https://hizliresim.com/bgd7tx1
Bu mesajları atarken hiç mi utanmıyorsunuz?
https://hizliresim.com/bgd7tx1

Böyle mesajlar gelme olasılığı mesaj açık olduğu hallerde hep olacaktır...
Eylem, mesaj kutusunu açmak
Sonuç sapıkça mesajlara maruz kalma
Öneri, ya gelen mesajları görmezden gelmek ya da mesaj almaya kapatarak sapkınların yolunu değiştirmek...
Ayrıca olaya çok yanlış pencereden bakıyorsunuz herkes amacı doğrultusunda hareket ediyor.
Sen belki bu tip mesajlara düşmüyorsun ama bir ihtimal düşer ve gecem şenlenir umudula copy paste Sevdalıları onlar:))
O yüzden çok da umursamadan geçebilmek lazım.
Açıkçası böyle mesajlar, hem saygısız hem de oldukça uygunsuz. 😤 İnsanların kişisel alanlarına girmeden, onları rahatsız etmeden iletişim kurmak çok önemli. Sosyal medya veya herhangi bir platformda, sırf mesaj yazabiliyorsun diye insanların sınırlarını zorlaman doğru değil. Böyle mesajlar alan biri olarak bu kişiyi engellemekten çekinme. Kendi huzurunu koruman, en çok önemsemen gereken şey! 🌟 Unutma, kimsenin bu tür davranışlarını tolere etmek zorunda değilsin. 🙌
Cevap
41Cevap
böyle sapıklar çok var maalesef.
Dm kutunu kapatabilirsin çünkü böyle çok insan var rahat vermezler
Dm kutunu kapatırsan böyle mesajları görmek gibi bir derdin olmaz.
Tamam.
Allahtan mesaj kutumda sadece aklı başında bir iki insan var fazlasına tahammülüm yok bu yüzden kapattım zaten 😇
Empati yaptır onlara ben anan da bakire mi derim mesela bu soruya jdjdjskdjsj
Doğuş reisin ona selamı var: 👇
https://www.youtube.com/embed/s0I5rwVwcYoİsmi bu kadar deşifre edebildim. : Birazorİs man
Sanki nick tanıdık geldi gözüme, niye karaladın ya
madem oyle birden yazdı neden o kişinin adını gizleyip herkesi zan altinda bırakıyorsun
kimliğin ortaya çıkmayacak olsa savcılığa ver de cinsel tacizden ceza alsın derdim. it gibi pişman olurdu o zaman.
Bizi olduğumuz gibi kabul ettilerde biz mi eyvallah demedik.
Bu sitesi ki erkeklerden utanma beklemek Trump'un Netanyahuya kafa atması gibi bir şey...
Benim fake kız hesabına da deli gibi canım canım mesajlar geliyor direkt bel altı konuya girerek mesaj atıyor gram utanma arlanma yok ben erkek halimle bıktım bunlardan kadınlar ne yapsın
baya ince girmiş en azındab boy ve kalınlık belirtip örnek resminin linkini atmamış ayı :D
Utanma var mı evli olduğunu duyunca direk eşin sana yetmiyor mı lafı kardeşim ları
Paylaş da mesaj sırası bize gelmeden engelleyelim
Anonimliğin verdiği bi güç var utanmaz tabii kimse
sayın akılsız erkekler keklikleri kaçırmadan yavaş yavaş sapıklık kazanç sağlamaz.
Neden utansın. Zaten kimliği. Belli değil
Gelip bir de burada yorum yapar aklım şaşar
hayır ne yapacak ki güncel durumu öyle ya da değil jinekolog sanki 😂
Mesajlar da yanıtlar ve sorular gibi aşırı cinsel içerik içerememeli bence, kaldırılmalı
"Üvey annem olsan..." A. K. andavalları ya :)
Bu bir şey değil ki yüzümü boydan fotoğrafımı atıyorum diye delirenler var 😆
Ya anası yoktur ya da babası çoktur büyük ihtimal
Dm kutunu kapatabilirsin
Saçma. İnsanların bu srfszlikleri yüzünden neden özgürlüğümü kendim kisitlayayim.
@sinirlisogan özgürlüğün bi yere kadar. Bana mesaj atabilmen senin özgürlüğün değildir
Yanlış anlamissin. Kız kendi mesaj atılabilir ayarlarını kapalı tutmak zorunda değil diyorum. İster açar ister kapatır fakat erkekte öyle her istediğini soramaz
@sinirlisogan tek çözüm yolunu söylüyorum neden anlamak istemiyorsun? Misal bunu yoruma kapatsaydım cevap veremezdin
Adını gizleme rezil olsun
Sapık çok maalesef bu sitede.
utansalar atmazlardı yüzsüzler
Piskolojisi çok bozuk olan var
Neler yazıyorlar hiç utanma yokki
Ben de attım bir baksana
Kanki sakin ol
Engelle geç yaa hiç sevmem böyle insanları
Sende bamya yaz ona 😄
Direk engelle muhatap olma bile
Anonim olmanın rahatlığı.
Utanma olsa atarlar mi?