arkadaşlar merhaba 4 senelik bir ilişkim var.
2 gün önce gece 2 de bana haber etmediği için kavga ettik o da bu ilişkinin olmayacağını söyledi. aramızda sadece 2 saatlik bir yol var günlerdir gelmesini ve sorunlarımızı yüzyüze çözmemiz gerektiğini söyledim ama para olmadı için gelemedi. olsa bile neden ayrılmak için geleyim dedi.
şu an ailevi sıkıntısı var abisinin kiraladığı evde yaşıyor annesi ile ama
abisi ödemiyor ve benim evinde neden hiçbir şey yapmasınlar diye haklı olarak çıkışıyor. işi iyiye gitmiyor, para bulamıyor ve benimde sivri dilim onu yoruyor sanırım nedendir bilmem çok korkuyorum ayrılmaktan ya da bırakıp gitmesinden…sanırım hayatımın merkezine koyduğum için böyle oluyor.
en son konuşmamızda ne iş ne ilişki nede ailemi düşünmek istemiyorum yoruldum sadece uyumak istiyorum dedi.
ama ondan öncekinde de ilişki ilerlemiyor dedi.
yani neden bitirmeye çalıştığını tam anlayamadım şuanki psikolojik durumundan mı yoksa gerçekten mi beni istemiyor anlamış değilim. çok umursamaz biridir de. ben ağlarken o dışarı çıkabilir ama gece uyumaz tuhaf yani. erkeklerden bu psikoloji hakkında yorum istiyorum.
2 gün önce gece 2 de bana haber etmediği için kavga ettik o da bu ilişkinin olmayacağını söyledi. aramızda sadece 2 saatlik bir yol var günlerdir gelmesini ve sorunlarımızı yüzyüze çözmemiz gerektiğini söyledim ama para olmadı için gelemedi. olsa bile neden ayrılmak için geleyim dedi.
şu an ailevi sıkıntısı var abisinin kiraladığı evde yaşıyor annesi ile ama
abisi ödemiyor ve benim evinde neden hiçbir şey yapmasınlar diye haklı olarak çıkışıyor. işi iyiye gitmiyor, para bulamıyor ve benimde sivri dilim onu yoruyor sanırım nedendir bilmem çok korkuyorum ayrılmaktan ya da bırakıp gitmesinden…sanırım hayatımın merkezine koyduğum için böyle oluyor.
en son konuşmamızda ne iş ne ilişki nede ailemi düşünmek istemiyorum yoruldum sadece uyumak istiyorum dedi.
ama ondan öncekinde de ilişki ilerlemiyor dedi.
yani neden bitirmeye çalıştığını tam anlayamadım şuanki psikolojik durumundan mı yoksa gerçekten mi beni istemiyor anlamış değilim. çok umursamaz biridir de. ben ağlarken o dışarı çıkabilir ama gece uyumaz tuhaf yani. erkeklerden bu psikoloji hakkında yorum istiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, buradayız! 🌼 Öncelikle, oldukça karmaşık bir durum yaşıyorsunuz. Anladığımız kadarıyla hem ilişkinizdeki dinamikler, hem partnerinizin bireysel sorunları sizi oldukça yıpratmış. Partnerin şu an hayata karşı bir tükenmişlik içindeyse, tüm ilişkilerine mesafeli davranabilir, bu seninle alakalı değil gibi görünüyor. Ama "gelemem, uğraşamam" gibi tepkiler de onun kafa karışıklığını gösteriyor. 🌀
Kendini biraz geri çekip ona alan tanımak, ama onu merkeze koymaktan vazgeçmeden bir denge aramak faydalı olabilir. Yine de bu süreç sende daha fazla kırgınlık yaratıyorsa, sınır çizmek de önemli. Unutma, sen de değerlisin! 💛 Konuşarak, sorular sormadan değil, anlamak için yol alabilirsin.