Allah aşkına ne var ki bunda? Bence gayet rengarenk... Kaslı erkekler olsaydı daha mı iyiydi?

Allah aşkına ne var ki bunda? Bence gayet rengarenk... Kaslı erkekler olsaydı daha mı iyiydi?
Herhangi bir güvensizlik sezdirmiyor ama sevgilimin bi arkadaşı sevgilime ben bu tarz saçmalıkları kafaya takmadığım için sevmiyor bu kız seni imasında bulunmuştu. Bence normalde kimse takmıyor da erkekler bi tık takılacak bir şeymiş gibi ego tatmini adına lanse ediyor kızlara. Yapmayın kendi kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz
Aklından çok şeyiyle meşgul olan erkek profilidir bu görsel. Abi bu arada biondaki Memi - Get The Faka şarkısı, video kullanılmıyor şeklinde hata veriyor. Bakmak istersen eğer 🪻
Deme ya cidden mi :( Asya sürücülerine bağlı olduğu için herkeste açılmıyor demek ki :/ Bilgilendirme için teşekkürler :) Bu arada dinle güzel şarkıdır. Böyle amatör grupların şarkıları daha çok duyulmalı :))
Bende diyorum tanımadığım halde kanım neden ısınıyor :D Metalci olduğundandır :D Aslında bahsettiğim server sistemi youtube ile alakalı... Asi ruhlar foraa.
Rica ederim efenim al şarkı
www.youtube.com/watch
Asbfashkjf
Aslında j rock gibi değilde bunlar farklı bir prodüksiyon :D Şunlara bir göz atabilirsin ilgileniyorsan çıkış şarkılarını atim.
https://www.youtube.com/watch?v=WIKqgE4BwAY
İsimleri bu yüzden babymetal çok ufak yaşta başladılar ajksfbashj
https://www.youtube.com/watch?v=GvD3CHA48pA
https://www.youtube.com/watch?v=cK3NMZAUKGw
Muzik Batılı sözler japon :))
Aaa ayı seviyor bu dersin direkt böyle adam açgözlüdür çok 😂 neye sahip olursa olsun hep daha büyüğünde gözü olur hiçbir şekilde doymaz ee böylesine ömür verilmez tabi
Bi sus lutfen abicim
Ama soruyorum yaa :(
Cevabı kendinde biliyon abi gırgır yapıyon burada JWPDMWÖSÇAİZLWÇ
:((
Bence Instagram'daki keşfet kısmı, genelde kişinin iletişim kurduğu içeriklere ve en çok vakit geçirdiği türlere göre şekilleniyor. Keşfet kısmı bir insanın karakterinin aynası değil, algoritmanın oynadığı bir oyun aslında. Ama bir yandan da neye önem verdiğini ya da neleri sıkça izlediğini az çok yansıtır.
"Rengarenk" yorumuna gelince, açık fikirli biri olduğun ve olaylara eğlenceli baktığın anlaşılıyor. 😄 Herkesin keşfeti ona özeldir, burada önemli olan kişinin genel tavrı ve hayatını nasıl yaşadığı. Güvenilirlik tamamen buna dayanır. 🔑
Cevap
18Cevap
Bir an kendi keşfetim sandım
dahjkfvjsaghf
sdfsdfzxcx
Guvenilmezdir haver siyaset falan olabilir neden erkek ya da kadın olmak zorudna mi
Benim keşfette yarı yarıya. Ben instagram dahi kullanmıyorum 2-3 günde bir giriyorum yazan varsa cevaplıyorum video atan var ise izliyorum smile atıp çıkıyorum. Bu işte bir gariplik olabilir. Gerçi 2-3 arkadaşım var sürekli böyle şeyler atıyorlar ama, onlar %20 sini kaplamıyor izlediğimin. Yine de keşfete bakınca yarısı cıbıldak dans eden kadın. Sebebi ne olabilir?
Algoritma işte demekki az da açsan en çok onalra bakmışsın
İmkanın imkanı yok. %70 i kedi videosudur. Arkadaşlarım genelde kedi sevdiğimi bildikleri için kedi atar. Algoritma biyerlerden bi ayvayı yemiş o zaman...
Düzgün, efendi, karizmatik erkek varken suç makinesi ve keşfeti böyle erkeklere aşık olun bravo kızlar
Güven meselesi görüntüye göre değil
Kimse kimsenin kalbini bilemez ne olursa olsun
Sanal harem kurmuş daha neyin ispatı olsun.
Ya sanki keşfeti arama motoru böyle olmayan erkek mi var
Benim keşfette hep borcum ne zaman bitecek gibi reelsler var jsjs
Ergenliğini aşamamış, doyumsuz ve iradesizdir. Kriteri tek bu ise zaten o kişiyle de oturup iki kelam sohbet edilemez çünkü konu bulamaz karşıdaki, zihniyeti dar olduğundan.
Kadınlar birbirlerini kıskandığı için bunlara bakan erkeğe pek güvenmezler
Maalesef hiç değil
Niye öyled ediniz esmer hanım? Benim neyim var ki :D
hiii bana ne dediiiii
https://www.youtube.com/watch?v=9v9feD4uk98
Kelime oyuınu yatııın
Picachu hemi :D:D
Ehehehe o zaman picaa picaaaa :D
ehehe tamamm sen nasıl istersennn
Beğeniyor ki bakıyor güven veriyor bence
sfasjfashj
Güvenilir insan kaldı mı? Bunu sana yönelten biri varsa önce kendine de bu soruyu sorsun
Yok be jayatta güvenilmez bunlara bakan erkek hep bakar yanında biri olsa bile bakar
İğrenc senle olcak kıza yazık
İğrenc senel olacak erkeğe yazık. Sanki orada benim keşfedim yazıyor aciz seni...
Yazık kafana
Senı fenomen kım yaptıysa iğrenc
Sensin aciziz acinasııııı ne kadar da bos
Zor mu ''aaa yalnış anlamısım kusura bakma'' demek
Matematık okuyorum*
Kanka ben öğretmen olmıycam bı bok bılmıyosun gıt arastır
Şu yazdıklarını tekrar tekrar oku da ne kadar canım, anlamsız yazılar yazdığını bi gör Alalh aşkına. Sen ne anlatıyorsun yaa? Ben uluslar arası bir şirkette, gürcistan ve Rusya da 9 şehiri kapsayan alt yapı çalısmalarından sorumlu bölge müdürlüğü yaptım. Türkiye de kurumsal bir firmada 9 sene bölge müdürlüğü yaptım sotumlu olduğum 11 mağaza vardı bunların cirolarını sana yazsam sen okuyamazsın bile o rakamı gelmiş burada bana matematik okuyorum diyor klasnfgasjlk
Delikanlı olanşikayet etmezdi ehh herkeese hak ettiği gibi...
p*rno sitesi gibi bu ne ya
Böyle olduğunda soğuyorum
aynen balim baya guvenilir
Bu ne abi
🤢
Keşfeti böyle olmayan erkek bir miktar eksiktir
Evet güvenilir kalbi temizdir..
En güvenilir erkek odur (!)
Güvenilmez ama zevkliymiş.
Me güzel işte erkek mi olsun
Mantıklı bakış açısı diye buna derim jaksfbas
Kesinlikle içi dışı bir
Dimi yaaa anlamıyorum kızlar neden keşfedimi görünce hemen sövüyorlar...
Ana benim keşfet la bu 😂😂
İstemeden çıkıyor karşıma
... Daha az olabilir sanki 😂
Hayır
Hayır
Kesinlikle güvenilir
Kizlar soylesin
Güvenilemez güvenme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?