Eşim iş arkadaşından gelen mesajı neden silmiş olabilir? Adamın benim kredi kartımı kullan ödersin maaş yatınca demesi normal mi?

Eşimin telefonda bir mesaj gördüm. İş arkadaşı tamamdır yazmış. Ama öncesi yok. Silinmiş mesajlar var yani. Bende soru işareti attım. Adam hemen yazdı "? Anlamadım. Eğer kart ihtiyaç olursa benim karttan çekelim demek istedim. Limit var maaş aldığında atarsın karta" hemen karımı çağırdımadam tamamdır yazmış ama mesaj yok neye tamam dedi diye sordum. Telefon benim elimde o an. Olayı anlattı şöyle :gündüz özel okuldan eşimi aramışlar kitap parası istemişler eşimde kart müsait değil şu an demiş. Adam da kulak misafiri olup eşime benim limit var kullan maaş gelince atarsın bana demiş. Eşimde gerek yok sağol demiş. Eee dedim akşam neye mesaj atmış ozaman. eşim dediki demekki içi rahat etmemiş birdaha mesaj yazdı bende gerek yok dedim tamamdır yazdı. Neden sildin dedim. Süreli mesaj atmış olabilir dedi. Bende 10 dakikalık süreli mesajmı olur dedim. Sonra Belkide ben sildim dedi telefonda yer kaplamasın diye siliyorum dedi. Bende iki satırda ne olur ki diğer yazışmalarıda silseydin dedim. Hatırlamıyorum dedi. büyütülecek biley yok dedi. . Sonra telefonu eline verdim baktı adamın mesajına cevap yazdı. benim gözümün önünde Karım:Allah razı olsun. Halldemezsek öyle yaparız. Adam :nasıl uygun görürsen hayırlı geceler. sizce mesajları neden silmiş olabilir. Eşime diyorum ki neyi halledemiyoruz paramız var Allaha şükür. Bu dam neden böyle yapıyor hayır demişsin işte neden bide mesaj atıyor dedim. Eşimde içi rahat etmemiş yazmış, diyor. Eşime diyorum ki neyi halledemiyoruz paramız var Allaha şükür diyorum, adam yazmış bende öyle yazdım işte diyor. Abartma diyor. Yani mesajları silmesi şüphe uyandır dı bende. Sizce de öylemi

Güncellemeler
3 ay
Bu sabah adam eşime bir ustanın numarasını atmış. Başka mesaj yok. Evde ustalık bir durumda yok. Yani başka mesaj olmadan neden bir numara atsın
Güncellemeler
3 ay
Eşim perşembe günü rahatsız landı. Öğlen gittim aldım. Hastaneye gittik. Ofisteki kadınlardan mesaj atan vardı iyimisin diye. Bu adam 5 gibi eşimi aradı. Tel bende açmadım. Bi süre sonra yazdım, aramışsın açamadım dedim. Eşim miş gibi. Çıkarken göremedim seni. Kafana takma yazmış adam. Bemde takacak bişey yok yazdım. Biley mi soracaktın dedim? Yok bir şey dedi. Pazartesi konuşuruz dedi.
Güncellemeler
3 ay
Öğlen beni kocam aldı acil çıktım yazdım. Eşime yazışmayı gösterdim neyi kafana takıyor sun dedim. Eşim dediki tansiyonum neden düşüyor diye konuşmuştuk dedi. Onu söylüyor dedi. Birdaha ha yazma böyle benim üslubum böyle değil dedi.
Eşim iş arkadaşından gelen mesajı neden silmiş olabilir? Adamın benim kredi kartımı kullan ödersin maaş yatınca demesi normal mi?