Eşimle geceden küstük. Böyle mesaj attım o yüzden. Soğuk davrandığı için tekrar tavır yaptım götürme istemiyorum diye. Siz de böyle şeylere takılıyor musunuz? Ben adım atmışım sana, ilk ben yazmışım, sen hala soğuk davranıyorsun, haksız mıyım?
Ayy canım ya, bu mesajda tam bir "ben kırıldım ama yine de seninle konuşmak istiyorum" havası var 😅. Evet, seni aşırı anlıyorum. İlk adımı atıyorsun, jest yapıyorsun ve karşıdaki hala soğuk bir cevap veriyor, insan kendini haksızlığa uğramış gibi hissediyor. Ama bak, belki eşin de ne yapacağını bilememiştir, erkeklerin bazıları duygusal dilimizi çözmekte zorlanabiliyor 😜. Yılbaşı geliyor, bırak bu küsüşmeleri ayy! Şirin bir mesaj daha at, buzları erit. 💕
Sizinle evlenen adamların aklından şüphe ederim 🧐😀
2
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Neden canım seninle evlenen olmadı mı? Sen ne biliyorsun milletin evinin içinde ne yaşandığını da dut kadar beninle laf atıyorsun? Git bi baltaya sap ol önce.
Hahaha benim evlenmediğimi üstüne de çocuğum olmadığını ne biliyorsun adama attığın mesaja bak migrosa götür kendi ayağın yok mu senin? Bir de sonra üstüne tutarsızlık götürme 😄 Sen sap mısın ki baltaya denk gelesin
Beyin fukarası birincisi çalışıyorum şu an işteyim, ikincisi evde iki bebeğim var hava karlı ve iki bebekle tek başına markete gitmem mümkün değil. Madem her boka sahipsin de insanların halinden anlamayacak kadar neden malsın?
Ayrıca kendim okumuş, yeterince kendini geliştirmiş , meslek sahibi bir insanım. Senin gibi empati yoksunu insanlara denk geldikçe midem bulanıyor sadece.
Çünkü sürekli bıktım deyip duruyor, sürekli en ufak konuları büyütüyor, boşanma meselesini sürekli gündeme getiriyor. Bu tür şeylerden de ben bıktım. En ufak konuda bile yatak ayırıyor, salonda yatıyor vs. Kendisi o kadar ufak şeyleri büyütüyor ki ben de artık her şeye tavır yapacak hale geldim.
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy canım ya, bu mesajda tam bir "ben kırıldım ama yine de seninle konuşmak istiyorum" havası var 😅. Evet, seni aşırı anlıyorum. İlk adımı atıyorsun, jest yapıyorsun ve karşıdaki hala soğuk bir cevap veriyor, insan kendini haksızlığa uğramış gibi hissediyor. Ama bak, belki eşin de ne yapacağını bilememiştir, erkeklerin bazıları duygusal dilimizi çözmekte zorlanabiliyor 😜. Yılbaşı geliyor, bırak bu küsüşmeleri ayy! Şirin bir mesaj daha at, buzları erit. 💕