Güncellemeler
+1 yıl
Eeeeee o olmaz senin Hüsnü kuruntun mu çıktı sonuç :)
Güncellemeler
+1 yıl
O sahte hesap full Almanca öğrenmek, Almanya’da yaşam ile ilgili sayfaları beğenmişti. Benim hamlemden sonra bugün başka dilleri başka ülkeleri eklemeye başlamış. Ben panik oldu, kafam karışsın diye kendince bu hamleyi buldu diye düşünüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Beni kokundanuzaksendenuzak diye başka bir sahte profil ekledi ve kimseyi takip etmiyor. kabul etmedim tabi. Diğer hesapta kapatılmış sahibi tarafından. Ben eminim artık kesin o
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bilemeyiz ama karşı tarafın rahatsız olduğu açık ki engellemiş
Ama o sahte bir hesap, kendi gerçek hesabı olsa bir tane aynı soy isimli takip ettiği kişi olmaz mı? Ya spor Ya dil öğrenme Ya yemek yapma sayfaları ya da ünlüleri takip etmiş, hiç normal takip ettiği kimse yok.
kesinlikle o :)
İfşalandım diye panikten engelledi değil mi? Yoksa o kişi olmasa sen bu evin resmini niye attın bana? Benle aynı isimde sen hayırdır kimsin demez mi insan?
tabi ki. hayirdir bilader demesi lazim :)
Peki sizce benim olduğumu anlamış mıdır?
ayni mobil cihazi kullandigi icin gercekte ilgilendigi konulari instagram biliyor ve direk o da onerdigi profilleri takibe almis ugrasmamak icin.
anladi bence siz oldugunuzu. t
Çok mantıklı bir şey söylediniz şu anda. Peki sizce şimdi napacak dersiniz
yani gorustugunuz zamanin detaylari onemli. bir ara konusup fikir yuruturuz dilerseniz.
Şu an konuşuyoruz Ya sizle. Onla da sadece mesaj, sesli mesaj ve iş ortamındaki sohbetlerimiz vardı
is yerindenmis mesela simdi anliylrum bunu. bu gibi detaylari bilmeden fikir yuruttugum takdirde iskembeden sallamis olurum.
:) iyi bu bilgiyle ne yapabiliriz mesela :) sonuçta reelde tanıdığım biri iş arkadaşımdı kendisi, ve aşırı yakışıklı biriydi
iş ortsmi onemli tabi ki. yakisikliligindan daha onemli en azindan.
İş ortamında olması böyle bir şey yapmış olma ihtimalini artırır mı sizce? Bu yıl aynı iş yerinde değiliz artık, geçen seneydi
olabilir. mesela ciddi bi iliski bekleyip dusundugu kadin ona inanmazsa bi daha cesaret edemeyebilir. urkutup uzmussunuz belli ki
O zaman şimdi sahte hesaplardan ekleyip ne yapmaya çalışıyor
platonik olmus artik. sevdigi icin ordan bakiyor.
İyi de ne işe yarayacak? Oradan tavlayıp bak benim mi diyecek
sadece merakini giderip seni gormeye devam edicek. bi yere varamaz.
Kendisi evlendi şu anda. Napacak ki bakıp onu anlamıyorum. Geçen yıl bu eşi ile sevgili olunca benim çalıştığım iş yerine bu kadını getirdi. Arkadaşım diye benle tanıştırdı. Aradan 2-3 hafta geçmedi beni aradı evleniyorum diye bende hayırlı olsun, inşallah çok mutlu olursun dedim. Ee şu an evli, peşime düşmüş olması garip değil mi? Artık eskisinden de imkansız. Oradan bakıp ne olacak :)
evlensek de unutamadigimiz olabilir. cok dogal. imkansiz olmus olmasi seni arzuladigi gercegini degistirmez. bilgi olarak evli oldugu yoktu soruda.
Ya şimdi de kokunu özledim tarzında bir sahte hesap ekledi, bu sefer ki kimseyi takip etmemiş, o olabilir mi dersiniz? Hiç kimseyi takip etmiyor. Valla paranoyak oldum iyice. Almanya’ya gitmek için oradan birini aramış bulmuş onunla evli şu anda,
ozlemis zaten ben de biliyordum ozledigini. o dur. emin ol 🤫😉
Kabul etmedim isteği ;) nereye varacak bakalım böyle böyle
bi yere varmicak. bi sey vikmaz ki sonucta evli.
Evlendiği ilk sıra çok acele karar vermişim , çık hızlı hareket etmişim dedi 1 kere karşılaştık ama ben o zaman neden böyle dedin filan demedim. Geçen biri dedi , karısı kansermiş şu anda
yaşlar nasıl
30 niye ki
boğ laflara karnımız tokmu diyorsun
Hayır çok iltifat ediyor , sürekli arayıp soruyordu ama bana ciddi ilişki değil de takılmalık istiyor gibi geliyordu. Aslında tam evlenmelik bir insansın filan da diyordu ama ne bileyim içinizden samimi olmadığını hissedersiniz , güvenemezsiniz ya onun gibi düşünün
güwen en önemli şey dirr
onun yaşı kaçtı
O da o civar
denk mişsiniz
daha ciiddi olamaz mıydı
Olabilirdi aslında, babamla tanışmak istediğini söyledi, evlenmek istediğini de söyledi ama kız düşürmek için ezbere söylenmiş laflar gibi hissettim, bana göre tipi belki daha iyi olduğu için öyle hissettim
ha sen onu ciddi bulmadın
ya da cesaretin kırılmış gibisin
İl yerinde evli iki çocuklu aranan bir kadın vardı, kadını evine davet etmiş diye duydum, emin değilim tabi, sormadım da , birkaç kere o kadınla ilgili anlatması gereken çok önemli bir şey olduğunu söyledi ama dinlemek istemedim, herkesi yatağa atıyor heralde bu bir bahane bulup gibi geldi , güvenemedim
demekki altı yaş gibi..
çalışıyor musun
Ne diyorsunuz anlamadım
o kadına karşı
dedim altı yaş değill
seninkininnnnnn
O ne demek ki
ilgliymiş gibi anladım