Kocamın ablası habire kredi kartı borcu için eşimi arıyor kocamda benden gizli gönderiyor bana söylemiyor?

Kocamın ablası olacak şahıs kredi kartına girdi girdi borç birikti yıktı kocamın üstüne annesinden de gizliyor. Kocama bana söyle dediğim halde hala benden gizli iş yapıyor bizim dünya kadar borcumuz olduğu halde. Canıma yetti daha önce konuşmalarını okuyup telefonuma kaydetmiştim sonrasında inkar edemesinler diye. orada eşim işte bir aya kadar toparlayıp ödicem diyordu ben mecbur muyum onlara paramızı yedirmeye? Eşim mesajları gördüğümü bilmiyor ama patlamak üzereyim artık ne yapayım nasıl konuşayım bilemiyorum

Güncellemeler
1 yıl
Kocamın internet bankacılıklarına bi göz gezdirdim benden gizli bir sürü para göndermiş ısrarla beraber bakalım dediğimde bana göstermedi. Bense giden tüm paraların fotoğrafını çektim. Eşime de benden habersiz gönderdiğin bir kuruşu bile helal etmiyorum haram olsun dedim. Biraz vicdanı varsa rahat uyuyamaz artık. Benim evimin rızkı başkasına benden habersiz gidemez haram ediyorum hakkımı ben.
Kocamın ablası habire kredi kartı borcu için eşimi arıyor kocamda benden gizli gönderiyor bana söylemiyor?