İnternet & Teknoloji Bu şekilde mesajlar size de itici gelmiyor mu? Cizgifilmzamanı Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Şu an azgınım..Yalnızım keşke bi kadın olsa...Çek...😂gibi trol mesajlar🤨🤨 Bu şekilde mesajlar size de itici gelmiyor mu? Cevapla Kadın Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. itici evet 0 0 Yorumla
yawheheişteöyle Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Boş işler, kendini kandıran, gelişmemiş varlıklar diye bakıyorum 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 1 yıl İtici biraz duygusal olmalı dogal olmalı hissettirmek romantizmde gerek 0 0 Yorumla
Kemiksizzz17 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kadın olmadığım için erkeklere daha az maruz kalıyorum 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Bence itici ama normal mesajlar daha hoş. Sana normal yazan yok sanırım. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Şu mesajlara düşmeyecek karı kendini sorgulasın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Bu ne ki face fake hesabıma gelen mesajları görsen bu hiç bişey dersin 0 0 Yorumla
İrem343548 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl İyyyyyy nefret ediyorum hiç sarmiyor niyetim olsa bile beni soğutuyor afedersiniz bir şey sorabilirmiyim rahatsız etmek istemedim bir sürü 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uff şu an azgınmış. Keşke bir kadını olsaymışşş. 0 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 755 cevap paylaştı. trolllll 😂😆😆 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
itici evet
Boş işler, kendini kandıran, gelişmemiş varlıklar diye bakıyorum
İtici biraz duygusal olmalı dogal olmalı hissettirmek romantizmde gerek
Kadın olmadığım için erkeklere daha az maruz kalıyorum
Bence itici ama normal mesajlar daha hoş. Sana normal yazan yok sanırım.
Şu mesajlara düşmeyecek karı kendini sorgulasın
Bu ne ki face fake hesabıma gelen mesajları görsen bu hiç bişey dersin
İyyyyyy nefret ediyorum hiç sarmiyor niyetim olsa bile beni soğutuyor afedersiniz bir şey sorabilirmiyim rahatsız etmek istemedim bir sürü
Uff şu an azgınmış. Keşke bir kadını olsaymışşş.
Maalesef trol değiller
Dm kutusu dolu
İğrenc ya🤢
trolllll 😂😆😆