Güncellemeler
+1 yıl
Benim neden hosuma gidiyor imdaaattt aşk biraz da kroca olmak değil midir 😂😂
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilinizin duvar kağıdını sizle olan fotoğrafi yapması, profiline WhatsApp veya Instagrama baş harfinizi yazması duruma sizle ilgili bsey yazması falan yani bunlar ergence mi belki sevgiliniz yokken ergence gelebilir ama olunca insan neden böyle şeyler yapılınca mutlu oluyor ben oluyorum mesela ya birlikte çekildiğimiz foto vardı çok sevdim gün batımında ve telefonun duvar kağıdına çok yakışır dedim gülerek sen niye hep boyle şeyler istiyosun aşkım dedi gülerek ben öyle şeyleri sevmiyorum dedi. Erkekler siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında en çok onu merak ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ergence değil. Baş köşeye foto koymaya benzetirsen eski bir gelenk
Herkes farklı düşünüyor ama ben de sevince saçma bulmuyorum ya
Saçma değil.
Bence utanç verici şeyler bunlar yani hiç sevmem öyle baş harf yazmalar falan duvar kağıdı yani belki
Ya baş harf yazmasa da olurdu da duvar kağıdı çok hoştu ama sevmiyorum dedi ben de ustelemedim :(
Duvar kağıdına birlikte olan bi fotorafınızı koyması hiç de utanç verici ya da sevilmeyecek şey değil bence yani sevgilinle olan bi fotorafını duvar kağıdı yapmak ne ergence ne de utanç verici.
İşte acaba sevmiyor mu diye düşünüyorum kendi böyle yapınca ya 🥺🥺insan sevdiğinin mutlu olmasını ister
Belki de karakteri öyledir. Bence karakteri öyle ölsa bile insan sevdiği için her şeyi yapmalı öyle şeyleri sevmesede sevdiğini mutlu görmek için katlanmalı
İşte bir şey ergence gelse dahi ben ona ergence geldiğini söylerim mesela ama karşımdaki uzulecegine yaparım sevdiğim kişi üzülmesin
Bencede ya sevdiğin üzüleceğine sevmediğin birşeye katlan
9 sınıfta lisede yapıyorduk en son bunları söylemek istedim
Benim neden hosuma gidiyor djdjdjdj
Bilmem belkide aşkına çok sadık birisin ki onun için çocuk gibi olabiliyorsun ☺️🤍
Galiba öyleyim çok sadigim ama karşımdaki öyle degil🥺saçma bulup kirabiliyo
Aşk duygusunu öyle biriyle yaşaki, gerektiği zaman senle birlikte çocuk olsun
Yanlış kişiyle miyim acaba 🥺
Dur abla güzel söz yazim derken benim yüzümden şüpeye düşme delikanlı adamdır çocuksu hareket sevmiyordur 😂
😂güldürdün beni ya delikanlı adam sevdiği kadını mutlu etmesini bilendir ya bence
Sana katılıyorum ablacım 😃
Utanç geliyor bana
Neden ya sevince hoşuna gitmez mi
Ben yapamazdım ya
Sevince gorecegiz seni😂
Ama çok utanc şeyler yapmışlığım var kendi çapımda 😂
Bak iste sevince s. a. l. a. klasabiliyoruz 😂😂
Ama tatlı bence
Ergence
Offf bize ait bseyler olsun istedim işte sevince öyle oluyo 😂😂
Siz seviyorsanız başkasını ilgilendirmez bu tabi dncjdnck ben sevmem yapmam, siz seversiniz yapın tabii bencr vazgeçmeyin dncjdc
Yapmadı yapmiyo işte demek o da sevmiyor ama yapmayınca ssvilmedigimi hissediyorum 😂😂
Dnxnd düşünme bile bunlar önemli şeyler değil zamanla alışırsın
Tamam dediklerini dikkate alcm 😂ssvilmedigimi düşünmemeye caliscm dkdk