Şüphemde haklı mıyım?

Eski flörtüm olan beyle ne kadar güzel de davranıp iltifatlar da etse samimi hissetmediğim, sanki ezberlenmiş her kadına yapılan hareketlerimiz gibi hissettiğim için ayrıldım. Beni oyalamadığın için sağol filan dedi yaklaşık 1 yıl önce. Bir kaç gün önce Mehmet Rauf diyelim , sahte bir hesap bana takip isteği attı ve sayfanın takip ettiği sayfalar hep o beyin ilgilendiği şeyler ile ilgiliydi. Öğrenmeye çalıştığı dil, şu an yaşamaya gittiği şehir, yaptığı spor , izlediği film gibi sayfaları takip ediyordu. Bende onun açtığı aynı isimle yani Mehmet Rauf isminde yeni bir hesap açtım. Onun önceden oturduğu evin manzarasını Prof resmî yaptım. Mesajdan da eski evinin fotosunu yolladım. Ve soru işareti attım. Engellemiş benim yeni açtığım hesabı. Ama kendi hesabımdan hala görüyorum. Sizce şüphemde haklı mıyım? O değil mi o sahte hesap?
Güncellemeler
+1 yıl
Eeeeee o olmaz senin Hüsnü kuruntun mu çıktı sonuç :)
Güncellemeler
+1 yıl
O sahte hesap full Almanca öğrenmek, Almanya’da yaşam ile ilgili sayfaları beğenmişti. Benim hamlemden sonra bugün başka dilleri başka ülkeleri eklemeye başlamış. Ben panik oldu, kafam karışsın diye kendince bu hamleyi buldu diye düşünüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Beni kokundanuzaksendenuzak diye başka bir sahte profil ekledi ve kimseyi takip etmiyor. kabul etmedim tabi. Diğer hesapta kapatılmış sahibi tarafından. Ben eminim artık kesin o
Şüphemde haklı mıyım?