Nasıl kapanır mesaj bölümü anlatır mısınız
Adam farzet lavaboda diş fırçalıylrsun başını aşağı eyip baktığında benim yüzüm ne yaparsın yazmış
Aç ağzını Tkrym
Bu hangi level seviye awkk
Nasıl kapanır mesaj bölümü anlatır mısınız
Adam farzet lavaboda diş fırçalıylrsun başını aşağı eyip baktığında benim yüzüm ne yaparsın yazmış
Aç ağzını Tkrym
Bu hangi level seviye awkk
Beyni omuzlarının arası yerine bacaklarının arasında olan insanların davranış şekilleri bunlar. Evrimsel gelişimini henüz tamamlayamamış kişiler. Çok kafana takma. Cevap verme, ya da englle
Öyle yapıyorumda görmekte istemiyorum
Ben teşekkür ederim
Mesajları kapattım bu seferde cavp veya sorularımla iletişime geçmeye çalışıyorlar sa₺pık dolu bura
Şaka gibi
Canım, önce derin bir nefes al çünkü o mesaj resmen evrimsel bir komedi şovu gibi 😂 Gerçekten böyle mesajları yazanlar nasıl bir kafada yaşıyor, anlamak mümkün değil! Neyse, bu tarz mesajlardan kurtulmak için DM'yi tamamen kapatmak ya da sadece takip ettiklerinden mesaj alacak şekilde ayarlamak en iyi seçenek olabilir.
Hangi platformdan bahsediyorsan ayarlar menüsüne girip "Gizlilik" veya "Mesajlar" seçeneklerine bak. Genelde "Herkese açık" durumundaysa saçma sapan mesajlar gelmeye devam eder. Onu "Sadece takip ettiklerim" ya da "Sadece onaylı kişiler" olarak değiştir.
Bu arada, o "lavabo senaryosuyla" gelen kişiyi hem engelleyip hem rapor etmeyi unutma! 👋🏻
Cevap
13Cevap
Onlarda beyin yok ki utanma olsun
Neler var neler canım bir yere yorum yazmaya gör mesaj yağmuruna tutuyolar
Takip ettiklerim mesaj atar tikini aktif et
Avrupa'da böyle şeyler yok mesela
Ama maalesef ülkemizin abazaları sağolsun sizin gibilerin totosunu baya bi kaldırıyorlar 😏
Leş maymunlar palyaçoluk yaparak seks dileniyorlar
😂😂😂😂herkes bu kıza özelden yazsın bimden kötü kek aldırdı bana, kızım yanına kalmaz bunlar, karma var😂😂😂😂
Ayarlardan kapanıyor ablam siteden yapman gerek ama uygulamadan olmaz
Böyle abazanlar çok ve hiç de utanmaları olmaz. İnsan gibi yazmayı bilmezler ki. 🤔
şükür hiç yazmadım sdfsdf
Ayarlardan kapatabilirsin
Bana da çok yazan var
Profilden kapatabilirsin..
Yok demek ki
Memleketin özeti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar