İnstagramdan birisi uygunsuz apaçık fotopraflarını attı. Ben de sinirlendim hikayemde paylaştım. Hesabı şikayet etmelerini. İstedim.
Üstelik bana fotoğrafları attığı o hesabın sahibi profil fotoğrafında kendini gördü şok oldu. Yani sahte hesapla insanları taciz etmiş. Fotoğrafların sahibine de yakalandı.
Cinsel organını açıkca story attım diye benden şikayetci olamaz değil mi? Sonuçta bir kadına rahatsız olur diye düşünmeden pat diye organını atıp taciz ediyor. Demekki ortalık malı gibi olmuş. Hikaye atıp ifşalamamda da bi sıkıntı olmaz herhalde
Üstelik bana fotoğrafları attığı o hesabın sahibi profil fotoğrafında kendini gördü şok oldu. Yani sahte hesapla insanları taciz etmiş. Fotoğrafların sahibine de yakalandı.
Cinsel organını açıkca story attım diye benden şikayetci olamaz değil mi? Sonuçta bir kadına rahatsız olur diye düşünmeden pat diye organını atıp taciz ediyor. Demekki ortalık malı gibi olmuş. Hikaye atıp ifşalamamda da bi sıkıntı olmaz herhalde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Özel hayatın gizliliğinden dolayı şikayet edebilir.
Özel hayatının gizliliğine baslatmasin simdi… Hey demiş sonra direkt bülbülü atmış ardından ayip ayip seyler yazmis. Şak diye öyle atiyorsa gizliliği mahremiyeti falan kalmamistir.
Onun yaptığı başka suç, senin yaptığın başka suç. Ben onu sorduğun için ondan bahsettim.
Onun yaptığı ayrı suç ama senin yaptığında suç okey o attı sana ama sen atma yani git şikayet et ama onu ifşa etme
Türkiyede değilim şu an o yüzden şikayet edemiyorum ki🙁 çok sinirlendim ya gözüm döndü. Bu nasıl bi sapıklıktır bi insana pat diye ciplak fotograf yollamak. Görmek zorunda mıyız🤦♀️
Haklısın gerçekten.
sana gelen her fotoyu açıyor musun?
1. Fotoğraf kapalı falan gelmedi öyle. Sohbete girdiğimde direkt açıktı
2. Bana gelen fotoğrafı açmam kadar normal bir şey yok. Sonuçta bana atılmış dimi? Açmam normal.
3. Bu olayda bana mı b*k atıyorsunuz gerçekten? Atan suçlu değil, fotoğrafı açtığım için ben mi suçluyum?
Suç tabiki
Hanımefendi adam bana ayıp ayıp şeyler yazmış, şeyini atmış. Taciz ediliyorum yani. Acik acik atiyor ne yapsaydim? Yurt dışındayım şikayetci de olamıyorum. Mecbur ifsaladim hesabı şikayet etmelerini istedim.
Ifsalamak derken?
Hesabın kapanmasın
Sucç