylemişti. O arkadaşı da o tarz biri. Bu da şüphelerimi arttırıyor
Şüphelenmekte haksız mıyım?