BİM den hırsızlık yaparken yakalandim fotoğrafımı izinsiz çektiler ne yapacağım?

Hırsızlık yaparken yakalandım 1 tane vücut losyonu çaldım (10 lira) çünkü cüzdanımda 2 lira vardı ve eve saat 20:00de geldim diye babam 1 aylık verdiği 50 liralık harçlıgımı kesti babam böyle baskıcıdır zaten onun baskısı yüzünden 23 yaşındayken erkek arkadaşım olmuyor ve psikolojik destek alıyorum ilaçlarım var ama konu bu degil

İhtiyacım yoktu ama şeytana uydum çok pişman oldum tövbe ettim kuran a el bastım

beni ofise çektiler ürüne el koydular fotomu çekip galiba whatsap grubuna attılar ve bizim mahalledeki 2 BİM ede fotom gitti

Tekrar gidersem ben asla hırsızlık yapmam ama BİM e gittiğimde peşime takılırlarmış yani peşimde biri varken satın alacağım şeyleri unuturum çünkü odak eksikliğim var bu için raporumda var zaten

Kaç ay BİM e gitmesem yüzümü unuturlar acaba
6 ay gitme unutulurlar
1 sene gitme unutulurlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Ben sadece 10tllik vücut losyonu çalmaya yeltendim ondada tövbe ettim ondan başka bisey calmadim magazaya zarar vermedim 1tanecik hırsızligimda benim fotomu gruplarda özelliklede kişisel olarak eşe dosta göndererek gösteriyorlarsa yasal olarak suçtur bunu onlarin bilmesi gerekir ve benide hırsızken mağdur ederler bende gerekli yerlere şikayetimi yaparim

Gruplarda paylaşırsin şu kişiye dikkat edin diye ama özel olarak eşe dosta gönderemezler gösteremezler bu suçtur araştırın yasal olarak suç
BİM den hırsızlık yaparken yakalandim fotoğrafımı izinsiz çektiler ne yapacağım?