Sizce kuşkularım doğrumu?

5 senelik bir ilişkim vardı 2hafta önce ayrıldık bi şekilde gene konuşuyorduk o yazıyordu bana napıyosun diye 3gün önce tiktokta bişeyini gördüm eski birini takip ediyordu bende bune hesabı yazdım merak etme bişey yok atarım sana yaptı tamam dedim noldu kıskandın mı dedi bende sinirlendim ters konuştum beni ilgilendirmez felen diye ben nerdeyim sen nerdesin dedi bende ayrı kafalarda oldumuz kesin iyi geceler dedim iyi geceler iyi geceler dedi sonra bir gün sonra resimleri bendeydi onları istedi attım diğer olayı merak ettimden dayanamadım sordum sanane dedi dert mi oldu dedi dert olduysa konuşmuyorum onunla dedi bende dert olmadı sordum dedim ilgilendirir mi dedi Ben de özür dilerim dedim oğlum lafını yeme Sana kaç kere söyledim O gün boş boş konuştun lafını yeme dedi Ben de tamam dert oldu sinirle söyledim dedim muhatap olmayalım lütfen dedi Emoji attı şaka yapıyor sandım ben de gülücük attım okey dedim seninle konuşacak bir şeyim yok benim dedi sonra Ben de ne zaman oldu ki zaten dedim bir daha yazma lütfen dedi ve engelledi şok oldum annesi beni aşırı derecede seviyor sana kurban olayım falan diyor oraya gittiğimde saçlarını falan okşuyor sürekli beni Över yani giyim mi felan beğenir ablası da aynı şekilde ama bilmiyorum ablası abisine kız ayarladı arkadaşını onlar sevgililer sevgilisinin kız kardeşi var büyük ihtimalle onların evine girip çıkıyor Çünkü duvarda resimlerimiz vardı onu bazanın altına kaldırmış Annesi ablası benim eski sevgilimle ikisinin arasını yapar mı kadın hala bana yazıyor ama böyle 1.02 yüzlülük olur mu bu düşünce içimi yiyip kavuruyor çok korkuyorum erkek arkadaşımın Instagram ismi farklı isimdi Şimdi kendi ismiyle o kızı abisini Abisinin sevgilisini ablasını takip ediyor Ve başka hiçbir kız yok kız bugün Biyografisine kilit işareti koymuş ama erkek arkadaşım da hiçbir şey yok bilmiyorum benden dolayı mı koymuyor Kızda aynı şekilde çocuğun annesi takipleşmeye başladı O ve sadece 2.03 erkeği takip ediyor kilit işareti kime ait çok merak ediyorum eğer ki annesi beni bu kadar çok sevip Arkamdan ablası ile iş çevirdiyse hakkımı asla helal etmem ama emin olamıyorum kuşku da beni çok üzüyor
Sizce kuşkularım doğrumu?