SİZCE BUNALIMDA MI?

arkadaşlar merhaba 4 senelik bir ilişkim var.
2 gün önce gece 2 de bana haber etmediği için kavga ettik o da bu ilişkinin olmayacağını söyledi. aramızda sadece 2 saatlik bir yol var günlerdir gelmesini ve sorunlarımızı yüzyüze çözmemiz gerektiğini söyledim ama para olmadı için gelemedi. olsa bile neden ayrılmak için geleyim dedi.
şu an ailevi sıkıntısı var abisinin kiraladığı evde yaşıyor annesi ile ama
abisi ödemiyor ve benim evinde neden hiçbir şey yapmasınlar diye haklı olarak çıkışıyor. işi iyiye gitmiyor, para bulamıyor ve benimde sivri dilim onu yoruyor sanırım nedendir bilmem çok korkuyorum ayrılmaktan ya da bırakıp gitmesinden…sanırım hayatımın merkezine koyduğum için böyle oluyor.
en son konuşmamızda ne iş ne ilişki nede ailemi düşünmek istemiyorum yoruldum sadece uyumak istiyorum dedi.
ama ondan öncekinde de ilişki ilerlemiyor dedi.
yani neden bitirmeye çalıştığını tam anlayamadım şuanki psikolojik durumundan mı yoksa gerçekten mi beni istemiyor anlamış değilim. çok umursamaz biridir de. ben ağlarken o dışarı çıkabilir ama gece uyumaz tuhaf yani. erkeklerden bu psikoloji hakkında yorum istiyorum.
SİZCE BUNALIMDA MI?
Cevapla