Benden habersizce telefonumu karıştırıp uygunsuz fotoğraflarimi gördüler ne yapmalıyım?

Çok fazla detay vermicem verebileceğim tek şey bir hata yaptım sadece annemle benim aramda olduğumu düşünüyorum ve annem de bütün Teyzlerime haber edip benim elimdeki teli aldılar sanki her şey bitiomus gibi telefonumu verdim saygılı bir biçimde telefonsuzluga evet demişken annem de ana ekranin şifresini verince işler değişti ve uygunsuz fotoğraflarimi ve eski sevgilime ait olan mesajlarına kadar bakmışlardi yani herşeye şimdide bana yani annem ve teyzelerim zina yaptın sen o... Dediler ve gün geçince seversin göster dio annem ve teyzelerim bana soğuklar zaten soğuklardı kim ister birinin telinin karıştırılmasını ister bir şey olsun ister bir şey olmasın benim kırıldığım nokta annemin beni ezmesi şimdi ise ilk defa düşman gibiyiz kulağa hoş gelmio böyle itemlere ama sen karistirmamaliydin karıştırınca özel mülkiyet dememis şimdi ise teyzemin ekran kilidini biliodum yıllardır ve oda değişmiş ne oldukine bakarlar sa sende mi rahatsız olursun demek ki oluomus özel ve birey demio benim ailem yeri gelio sen büyüksün yeri gelio sen küçüksün ve aptalsin diye tavırlar ediolat ne yapmalıyım gerçekten akıllarında gitmicekler özellikle annemin böyle olmasını istemezdim ama hiç kimse iffetime ve namusuma bir şey diyemez

Güncellemeler
10 ay
Ve annem bu evde kalma dio
Benden habersizce telefonumu karıştırıp uygunsuz fotoğraflarimi gördüler ne yapmalıyım?