Konuşuyoruz biriyle Bir kahve içme teklifi yaptı bende dedim aman kalsın tecavüz eder diye korktum böyle gidersem evde kalır mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. nasıl harika kızlar halen varsa, harika erkekler de var. en azından harika olmasa bile, iyi niyetli insanlar her iki cinsiyette de halen var.. ama tabi temkinli olmakta fayda var. ve reelde bir buluşma için, ciddi bir zaman düzenli görüştükten sonra karar vermek lazım o kahveye.. öyle 3 hafta 1 ay konuşup da hadi kahve içmeye gidiyoruz , ben bunu doğru bulmuyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılSadece erkekleri hedef almak doğru bir düşünce değil ikincisi herkes aynı değil korkun varsa zaten hiç buluşma kimseyle kimse kimsenin meraklısı değil kız çok dışarı da erkek çok insanlar işini gücünü bırakıyor ilk buluşma için kazancından nasibinden oluyor bazılarına bakıyorum da bunu çocuk oyuncağı sanıyor erkek kız değişmiyor allah böyle tipleri karşımıza çıkarmasın. Ya ailesi bi temiz sopalamamış bunları ya da şımarık ucuz ve basit kişiliksiz biri diyorum.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılGözün aklin açık olacak. Kahveyi nerede içtigin ilk tanışma ile seni eve mi davet ediyor yoksa kalabalık yerlerde mi buluşalım diyor. Bu zamanda sadece bayanlar değil erkekler de gö... Kollamali. Kalabalık mekanlara gitmeli ve en önemlisi karşı cinsin albenisine kapılmadan mantıklı gözlemlemek gerekiyor.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen böyle bir yargıya ulaştıysan ya doğru düzgün iletişim kuramadınız ya zaten bir tavrından huylanmış olmalısın. Yolsa durup dururken böyle düşünmek tuhaf...
02 Yorumla- +1 yıl
Ben bütün erkeklere karşı öyleyim
- +1 yıl
O halde yapacak pek bir şey yok. Umarım iyi bir insanla ve seni güvende hissettiren biriyle tanışma fırsatın olur...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
71Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,4b cevap paylaştı. Güvenmek zor evet ama senin düşünce tarzın normal değil. Her tanıdığın erkeğe böyle bir yakıştırma yapamazsın. Kahveyi evde içmeyeceksen ne yapabilir?
00 Yorumla
+1 yılGüzel kafa bunun için ne kullanıyorsun? Buluşmanın usulleri bellidir.
1- Çok açık olmayan bir elbise giyilir ki fiziğinden dolayı zaten buna mecbursun.
2- Ana caddeler üzerinde ulaşım imkanı olan ve halkla iç içe bir mekan seçilir.
3- Mekan ailelerinde gelebildiği bir yer olmalıdır.
4- Mekan küçük değil geniş olmalıdır ve duvar kenarlarına köşelere değil ortalarda yer alan bir alana oturulmalıdır.
Tüm bunlar sağlandığında kendi hayal dünyandan çıkıp erkeklere suç atmak yerine kendine bakman gerekiyor. Kahvene zehir atarmış 😄 kahveyi garson getiriyor ve büyük yerlerde garsona ekletme yaptıramaz ayrıca zaten bu tür buluşmalarda oturur kalkarsın iki saat sohbet etmezsin o yüzden lavaboya gitmezsin bu yüzden sen görmeden atma imkanı yok.
Ayrıca son olarak ilk buluşma sonrası başka yere geçilmez genel tanışma sonrası herkes evine gider değerlendirir ona göre devam edilecek mi kararlaştırılır.
İlk günden yatağa atmaya kalkarlar tecavüz ederler vs bunlar akıl dışı sen düz durursan kimse sana el süremez.14 Yorumla- +1 yıl
Okadar detaya girmişsiniz ki bunu okuyan erkek sana değil çıkma teklifi selam bile vermez 😂
- +1 yıl
@Olgun_1_kişi Kolay lokma arıyorsa ya da bilinçsiz toy arıyorsa yazmaz haklısın. 😄
- +1 yıl
Burda arıyorsa da sıkıntı, buradakiler çoğu ergen , insanlar kahve içip tanışabilirler, iletişimde olabilir, fakat bizim ihtiyacımız şu an için aşk ve sevgi değil güven güven en büyük sevgidir zaten
- +1 yıl
@Olgun_1_kişi Burası soru cevap platformu başka şekilde kullanım güzel bir kafa.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKahve içmek sorun değil ama onunla eve ya da kimsenin olmadığı tenha yerlere gitme kesinlikle haklısın ne olur ne olmaz kendini korumalisn ben de öyle düşünüyorum senin gibi evde de kalmazsın neden kalacaksın ki seni çay icmedigin için istemeyen birini sen hadi ordan et gitsin valahi canından kıymetli mi her gün okuyoruz kadınlar öldürülüyor çeşit çeşit yerlerde kafası kesiliyor Özgecandan sonra Türkiye kadın mezarlığı oldu resmen
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Yaşını yanlış yazmışsın galiba,
Nuri ALÇO devri çoktan kapandı.
Şimdi yatmayan kız var mı?
Tecavüze uğrayacağım diye eğitimlerde bazen ben kaçıyorum eğitimi erken bitirip.
Şimdi korkacak birileri var ise onlarda erkekler.
.00 Yorumla
+1 yılNe kadar süredir konuşuyorsunuz?
Sürekli huyuna mı gidiyor mu? Veya belki de sana kendini suçlu hissettirmeye/baskın çıkmaya çalışıyordur.
Sık sık "bana güven" veya bu anlama gelen cümleler kuruyor mu?
Konuyu cinselliğe getirip sen "ne diyorsun" dediğinde "hiiiç" deyip geçiştiriyor mu?
Kahveyi nerede içmek istiyor?
Bunlar önemli kriterler.00 YorumlaBu devirde insanlara guvenilirmi olacakti sanirim sorun kadin erkek farketmez ki insan olmayi beceremiyoruz bu erkek veyahut kadinla ilhili cinsiyet meselesi degil
10 Yorumla
+1 yılIq'su ayakkabı numarasından küçük olanlar başlık açmasın artık.
40 Yorumla
+1 yılSeninki de baya bir şüphecilik paranoyaklık. Herkesin içinde ne yapabilir ki bir kave sadece saçma
Her erkek bir değil sizde tanımadan buluşmaya çağırınca gitmeyin.00 Yorumla
+1 yılAsıl böyle gitmezsen evde kalırsın. Erkeklere hiç bir devirde güven olmaz. Merak etme herkes gibi senin de nasibin doğru zamanı bekliyor. Sana düşen sabırlı olmak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi bu durum, hangi konuda güveniceğinize; yaklaşım şeklinize, konuşma tarzınızı ve karşınızdaki erkeğe verdiğiniz mesaja ve onun beklentisine göre değişir.
00 Yorumla Sana kolay kolay ellemezler merak etme sjsjjsjs Şaka bir yana düzgün biri böyle bir şey yapmaz ama sen gider kendini bir b*k sanan, keko, hapçı tiplerle takılırsan başına her şey gelir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerde bu devirde kızlara güvenir mi diyor bence bu kafayı değiştirmemiz gerekli yoksa 2 tarafta önyargı ile ilerler
01 Yorumla- +1 yıl
Henüz hazır değilsen ön yargı ile davranma
+1 yılÖn yargını kaldırmalısın ! Hayatta kötü insanlar olduğu kadar iyi insanlarda var herkesi kötü şekilde kıyaslamak yanlış erkek / kız...😉
00 YorumlaKalmassin merak etme. Bu devirde istisnalar hariç erkeklere güvenilmez. inşallah istisna birine denk gelirsin
00 Yorumlaİnsanlara güven ama güvenme. Güvendiğini hissettir sen de güven ancak her insanın her şeyi yapabileceğini de unutma.
00 Yorumla
+1 yılguvenolır her erkek hakkında neden kotu dusunuyorsunuzkı?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. ev disinda kafede bulusmak olur ama eve gitme. bence
10 Yorumla
+1 yılKahve içmeye çağırdı diye savcılığa verseydin keşke tüh..
10 YorumlaKızlara güvenme oranı ne ise erkeklere güvenme de aynıdır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDüşüncelerin midemi bulandırdı ve emin ol evde kalmazsın aynı senin gibi biri alır seni rahat ol.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. düşnceye bak yuh... he cafenin ortasında sker hatta seni
10 Yorumla
+1 yılsen sakın evden dışarı çıkma yolda birisi görür tecavüz eder sonra
10 Yorumla
+1 yılEvde kalman tecavüze uğramandan iyidir.. Ailenle hareket et..
10 Yorumla
+1 yılGenelde yatağa atmak için kahveyi bahane ediyorlar...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılNereye davet etti? Evine ise gitme evet... Ama dışarıda bir kahve içmekten zarar gelmez.
00 Yorumla
+1 yılBir yer den sonra güvenmeli insan
Bunun cinsiyeti yok
Erkek adam güven kokmalı00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılKadini erkehi uok.. güvenilir insanlar var elbette.
Ama cok sınırlı kalmıyor maalesef00 Yorumla kahveye gidersin ev derse anlarsın zaten korkma kalabalık ortamda gezmekten bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılKızlara ciddi söylüyorum böyle olmayın sonra bir ayıyla aynı evde yaşamaya mecbur kalırsınız
00 YorumlaErkekler niyetlerini az çok belli eder. Bence sen biraz fazla abartmışsın. Sal kendini
00 Yorumla
+1 yılAklın var, düşünebiliyosun kime güvenip güvenemiceğini başkalarına sorma sen karar ver😉
00 YorumlaBu devirde karıya güvenilir mi ki erkeğe güvenden bahsediyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek olarak cevap vereyim.. asla güvenmeyin.. gözünüz hep üzerlerinde olsun …
00 Yorumla
+1 yılSacmalama artik devir degisti. Telefondan da tecavuz ediyorlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Niye tecavüz etsin öyle herkesi aynı kefeye koymak doğru değil, tabi iyice tanimalisin 👍
01 Yorumla- +1 yıl
Tecavüzcü şerefsizler çocuğa bile tecavüz ediyorlar öyle yaratıklar yüz güzelliği ne biliyim diğer güzelliklere bakacaklarini zannetmiyorum onlar midesiz kalpsiz yaratıklar. Ayrıca İnşaAllah Rabbim karşına düzgün dürüst birisini çıkarır 🤲 acele etme çok iyi düşün iyice seçici davran evlilik yuva çok başka bir çok önemli bir şey
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bu işin erkeği kadını olmaz. Ayrıca erkeklere deniyor. Arkadşa benim kimseye bir zararım olmadı bu güne kadar mesela. Oturduğum yerde zan altında kalıyorum aşırı trajikomik birşey :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evde kalmaya devam et, dışarıda kalırsan söyle bir kap su koyalım kapımızın önüne...
00 Yorumla
+1 yılGüvenmiyosan ne diye konuşuyorsun sırf kahve teklifi etti diye mi güvenilmez yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMelisaaa, Instagramdan attığın fotoğraf hala aklimdan çıkmıyor.😅😌🔥🌸
18 Yorumla- +1 yıl
Sen kimsin
- +1 yıl
Nasıl bir fotoydu bu gizli kardeşim
- +1 yıl
Bana ulaş belki aynı fotoyu ikimize de atmıstır
Cevap sahibi+1 yılNormal bir fotoğraf da la sapıklık yapmayın.
Cevap sahibi+1 yılAteş emojisi yanlışlıkla oldu.
- +1 yıl
Normal fotograf da üzerinde sarı bir bluz mu vardı?
- +1 yıl
@BombiliBaykuş tabi ya mesleğim benim zaten o işim gücüm yok herkese foto atıyorum
- +1 yıl
Olabilif herşey beklenir insanlardan
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Elbette guvenilir her erkek aynı değil. Önyargılı olmamak lazım.
10 Yorumla
+1 yılAynı soruyu ben sana soruyorum Bu devirde kadına güvenilir mi
06 Yorumla- +1 yıl
Güvenilir en azından kadınlar tecavüz etmiyor hayvanlara
- +1 yıl
Kabalıgın, alcaklıgın hepsi iğrenc, bır ıkı namussuz cıkıyor diye her insana oyle yaklasılmamali
- +1 yıl
Seni ilgilendirmez bugün kaba olmak istedim
- +1 yıl
Tsk her zaman boylesn galıba
- +1 yıl
Yo her zaman nazikim
- +1 yıl
Kabul günü bana denk geldi o zaman desene
+1 yılProfil fotona girip baktım da endişelenmene gerek yok sana kimse tecavüz etmez🤗
021 Yorumla- +1 yıl
Battı mı
- +1 yıl
Hayvanlara bile ediyorsunuz siz pislikler
- +1 yıl
Herhalde korkarız
- +1 yıl
Tecavüz edilme konusunda üzülmemen için söyledim, neden kabalaşıyorsun. Bence çirkin kadınlar çok şanslılar çünkü kimselerin kendilerine tecavüz etmek gibi bir niyeti olmuyor🤗
- +1 yıl
Yok bitanem kimseye tecavüz ettiğimiz yok, üzülme bu yüzden☝️🙋♂️
- +1 yıl
Aynen çirkin olmak güzel sizin gibi pislikler yüzünden tacize uğramazlar
- +1 yıl
Ben kimseye tecavüz etmiyorum beybi. Hem üstelik sevgilim var cinsel ihtiyaçlarımı onunla beraber yatak keyfi yaparak gideriyorum🥰🥰🥰🥰
- +1 yıl
O yüzden şiddet tecavüz haberleri görüyoruz bunları da hep erkekler yapıyor
- +1 yıl
Benim sevdiceğim prensesler gibi ondan başkasını gözüm görmüyor😍😍😍
- +1 yıl
Sen sevdiceğin güzel diye onu seviyorsun galiba
- +1 yıl
Evet beybi, eğer sana benziyor olsaydı yanına yaklaşmazdım. Güzel gözleri, güzel dudakları ve kocaman göğüsleri var. Bayılıyorum onları öpmeye. Bir görsen kadın olmana rağmen sen bile etkilenirdin😍😍
- +1 yıl
İyi yatak keyfi o zaman sizlere
- +1 yıl
Sen bana çirkin diyemezsin haddini bil pislik
- +1 yıl
Çok seviyorsun ki sevdiğini güzel göğüsleri var Diyorsun insan sevdiğinin özelini buraya açmaz
- +1 yıl
terbiyesiz
- +1 yıl
Üzülme bebişko, sana da eli ayağı düzgün birini buluruz. Her tipsiz yalnız kalacak diye bir kural yok☝️😘
- +1 yıl
Sen bile bulduysan tabi
- +1 yıl
Benim yüzüm gayet güzel şekerim. Benim için endişelenme benim kollarım asla boş kalmaz😘
- +1 yıl
Hadi ordan
- +1 yıl
Melisa kıskanmana gerek yok beybi. Bol bol dua edersen belki bir erkek de sana kollarını açar. Her ne kadar bu tip ile biraz zor olsa da ama yine de inancını kaybetme
- +1 yıl
Şu avanağı ciddiye alma canım bana da çirkin derlerdi bu yüzden zorbalığa uğramışlığım bile var ama bir erkek vardı elimi tutar ya da kolumu omzuna atardı eteğimi açmışlığı bile var yani sen sen olacaksun tedbiri elden bırakmayacaksın böyle tipleri de ciddiye almayacaksın öpüldün
+1 yılKahve içmekten de korkma bence
21 Yorumla- +1 yıl
Korkuyorum ya bu erkeklerden belli olmaz herşeyi yapar bunlar kahveme zehir bile atar
Kahve içerken mi tecavüz edicek? Senin zihnin velalti çalışıyor sanırım.
00 Yorumlakarşındakini iyi tanımadan buluşma bence bunu sorduğuna göre güvenmiyorsun
00 YorumlaSadece erkekler mi güvenilmez? Hiç sanmıyorum.
20 Yorumla
+1 yılkahveden tecavüze nasıl bağladıysan.
02 Yorumla- +1 yıl
Kahveye zehir atar uyuya kalırım bu kız uyudu der arabaya binip ormana götürür tecavüz eder Allah korusun keser gömer sonra
- +1 yıl
tamam sen yolda düşüp ölebilirsin de ama
+1 yılKafenin Ortadında Nasıl Tecavüz Etsin ki 😦
11 Yorumla- +1 yıl
Ortasında*
güvenilmez, lezbiyen ol
01 Yorumla- +1 yıl
Kızları sevemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBabana bile guvenmıcen
00 Yorumla
+1 yılBu devirde kimseye güvenilmez
00 Yorumla
+1 yılHayır belli olmuyor nasıl nerlr yaptıkları
01 Yorumla- +1 yıl
Devir değişti artık kadınlar başrolde okey
Hiçbirine güvenmiyorum
00 YorumlaBu devirde birak erkegi ailene bile guvenme.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam kesinlikle güvenmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Her erkek abaza sexs düşkünü aman ha sakın 😀
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir olanlar hala var.
00 YorumlaEvde olamaz güvenme bence dimi yanj
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kadına da erkeğe de güvenilmez
10 Yorumla
+1 yılErkekten erkeğe değişir
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı